Co sa deje rano?
Re: Hehe
omg franky mas az take male IQ abo co ? ja som tiez na to narazal ..pozri co napisal predtym tomase a co ja ...MS FRANKY napísal:Peniaze niesu všetko predstav si že gates ráno vstane a bolia ho zuby? Načo sú mu tolké milióny ked najmenej tích 5 min. musí cíťiť bolesť ako každý iný človek na svete? Takže ešte raz kto sa má lepšie?
ONTOPIC:Napr. teraz som na hojku sam
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ano ma az take male IQM4jk1:-) napísal:omg franky mas az take male IQ abo co ? ja som tiez na to narazal ..pozri co napisal predtym tomase a co ja ...
ja rano vstavam o tej 12tej az 14tej
-
last_knight
Light Professional
omg a ja som zas nenarážal na teba.. ked sa bavime o Inteligencii tak radšej nebudem komentovať bo nekdo sa hraje na moc..M4jk1:-) napísal:omg franky mas az take male IQ abo co ? ja som tiez na to narazal ..pozri co napisal predtym tomase a co ja ...
-
PAIN
Light Professional
Hovoris o prazdninach alebo normalne takto fungujes ??? bo ak normal, tak ti dost zavidimLord_3D napísal:rano spim do ten 10:00 alebo 9:00 o 10:00 sa zdekujem na kupalisko, a keď vstanem o 9:00 tak sem rano kuknem, ale skôr tu chodim večer... po 18:00
//edit: Racius: aj ja som chodil v zime pokial som si nepolamal ruku
-
Andi_Cibula
Addict
Ja chodím aj v zime do školy na bicykli.PAIN napísal:V zime trva ceta hlupym busom 25-30 min. takze musim o par minut skorej stavat
Počasie sledujú leda tak záhradkári, nie ja, ja som cyklista do každého počasia.
Vstávam o pol siedmej, o siedmej sadnem za PC a som tam do pol ôsmej, potom idem do školy.
Cez víkend vstávam keď ma zobudí slnko, brat, alebo otec keď rachotí v kuchyni.