Vela lasky "skodi?"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
johny141
Star
Star

Vela lasky "skodi?"

Príspevok od používateľa johny141 »

Nevedel som tuto temu nazvat!tak som ju nazval tak ako som ju nazval!ide o to, no mozno aj pre inych usserov to bude dobra tema, ze ci podla vas je dobre stale dokazovat lasku, ako ju velmi milujete, co pre vas vsetko znamena a ze ci ked toho budete velmi vela basnit ci ju to neprejde aj ju vieste ze stale jej hovorite dookola.ze ci to nekedy nezunuje!lebo ja teraz mojej, v poslednej dobre stale hovorim ze ju moc milujem, chcem byt snou navzdy, ze je premna ta najdvolezitejsia osoba, a nikdy ju nechcem stratit kvoli nikomu a nicomu!no ale ja tieto vsetki slova myslim vazne!naozaj je premna vsetko a to vsetko com som uz napisal!len teraz mam take obdobie ze len otom jej basnim, proste vzdy ked sme spolu vonku otom, telefonuje a ked si piseme sms, icq a pod. prste stale otom, ci sa nepodvedieme a to vsetko co som napisal!ze ako mam prestat?z jedneho dna na druhy??lenze ja to tak citim ze jej to musim stale hovorit!a sme spolu uz skoro rok, cize to nieco uz je, ja mam 16 a ona 15, ja viem sme mlady a vsetko, ale neviete si predstavit ako velmi ma ta osobka zmenila!no to je uz o inom!k teme, proste ako aby vedela ze ju milujem a ako sa snou aj normane bavit aj ked mam take odbobie ked citim ze ma podvedie a nevem preco :(
poharvody
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

presne viem o com hovoris....:) proste ja tiez svojho milujem a stale mu to chcem povedat ale obavam sa ze slova,,lubim ta,, alebo ,,milujem,, uz potom stratia to svoje caro...ale ked ja to stale myslim vazne a cim dalej tym viac:) a,keby to on stale hovoril mne,tak by mi to nevadilo a skor by sa mi to pacilo:)
johny141
Star
Star

poharvody napísal:presne viem o com hovoris....:) proste ja tiez svojho milujem a stale mu to chcem povedat ale obavam sa ze slova,,lubim ta,, alebo ,,milujem,, uz potom stratia to svoje caro...ale ked ja to stale myslim vazne a cim dalej tym viac:) a,keby to on stale hovoril mne,tak by mi to nevadilo a skor by sa mi to pacilo:)
hej presne to, no ja sa toho slova nebojim ja proste viem ze ju milujem a hotovo a presne to iste hovori aj ona mna, lenze nevem ci jej neprekaza ze sa stale o tych veciach bavime, a ako sa jej to mam spytat?"vadi ti ze sa tolko bavime onas?"alebo tak?to je podla mna troska blbe
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

vieš myslím, že toho že tie slová stratia čaro, alebo že to tú druhú stranu omrzí počúvať.. toho sa bojí asi každý, ale láska sa nemusí dokazovať a prejavovať len slovami... činy hýbu svetom... a na druhú stranu milovanej osobe by malo lichotiť, že jej svoju lásku takto niekto prejavuje... radšej niekomu poviem ako veľmi ho ľúbim akoby som to nepovedal...Poznaj preto mieru v láske, nech je stála: chybuje kto otáľa i ten, kto cvála...
Love, peace and unity... have a nice day...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

skus ju namiesto toho ze jej povies ze ju lubis objat a daj jej pusu na pery ci na lice:) to by som ja chcela:) pre mna objatie znamena lubim ta:) a ak toto cita moj pampusik tak aspon vie:) nerozpravajte sa prilis o vas skuste aj nieco ine:)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

johny141 napísal:hej presne to, no ja sa toho slova nebojim ja proste viem ze ju milujem a hotovo a presne to iste hovori aj ona mna, lenze nevem ci jej neprekaza ze sa stale o tych veciach bavime, a ako sa jej to mam spytat?"vadi ti ze sa tolko bavime onas?"alebo tak?to je podla mna troska blbe
prečo blbe ? podla mna sa otvorene o tom s nou porozpravaj to je jediny kluč na vsetko....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Áno, zistil si správne. Ide totiž o to, že keď sú tieto vety opakované príliš často, stávajú sa z nich "bezvýznamné a očumelé" frázy. Skús svoju lásku vyjadrovať aj inak, kao slovami, napr. dotykmi, pohľadmi, bozkom,...Konec koncov Ty sám najlepšie vieš, čo má rada a čo nie :)
A vôbec nemusíš prestávať. Iba rovnomernejšie rozlož výrazové prostriedky lásky.
Toto by som vôbec nevnímal na tvojom mieste ako problém. Je to iba v tom, že ju zrejme veľmi ľúbiš a bojíš sa, aby si ju nestratil :idea:
johny141
Star
Star

jin napísal:Áno, zistil si správne. Ide totiž o to, že keď sú tieto vety opakované príliš často, stávajú sa z nich "bezvýznamné a očumelé" frázy. Skús svoju lásku vyjadrovať aj inak, kao slovami, napr. dotykmi, pohľadmi, bozkom,...Konec koncov Ty sám najlepšie vieš, čo má rada a čo nie :)
A vôbec nemusíš prestávať. Iba rovnomernejšie rozlož výrazové prostriedky lásky.
Toto by som vôbec nevnímal na tvojom mieste ako problém. Je to iba v tom, že ju zrejme veľmi ľúbiš a bojíš sa, aby si ju nestratil :idea:
ano, presne, velmi dobre si to vystihol VELMI JU LUBIM!ale ja ju bozkavam, davam jej po com tuzi, pusu tam a pusu sem, proste aj toto je len nevem no..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a neni si ty daky ziarlivec? len ju neudus bo ti ujde.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Láska nie je len o prejavovaní a dokazovaní. Ak vo Vás tá láska je, vyžaruje z Vás, cítitite ju jeden z druhého, môžete byť spolu aj celý deň a nepovedať ani jedno slovo a môže Vás to naplniť ako keby ste sa celý deň rozprávali.

Áno všetkého veľa škodí. Treba byť opatrný so slovami. Niekedy je menej viac. Mal by si jej to prejavovať menej alebo skôr skutkami a nie básnením.

Budete si to potom viac vážiť. Pretože takto to už stratí svoje čaro.

Ak Ťa aj ona ľúbi, tak Ti nikde neujde, neboj sa. Tým, že jej to budeš stále hovoriť, Ťa ona viac ľúbiť nebude, ani Ty ju. Môžeš tým viac pokaziť ako "získať".
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ako to tu citam tak sa troska vidim co uz :D hej aj ja robim to co ty mozno jej to vravim casto mozno aj viac nez casto tak ak by sa z toho slova milujem ta stalo nieco bezne tak to by som rad nebol ale mas pravdu sme spolu 8 mesiac a ja mam stale potrebu jej to vraviet ono podla mna su rozne povahy ludi jednych naplna ak to svojej laske stale vravia a druha strana ludi nelubi o nic menej no toto slovicko alebo frazu pouziva v mensich intervaloch no je to o to krajsie asi je na tom kus pravdy ze castym vravenim sa ta fraza asi zunuje no ja to vravim stale a uplne vazne je to z mojho srdca ako aj s tvojho ako vravis dufam ze polovicky to beru dobre ze ich to tesi :) ak nie tak to budeme mat asi vazny problem co uz :D ale myslim ze je to pohoda no a to ze ci sa jej to nepaci tak to sa musis spytat uz sam v tomto ti nemoze nikto z nasp oradit pretoze ju nepozname ale tak snad nie verim ze nie podal mna urcite nie , ak ta aj ona miluje tak bude len rada :wink: PEACE VSETKYM ZAMILOVANYM :smt057
midnight_man
Guru
Guru

akk

Príspevok od používateľa midnight_man »

:) Nemyslim...sak ked ju milujem tak jej to poviem aj 100X denne a ak aj ona mna vadit jej to nebude :) ak jej to "vadi" tak to mozes zabalit rovno
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

laska sa da vycitit ... ak si spolu so svojim partnerom nemusis konat ...hovorit... z tvojej priroodzenosti to ide,ziari :wink:
urcite netreba stale donekonecna opakovat ti iste slova aby sa z nich nestali len prazdne frazy ,nad ktorymi sa nezamyslame.
johny141
Star
Star

No jo mate pravdu, ja svoju priatelku milujem, a bol by som schopni prenu spravit cokolvek!proste ona mi dava silu a velmi ma zmenila!a ona ani nevie ze ako, a som jej to uz niekolko krat povedal, no ja som ju tiez naucil dost vela!preto je dobre, ak mate niekoho koho lubite!
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Aj ja mojej casto hovorim ze ju milujem a ze chcem byt s nou, dokonca ani ked to vobec nechcem povedat mi to vybehne z ust, je to uz take neovladatelne. Obavam sa ze ked to budem hovorit dalej a dalej stale, tak to strati svoj "vyznam" a to nechcem.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Re: Vela lasky "skodi?"

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

johny141 napísal:Nevedel som tuto temu nazvat!tak som ju nazval tak ako som ju nazval!ide o to, no mozno aj pre inych usserov to bude dobra tema, ze ci podla vas je dobre stale dokazovat lasku, ako ju velmi milujete, co pre vas vsetko znamena a ze ci ked toho budete velmi vela basnit ci ju to neprejde aj ju vieste ze stale jej hovorite dookola.ze ci to nekedy nezunuje!lebo ja teraz mojej, v poslednej dobre stale hovorim ze ju moc milujem, chcem byt snou navzdy, ze je premna ta najdvolezitejsia osoba, a nikdy ju nechcem stratit kvoli nikomu a nicomu!no ale ja tieto vsetki slova myslim vazne!naozaj je premna vsetko a to vsetko com som uz napisal!len teraz mam take obdobie ze len otom jej basnim, proste vzdy ked sme spolu vonku otom, telefonuje a ked si piseme sms, icq a pod. prste stale otom, ci sa nepodvedieme a to vsetko co som napisal!ze ako mam prestat?z jedneho dna na druhy??lenze ja to tak citim ze jej to musim stale hovorit!a sme spolu uz skoro rok, cize to nieco uz je, ja mam 16 a ona 15, ja viem sme mlady a vsetko, ale neviete si predstavit ako velmi ma ta osobka zmenila!no to je uz o inom!k teme, proste ako aby vedela ze ju milujem a ako sa snou aj normane bavit aj ked mam take odbobie ked citim ze ma podvedie a nevem preco :(
Veľa lásky neškodí. Práve naopak. Láska je potrebná - ako aj vyjadrovanie lásky a kľudne jej vrav každý deň, že ju miluješ. Veď keď ju miluješ, nie je čo riešiť : )
(Keď cítiš, že jej to chceš povedať, tak povedz. :) )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

johny je to pekne ze sa lubite Drzim palce ;)
Ale ked jej to povies napr kazdu pol hodinu mozno aj castejsie podla nalady a momentalnej situacie ... tak to vyhovuje alebo nie ...napr ked ste spolu v meste v parku tam to mozes povedat aj 5x za minutu ked sa obijmate alebo co kolvek ine ...alebo ked ste daleko od seba a volate si ...
Ale napr pozval si ju na rande ... uz jete ci uz obed alebo veceru tak tam sa staci zahladiet do oci a obdivovat ... ona uz zisti ze ju nadovsetko milujes ... :wink: :oops:
Napísať odpoveď