Kupil som si skriknu Eurocase s moznostou sledovania taploty a regulacie otacok CPU ventilatora.
Neviete niekto poradit ako mam upevnit cidla pre meranie teploty na HDD, VGA a CPU?
A regulacia CPU ventilatora je dajak divne riesena. Na jeden kablik sa pripaja samotny ventilator a tan kablik sa este pripaja zaroven na maticnu kde sa povodne mal pripojit ventilator a tak divne je to pozapajane. Neviete niekto ako to funguje?
Thermo sentory + reg. otacok
Akoze aspon tomu ako mam upevnit cidla by niekto rozumiet mohol nie?
Jedine co ma napada je to prilepit izolackou ale akoze genialne riesnie...
A kablik... Si este nevidel konektor akym je pripojeny CPU FAN na dosku? Tak z bedne vychadza presne taky isty ktory sa ma zapojit do maticnej a na nom je paralelne pripojena este samicka toho isteho konektoru kde sa pripoji samotny ventilator.
Jedine co ma napada je to prilepit izolackou ale akoze genialne riesnie...
A kablik... Si este nevidel konektor akym je pripojeny CPU FAN na dosku? Tak z bedne vychadza presne taky isty ktory sa ma zapojit do maticnej a na nom je paralelne pripojena este samicka toho isteho konektoru kde sa pripoji samotny ventilator.
hm te kabliky si kupoval na vahu? akoze dajte mi 10dkg kablikov 4x konektor idem si nieco spravit...
a potom si skocil z okna!? :)
ok, spat k teme...
nevieme ake mas CPU, MB... netusime ktoru z toho mnozstva bedni mas...
standardne sa tie konektory maju dotykat chladica...
...a samozrejme ak kupujes nejaku sadu, opakujem, SADU, je k nej pribaleny manuel... skus otvorit oci a zapnut sedu koru mozgovu... aj pri pytani sa :)
a potom si skocil z okna!? :)
ok, spat k teme...
nevieme ake mas CPU, MB... netusime ktoru z toho mnozstva bedni mas...
standardne sa tie konektory maju dotykat chladica...
...a samozrejme ak kupujes nejaku sadu, opakujem, SADU, je k nej pribaleny manuel... skus otvorit oci a zapnut sedu koru mozgovu... aj pri pytani sa :)
No vydim ze sa nasiel dalsi inteligent.
Ja neviem ci ty si taky expert ze ked mas manual tak sa este pytas, lebo inak by som sem asi nepisal!
Dalsia vec, tie cidla niesu ziadne konektory ale kusky plieskov a to je mi asi jasne ze sa maju dotykat chladicov ale co ich mam prilepit izolackou a zadrbat si vsetko od toho lepidla? Tak sa asi pytam na dajake skusenosti ludi ci to uz niekto nemontoval a ako to riesil.
A k tym kilam kabla! Ja neviem ci ty mas v beni otpicke prepojenia lebo obvykle v bedni zvikne tych kablov byt dost. A neviem naco sa pytas na CPU a MB. Tebe ATX standart nehovori nic? Na CPU je pouzity klasicky 4-Pin konektor.
Bedna: Eurocase Inspirator
Ja neviem ci ty si taky expert ze ked mas manual tak sa este pytas, lebo inak by som sem asi nepisal!
Dalsia vec, tie cidla niesu ziadne konektory ale kusky plieskov a to je mi asi jasne ze sa maju dotykat chladicov ale co ich mam prilepit izolackou a zadrbat si vsetko od toho lepidla? Tak sa asi pytam na dajake skusenosti ludi ci to uz niekto nemontoval a ako to riesil.
A k tym kilam kabla! Ja neviem ci ty mas v beni otpicke prepojenia lebo obvykle v bedni zvikne tych kablov byt dost. A neviem naco sa pytas na CPU a MB. Tebe ATX standart nehovori nic? Na CPU je pouzity klasicky 4-Pin konektor.
Bedna: Eurocase Inspirator
Co tak pouzit viazacie pasky a trochu fantazie?
Pri viazany cidla na vga paskami mozes pouzit tie diery v rohu. Taktiez mozes pouzit napajacie kable ku ktorym pomocou pasok pevne zaviazes kabliky od cidla a samotne cidlo potom zasunies do disku alebo medzi rebra cpu chladica.
Pri viazany cidla na vga paskami mozes pouzit tie diery v rohu. Taktiez mozes pouzit napajacie kable ku ktorym pomocou pasok pevne zaviazes kabliky od cidla a samotne cidlo potom zasunies do disku alebo medzi rebra cpu chladica.
- Prílohy
-
- vazaci_pasky.gif
- (16.84 KiB) 155 stiahnutí