Neide zapnut :(
Poviem ti asi tak že ja mám mobil vyhratý z Nestlé (KitKat súťaž) a tak som mal s reklamáciou podstatne väčšie problémy.Samozrejme to bolo Nestlé v česku a nie v slovensku čiže som zašiel do Orangu či nemôžu reklamovať telefón ktorý nemá s ich firmou nič spoločné.Týpek niekam zavolal a v pohode veľmi ochotný.Nakoľko som mal zlý typ záručaku tak mi to naprvý raz nechceli urobiť tak mi chlapík z orangu ochotne založil záručák nový ktorý som musel posielať do BA.Keďže to že tam nemám záručák prišlo asi po 3 dňoch a poslanie poštou trvalo tak dva dni to máme 5 dní ktoré môžme pri normálnom postupe zanedbať.Reklamácia trvala 23 dní (čiže 18 bez tých opletačiek) a to ten telefón je vyhratý z českej firmy !!! Čiže sa žiadnych 30 dní nekonalo.A ak nechceš telefón reklamovať nechoď.Radšej laboruj týžden ako ho opraviť a aj tak ho dáš reklamovať.BTW ja osm mal v telefóne zmenené písmo aj menu a také prkotiny a pohoda bez problémov reklamácia.Ale potom ma sralo keď som pustil telefón že mi písalo také tipy že : pre dostanie na pohotvostnú obrazovku dlhšie podržte vracačku a také haluze ktoré som už dávno vedel
.Ale spokojnosť Orange ma velice prekvapil
ved ked das reklamovat, nemozes popytat o nejaky starsi typ telefonu? kamos mal pausal, ale neviem, u ktoreho operatora a mu dali nejaku starsiu nokiu...Joxxo napísal:Ale praveze ja som skusal vsetko vyberat baterku , sim-ku, tri zastrcky v byte.Nabijal som aj cez usb-pc,ale nic neide . Nechce sa mi ist reklamovat preto lebo im trva 30 dni pokim mi ho dovezu spat a 30 dni bez mobilu ??![]()
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Joxxo nemusis ho davat do servisu ... toto je klasicka chyba SonyEricssonou a Motorol ... Vybije sa az pod hranicu zapnutia a telefon na baterku nereaguje ... ak mas nejakeho znameho elektrotechnika popros ho nech ti do tej baterky da par asi 2 sekundovych impulzov na napati 4.2V alebo nech necha baterku na napati 3.6V na cca 2minuty urcite pojde
Pozor!! nesmies prekrocit 4.2V ... zkracujes tym zivotnost baterie
Tvoj opisovany problem sa mi na motorole stal asi 15x ... hlavne ked som volal a telefon sa na drzovku vypol lebo som mal vybitu baterku
Tvoj opisovany problem sa mi na motorole stal asi 15x ... hlavne ked som volal a telefon sa na drzovku vypol lebo som mal vybitu baterku
-
RoQa
Darca
15x ?? ale ved ked sa mi to stane 3x tak uz su mi povinny dat novy telefon ze ??? ci na baterku sa to nevztahuje ?Shark NX napísal:Joxxo nemusis ho davat do servisu ... toto je klasicka chyba SonyEricssonou a Motorol ... Vybije sa az pod hranicu zapnutia a telefon na baterku nereaguje ... ak mas nejakeho znameho elektrotechnika popros ho nech ti do tej baterky da par asi 2 sekundovych impulzov na napati 4.2V alebo nech necha baterku na napati 3.6V na cca 2minuty urcite pojde
-
Shark NX
Addict
Nejde o to ...ja som to nikdy nereklamoval lebo som vedel co to je ... 15x sa mi to stalo ... 15x som dal par impulzov do baterky ... hned sa rozbehol ...
v tom momente bolo napatie na baterke 3.1V co uz Telefon neregistruje ... lebo 3.5V Je uz Kriticky stav vybitia pre telefon akonahle ma baterka menej telefon ju ignoruje ...
v tom momente bolo napatie na baterke 3.1V co uz Telefon neregistruje ... lebo 3.5V Je uz Kriticky stav vybitia pre telefon akonahle ma baterka menej telefon ju ignoruje ...
No tak som sa trochu sekol v tom infraporte, lebo som myslel ze taky fon ho ma ale to nie je podstatne. To, ze ti tam preblikne ta ledka na cerveno znamena, ze s nim mozes ist uz iba tak do servisu lebo je to chyba EROM a vyberanie simky ani baterky ti nepomoze. Jedine servis ti ho da dokopy.
Inak to iste sa mi stalo este ked som mal SE k750i takze to poznam.
Inak to iste sa mi stalo este ked som mal SE k750i takze to poznam.
-
hornblower
Light Professional
tato chyba je znama u SE aj w810 ma teto problem. Chyba fw preto treba davat pozor aby sa nevybil uplne zial sa to neda opravit.
Cize vzdy ak sa to stane pojde do servisu.
Ale mam aj trosku pozitivnu spravu : uz sa stalo viacerym ze im takto v servise odstranili customizaciu. Mozno budes mat stastie a zadarmo ta decustomizuju a stale budes mat zaruku
Cize vzdy ak sa to stane pojde do servisu.
Ale mam aj trosku pozitivnu spravu : uz sa stalo viacerym ze im takto v servise odstranili customizaciu. Mozno budes mat stastie a zadarmo ta decustomizuju a stale budes mat zaruku
A k takemu bludu si kde prisiel?hornblower napísal:Chyba fw preto treba davat pozor aby sa nevybil uplne zial sa to neda opravit.
-
hornblower
Light Professional
-
Shark NX
Addict
a vsetko sa da spravit doma za pomoci 4.2V zdroja ...mal som K700i to iste mi spravila ...volal som zrazu sa vypol ...nechcel sa ani nabijat a nesiela ni zapnut ...
Po zapojeni nabijacky len blikla cervena ledka a finito .... niekto tu opisoval ze vadna EPROM ... no prd barani ...dal som Baterku na 4.2 Pulzator asi na 30min ... vlozil Baterku do telefonu a funguje do dnes ...
A aj na dnesnych SE to pomaha ... Proste Baterka sa vybije pod hranicu detekcie .... tzn telefon ju uz "Nevidi"
Po zapojeni nabijacky len blikla cervena ledka a finito .... niekto tu opisoval ze vadna EPROM ... no prd barani ...dal som Baterku na 4.2 Pulzator asi na 30min ... vlozil Baterku do telefonu a funguje do dnes ...
A aj na dnesnych SE to pomaha ... Proste Baterka sa vybije pod hranicu detekcie .... tzn telefon ju uz "Nevidi"
-
nejakymarko
Addict
kusok OT ale...
Mna v orange poriadne nasrali. Bol som odniest brachov telefon ktory bol este vyse reka v zaruke (w300i) ne ked volam tak nikoho nepocut a oni ten druhy nic nepocuje a ze mrzne a tak. Vyslovene som powedal ze chcem aby mi prepalili firmware. Po niecy vyse tyzdna mi prisla smska ze uz mam tel. ze si mam prist po neho. Tak som isiel a tam mi povedali ze telefon sa uz neda opravit ze bol poliaty neznamou tekutinou (tan mobil nevidel tekutinu ani z kilometra)
. Tak som nemal najmensiu chut sa s nimi hadat (este aj zrusili zaruku) a volal som kamaratovi ze ci sa na to neporzie (doma si tunil Siemensy a taq). On powedal ze skusi ale ze nic nezarucuje, no ked som mu ho odnisol, ze necelu hodinku vola ze ze si mam prist pre neho, ze frci vsetko.
Tak na co su servisy ked tam aj tak ho*no spravia.
Takze ak sa ti ma na to kto pozriet, tak radsej to daj kamosovi. Mas to hned a istotne opravene. Ale no skus najprv ten servis predsalen.
Mna v orange poriadne nasrali. Bol som odniest brachov telefon ktory bol este vyse reka v zaruke (w300i) ne ked volam tak nikoho nepocut a oni ten druhy nic nepocuje a ze mrzne a tak. Vyslovene som powedal ze chcem aby mi prepalili firmware. Po niecy vyse tyzdna mi prisla smska ze uz mam tel. ze si mam prist po neho. Tak som isiel a tam mi povedali ze telefon sa uz neda opravit ze bol poliaty neznamou tekutinou (tan mobil nevidel tekutinu ani z kilometra)
Tak na co su servisy ked tam aj tak ho*no spravia.
Takze ak sa ti ma na to kto pozriet, tak radsej to daj kamosovi. Mas to hned a istotne opravene. Ale no skus najprv ten servis predsalen.
-
RoQa
Darca
Mne uz prisiel fon a uviedli ,ze Restart FW ..... Ale ja som prisiel nato ze mi to tam natrieskali z K550i ,(to je ten novy) a teraz mi neide indikacia nepriatych hovorov , teraz pojdem zase do t-mobilu a prefackam ich tam .....Shark NX napísal:a vsetko sa da spravit doma za pomoci 4.2V zdroja ...mal som K700i to iste mi spravila ...volal som zrazu sa vypol ...nechcel sa ani nabijat a nesiela ni zapnut ...