Kolko sekund vydrzite bez dychu?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja som vydrzala viac na vzduchu, ale neviem, ci to nebude sposobene tym, ze ked som skusala vo vode, tak som si napustila umyvadlo a donho si strcila hlavu a este si drzala nos a bola to neludska vycerpavajuca polohaMartinspeed napísal:možno OT ale zaujímalo by ma kde sa dá vydržať bez vzduchu viac pod vodou alebo na vzduchu
-
daniel.daniel
Medium Star
nieje to nejaka blbost???? si pametam ze sme sa ucili ze cez kozu prijmes len 1% z kyslika zvysnych 99% prijmas cez pluca.SRneC napísal:viac sa da vydrzat na vzduchu pretoze aj ked si zapchas nos tak koza tvoja dycha a nezda sa to ale urobi to svoje... vo vode sa ti pory zavru
Ked sa ponaram vo vode tak mam problem vydrzat v nej nejako dlho. Voda je dost rusivy moment hlavne tie zvuky a aj to kolisanie na hladine. Radsej si sadnem na stolicku a totalne sa odreagujem a neprijmam ziadne podnety z vonka. Cize snazim sa mat nulovu spotrebu kyslika.
Ked som bol naposledy na plavarni tak som preplaval 25m pod vodou a mozno by som este zvladol taky 35m.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pishta
Light Professional
Preco by mal klamat?Staci mat lepsie pluca a byt lepsi plavec,nieje to nic co by sa "nedalo".Mozno chodi na plavecke treningy,ma dobre pluca tak fakt tych 50m nieje nerealnychpinacolada napísal:moj rekord je okolo 01:20 na suchu.pod vodou sa me strasne zle plave.to nedam ani 25m
a co dakto pisal ze da 50m tak fajnke klame
Kedy ako, to záleží od tréningu. Ak športujem pravidelne, pod vodou dám 2:00, 2:10.. na vzduchu som mal rekord nejakých 2:30...
Ak nešportujem tak je to v obidvoch prípadoch okolo minúty.
Čo sa týka plávania. Tých 35 m som dal. Viac určite nie. Môj sen je 50 ale uvidíme. Mám 2 m telo, takže by som mal mať výhodu nie? Či ja mám väčší odpor?
Vôbec to nie je nereálne, športovci vydržia ešte oveľa viac.

Ak nešportujem tak je to v obidvoch prípadoch okolo minúty.
Čo sa týka plávania. Tých 35 m som dal. Viac určite nie. Môj sen je 50 ale uvidíme. Mám 2 m telo, takže by som mal mať výhodu nie? Či ja mám väčší odpor?
Vôbec to nie je nereálne, športovci vydržia ešte oveľa viac.
-
master23
Light Professional
R1k1nko napísal:a ja preplavam 2 kilometre![]()
![]()
Kamarat postav sa zo stolicky chod na ulicu a prekracaj 50 vatsich krokov po chodniku. A pozri sa ako je to daleko od bodu kde si zacal.
Tak vies komu tu hovor ze to preplavas
dik za K-pinacolada napísal: moj rekord je okolo 01:20 na suchu.pod vodou sa me strasne zle plave.to nedam ani 25m
a co dakto pisal ze da 50m tak fajnke klame![]()
// rikinko : nemusis mi vysvetlovat co to je 50m
-
pinacolada
Guru wannabe
toto zboznujem.ked dakto ide robit zo seba obet systemu lebo mu niekto znizil karmu a bez dokazov aj obvini cloveka.master23 napísal:dik za K-![]()
, a neviem preco mi neverite R1k1nko a pinacolada ze preplavam 50 m pod vodou, plavem uz 9 rokov, za to ze vam sa to zda dlhe nemusite pisat ze klamem, profesionalni plavci a i. preplavaju aj viac, aj 100m
// rikinko : nemusis mi vysvetlovat co to je 50m![]()
ja som to nebol a aj keby tak mi nemas do toho co hovorit.
k teme : ok ked plaves od malicka tak fajn.nemam dovod teda pochybovat.
som myslel ze je tu dalsi uberhero co preskoci 10 metrov,preplava 50m pod vodou a zabehne dvanast minutouku za 10 minut