caute, sice ked odoftim screen, tak neni vidno, ale plocha sa mi stale posuva, zhora chyba nieco, zprava, ked otvorim nove okno a maximalizujem, tak sa posunie, ked zminimalizujem tak sa vrati. proste sa mi rozladuje monitor. mam integrovanu grafiku 128 mb, maticna asus a grafika myslim, ze SiS. je na to nejake riesenie? uz ma to nebavi stale ladit monitor
diq
sirmisoturbo napísal:caute, sice ked odoftim screen, tak neni vidno, ale plocha sa mi stale posuva, zhora chyba nieco, zprava, ked otvorim nove okno a maximalizujem, tak sa posunie, ked zminimalizujem tak sa vrati. proste sa mi rozladuje monitor. mam integrovanu grafiku 128 mb, maticna asus a grafika myslim, ze SiS. je na to nejake riesenie? uz ma to nebavi stale ladit monitor
diq
monitor mas aky?
os su widly? kedy to zacalo? co si zmenil?
aku mas refresh rate freq?
monitor: relisys (neviem aky typ, 17 palcovy, crt)
no mne sa zda, ze to zacalo robit odkedy nemam grafu, ale mama novu nekupi, lebo nemam najlepsie znamky..
rozlisenie 1280*1024
frekvencia: 60 Hz
sirmisoturbo napísal:os: windows Xp corp.
monitor: relisys (neviem aky typ, 17 palcovy, crt)
no mne sa zda, ze to zacalo robit odkedy nemam grafu, ale mama novu nekupi, lebo nemam najlepsie znamky..
rozlisenie 1280*1024
frekvencia: 60 Hz
mas prilis velke rozlisenie a prilis malu freq...
nastav si 1024/768 a freq na 75hz ako defaultnu freq pre vsetko...
nemen nic...
nemas zaco
a nebude sa rozladovat? lebo mna to uz s prepacenim je*e, zakazdym musim prepinat na monitore a ladit...
inaq k+
a 1024*768 je dost male no nic zvyknem si
uz som to dal a keby som si nevedel zvyknut, kolko max mozem dat? inak dal som 85 hz. ci mhz.
sirmisoturbo napísal:a nebude sa rozladovat? lebo mna to uz s prepacenim je*e, zakazdym musim prepinat na monitore a ladit...
inaq k+
a 1024*768 je dost male no nic zvyknem si
uz som to dal a keby som si nevedel zvyknut, kolko max mozem dat? inak dal som 85 hz. ci mhz.
2 veci ta obmedzuju v refresh rate...
a) co zvladne monitor
b) co zvladne vga
tvoj mozno da aj 100hz ale pri 640x480
ak ti 1024x768 zvlada na 80-85hz mozes dat...
ak ti je to trochu velke skus resolution 1152*864 a freq nie mensiu ako 72-75hz inak si skaredo kazis oci
ja mam 1152x864 a 60Hz a ide v pohode a nic sa nerozladuje,ked som mal 1024x768 to bola hroza mi to pripadalo ako keby som mal 800x600 (take velke to bolo
Preco blazon? Ved ked ti to monitor nepodporuje, tak ti to vrati spät a ides dalej. Inak moj 1024 x 768 zvladne na 115hz, ale teraz uz beham na 1152 x 864 co ide tiez pekne na 100hz.
ale problem je v tom, ze ked som dal 1280*1024, tak to bolo super. len sa dost rozladovalo, ale potom mi to aj tak pripadalo dost velke...
napr. po reinstalle windowsu som mal 1024*768 a bolo to uplne super.
aj tak sa rozladuje
este jedna otazka, zda sa mi, ze pokial som nemal XP tak mi to nerobilo, mozem si dat tento Windows? dufam, ze link z lamiek moze byt, http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=80492
celkom sa mi paci a urcite je aj rychlejsi, instaluje sa tak ako XP, alebo je tam nieco inac a co?