Ja ti ich čítať nekážem , ty sám si prišiel po dlhej dobe na hojko a napísal si že si dostal nejakú tu správu že "legenda sa vrátila " asi tak ...to bolo .... to sa volá reputácia a rank je len cieľ čosi ako predurčená méta.p4ra napísal:Aku reputaciu? Ved si na internete. Nikoho tu nezaujima tvoja reputacia. Su tu len virtualne postavy. Kazdy sa ti na to moze vysrat s prepacenim, ze ci si king alebo cokolvek ine, ked hodnota tvojich prispevkov sa rovna 0. A len si mi to potvrdil s tymi dvoma poslednymi prispevkami.
Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
-
audiotrack
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
zelovoc napísal:a preco by tu obcas nemohol byt daky flame? sak je tu nuda na skapanie. boha jeho. blbi ste do jedneho
K teme:
Osobou, ktora ma na fore najviac zaujala svojimi naozaj hodnotnymi prispevkami je jin. Mimoriadne sympaticky clovek, da sa s nim dobre pokecat a je aj o com.
A je aj celkom sexy
//Som tu kratko, moc ludi este nepoznam, potom editnem
viem , že tvoja je Aryan , ale ja mám toxicomana
sranda , že parenicu ste drbali ako chlapca , že nepíše k téme , a kuk hore tie príspevky
// ( dôvod basy sa riešil na IRC a zhodou okolností som tam bol ) ale neboj nič , dal som si už tabletku pod jazyk , mne je jedno , kto je v base , ale keď už tak , tak nech je rovnaký meter pre každého
Lebo ako som spomínal začnú lietať karty
že audio
sranda , že parenicu ste drbali ako chlapca , že nepíše k téme , a kuk hore tie príspevky
// ( dôvod basy sa riešil na IRC a zhodou okolností som tam bol ) ale neboj nič , dal som si už tabletku pod jazyk , mne je jedno , kto je v base , ale keď už tak , tak nech je rovnaký meter pre každého
Lebo ako som spomínal začnú lietať karty
-
vendo
Guru
no tak aby zase nebol iba spam
p4ra - teba nemam rad, nikdy som ani nemal ale ty to vies
dalej mam odpor k userom typu turtlak69, MayDaySK, 7iro, a nim podobny (to ze som vybral iba vas neznamena ze ste iba traja to iba vy ste mi padli ako prvi do oka)
naopak pozitivny vztah mam k narodne orientoanym userom
(vsak vy viete koho myslim) tiez schw33k, zelovoc a mnoho inych patria k mojim oblubenejsim
a modi? spomeniem iba Tomasito, t0m4s3, audiotrack ti mi asi najviac pasuju
p4ra - teba nemam rad, nikdy som ani nemal ale ty to vies
dalej mam odpor k userom typu turtlak69, MayDaySK, 7iro, a nim podobny (to ze som vybral iba vas neznamena ze ste iba traja to iba vy ste mi padli ako prvi do oka)
naopak pozitivny vztah mam k narodne orientoanym userom
a modi? spomeniem iba Tomasito, t0m4s3, audiotrack ti mi asi najviac pasuju