Kvalitnych diskusnych for, kde je aspon nejaka komunita je velmi malo.Vacsinou su to fora kde sa nachadzaju 13 rocne deti a hladaju si nazor.Takze vpodstate by bola skoda keby toto forum zaniklo. Moj zivot by to urcite neovplyvnilo velkou mierou, ale je mi to dobre, ale este raz hovorim, skoda by ho bola.
Ja by som bola inteligentnaaa , bo by som sa viac ucila. Ale inac si viem svoj zivot bez predstavit. Akurat prve co spravim, ked zapnem PC je, ze idem na Hojka.
Mne by hojko asi chybal chodim tu pravidelne prispiet svojim nazorom alebo sa nechat poucit ci dozvediet sa nieco nove a myslim si ze toto forum este drzi uroven i ked i tu sa najdu deti ktore este nic nevedia a preto tu obcas vznikaju stupidne temy ale je toho pomenej ........ takze luto by mi bolo keby zaniklo ale prezil by som to ......... dufam vsak ze nic taken neni v plane
No zrejme by som sa začal konečne venovať tomu, čomu by som sa mal . Tiež je tu ale možnosť, že by som si našiel podobné fórum a potuloval sa tam ale určite by mi bolo luto..
myslim si zeby mi to nenarusilo nejaky denny rytmus. ba naopak prosim si basu na neurcito nech sem nechodim
nemam cas sa ucit na maturu
//aspon do 1.6.2007 nech mam pokoj
mne by velmi chybalo neviem preco z pomedzi stranok ktore navstevujem je aj hojko medzi tymi ktore proste ak som na nete musim pozriet hehe proste ja tu musim aspon raz denne prist pozriet co sa nove rozobera co uz som zvedavy a luto no hej bolo ale ten moj zivot by to asi neovplivnilo ale cas na pc urcite hej
urcite hej...zakon akcie a reakcie...ci cheme alebo nie vsetko co sa stane ma na nas nejaky dopad...a zmeni sa trosku zivot aj ked nebadane...mozno nebudem sedet doma za compom a pojdem von kde ma zrazi auto
hlasoval som za moznost 2.
Toto je forum, na ktore chodim najdlhsie a vzdy sa sem rad vraciam, aj ked v poslednej dobe mam stale menej casu, musim si precitat nove prispevky a na niektore reagovat...
ja som zvolil moznost 3 ..pretoze mna internet ovplyvnuje len do istej mieri....diskusne fora ma nemozu ovplivnit ani moj pohlad na vec, a uz vonkoncom nie moj zivot...Toto forum neberem vazne...ale iba ako zabavu...ale som rad ze si
Ale hovno, na Hojka chodievam raz za cas a ze by mi nejako extra chybalo? To nie. Len by som lutoval tich 50 ci kolko korun ktore zo mna spravili "pana ruzoveho"