Studena sprcha rano - pomaha Vam?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

turtlak69 napísal:no prvy pocit prijemny byt nemusi, ale ked to pamaha tak preco nie? ale pud sebazachovy mi to nejako moc nedovoli :D
ja som to par krat skusal a je to taky blby pocit ze sa chces zabit :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

turtlak69 napísal:ono to paradoxne funguje opacne. ked si das studenu sprchu (alebo napoj), tak telo zaregistruje, ze sa ti znizila teplota a zacne sa teplota zas zvysovat (termoregulacia).
Co ja viem, ale nemusi byt pravda :D, tak to funguje tak, ze ked vypijes nieco studene, tak tvoj organizmus to chce zohriat na jemu prirodzenu teplotu, tym padom zacne "vykurovat" a po vypiti studeneho napoja ti ostane teplo. Odporuca sa pit normalne vlazne, ani prilis studene, ani teple.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

voda z práčky ma vždy postaví na nohy :D

Sprcha je užitočná vec, ale ráno nie. Nechcem dostať infarkt a navyše kým sa dopravím do sprchy, tak sa aj preberiem, takže u mňa sprcha nie, ale v lete je to super pustiť si vlažnú vodu a chladiť sa.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

po chlastacke na intraku zaberalo striedat to tepla a studena voda, bola to taka sokova terapia jak svina ale prebralo to
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

br..vobec....skor ked je velmi horuco...a potom tak fajne osviezi :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

peterkozel napísal:po chlastacke na intraku zaberalo striedat to tepla a studena voda, bola to taka sokova terapia jak svina ale prebralo to
Ja taku sokovu terapiu davam stale ked sa sprchujem :) mam rad studenu sprchu, ale ked sa rano zobudim tak je mi vecsinou zima , takze najskor sa zohrejem aby som sa mohol schlasit :) veelmi dobre to je :) teda aspon pre mna :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja to tiez tak robim, ale nie preto, ze by mi to bolo prijemne. ale nejako ked pustim vodu, tak teplota dost kolise :( takze nieco take mam stale :D najprv studena, potom horuca a tak sa to opakuje kym mi nerupnu nervy a nenecham to odtiect dake 3 minuty. potom to kolise menej...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja som to raz praktizoval, ale vecer pri sprchovani, no zeby sa nejako moj zivot zmenil??
asi ani nie, lebo ani pred tym som nebyval chory a ani potom, otuzily som, taze nic moc studena voda u mna... :D
Napísať odpoveď