existuje nejaky soft, ktory mi na DVD zalohuje vsetky data aj s windowsom a z neho potom len nainstalujem? myslim, ze take nieco ma kamos a dost surne mi to treba. dakujem
diq, ale nemozes pls nejaky ty poradit? potrebujem proste taky, co si tam oznacim disk c a d a dam spravit zalohu a potom uz len klasicky bootujem ako pri klasickej instalacke..
kua ten acronis ma vazne az 800Mb iba DEMO ??
a norton GHOST ma iba 43Mb demo... dokaze aj norton GHOST urobit zalohu windowsu s programami teda C:\ (a napalit si to potom na DVD) a ked napriklad zmazem particiu C:\ mozem potom si to z toho DVD obnovit bez windowsu ?
Šu-Do napísal:cez boot... nabootujes cdcko s WIN 2000 a nainstalujes.. bud ba inu particiu alebo na particiu kde mas ten XP ale to pojde doprec
ok diq a mam este jednu otazku, mam particiu C a D, na kazdej je nieco a o D nemozem prist, lebo tam mam asi 20 filmou, da sa nejako spravit nova particia bez formatu? pls rychlo.
sirmisoturbo napísal:ok diq a mam este jednu otazku, mam particiu C a D, na kazdej je nieco a o D nemozem prist, lebo tam mam asi 20 filmou, da sa nejako spravit nova particia bez formatu? pls rychlo.
este poprosim nejaky navod, ako spravit tu patriciu, bo som dal ze vytvorit novu, napisalo ze vytvorilo particiu H (samozrejme som nastavil ntfs a velkost) adal apply a nejde to.
sirmisoturbo napísal:este poprosim nejaky navod, ako spravit tu patriciu, bo som dal ze vytvorit novu, napisalo ze vytvorilo particiu H (samozrejme som nastavil ntfs a velkost) adal apply a nejde to.
mal by si dat SPLIT.. rozdelit... particiu kde mas tie filmy... ale newiem.. nemam inst. partition
Su-Do - ako oznacit? bo ja kliknem a pravym a nemozem stlacit split.. inaq mas odomna k+
este jedna otazka, kam mam vlozit reg. cislo? bo mne sa zda, ze koli tomu nejde aplikovat zmeny, dakujem, zdoraznujem, nechcem od vas reg. cislo, ale len kam ho mam dat!
chcem robit pravidelnu zalohu systemu napr. kazdy tyzden alebo den aby som to nemusel robit manualne ale aby bol soft nacasovany a zalohoval data na externy disk.teda ak existuje taka moznost.fakt prosim o pomoc alebo vysvetlenie...
je mozne ze si to bude pytat hned... ale zrejme nie inak by si to sem nepisal.. takze skus dat co vzdy je napravo v liste hore ze about alebo tak.. a tam ked sa to vysunie by mohlo byt nieco s registraciou
huraaa, chyba bola vo mne (resp., nemal som cracknutu verziu, len nejako demonstration alebo co) a uz to mam, tak uz vas poprosim LEN o ten program na zalohu systemu ako som ziadal. diq