Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Explo!D
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Deti poculi o kontrafakte, vypoculi si od nich jednu "tvrdacku" pesnicku a uz su z nich the biggest hip-hop killas. Ja tiez taketo individua bez nazoru nepochopim, v rozhovore s takymito detmi mozes spomenut aka je H16 dobra skupina, oni samozrejme prikivnu a ty o 5 minut mozes neviem ako na halovu 16 nadavat tak deti sa budu samozrejme stotoznovat s tvojim nazorom. Su to chodiaci trapaci ohaknuti lacnymi satami po rodicoch a o tomto hudobnom style vedia asi tolko ako ja o cinskom narodnom divadle. :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

neni su tam sice 11 rocny ale je to husto gengsta klip.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

kali520 napísal: neni su tam sice 11 rocny ale je to husto gengsta klip.
tj parodia na chamillionaire - rindy dirtin (ci ako sa to pise?)?
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

ou jeeeeeee, hrube retaze okolo krku, milion prstienkov, XXL tricko, gate od vajec po zem, siltovka z rovnym siltom BillaBong, dobre zasnurovana obuv... to je nase :lol: :lol: hh :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

shortak napísal:ou jeeeeeee, hrube retaze okolo krku, milion prstienkov, XXL tricko, gate od vajec po zem, siltovka z rovnym siltom BillaBong, dobre zasnurovana obuv... to je nase :lol: :lol: hh :wink:
Oujeeee, dalsi kritik typu zakomplexovaneho antihiphopera , co si vychytal pár vecí aby ich mohol kritizovat ... Oujeee ved ani nevies o com hiphop je ty lolek :wink:
kali520 napísal:No buducnost nasho naroda. Mimochodom vsetkym fanusikom repu poznate nejakeho gegsta co ma aj nejake vzdelanie myslim maturitu alebo nedaj boze aj vysoku skolu?
Poznam hiphoperov co suu architekti, ucitelia , dokonca aj pravnika co pocuva hiphop poznám ... ale myslim si ze aj ten najmenej platený hiphopovy robotník by si ta strcil do vacku a na hladinu by si ani nevidel ! :wink:
shortak
Light Expert
Light Expert

Digital napísal:Poznam hiphoperov co suu architekti, ucitelia , dokonca aj pravnika co pocuva hiphop poznám ... ale myslim si ze aj ten najmenej platený hiphopovy robotník by si ta strcil do vacku a na hladinu by si ani nevidel ! :wink:
no sak dobre, aj niektori nacisti maju za sebou vysoku skolu, a ??? :idea:
Múdry nemusia byť vzdelaní, a vzdelaní nemusia byť múdry :!:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

shortak napísal:no sak dobre, aj niektori nacisti maju za sebou vysoku skolu, a ??? :idea:
A co ked majú ? Nepochopil som ta :lol:
shortak
Light Expert
Light Expert

Digital napísal:A co ked majú ? Nepochopil som ta :lol:
no akoze ked ma niekto vysoku skolu a neviem kolko diplomov tak musi byt king ? :lol: ak hej, tak dobre, sa pridajme vsetci k nacistom, ti maju dost diplomov, ne ? :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Digital napísal:Poznam dokonca aj pravnika co pocuva hiphop
eeej aj majster tesar sa utne...pocuva sa predsa rap nie hiphop sry za OT ale musel som :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

shortak napísal:no akoze ked ma niekto vysoku skolu a neviem kolko diplomov tak musi byt king ? :lol: ak hej, tak dobre, sa pridajme vsetci k nacistom, ti maju dost diplomov, ne ? :wink:
Coooo ? Ty si postihnuty ? :D:D poriadne si precitaj co napisal kali a s cim som nanho reagoval ! Lol neviem co sem teraz pleties , máš to nejako domotané v hlave ! :?
SRneC napísal:eeej aj majster tesar sa utne...pocuva sa predsa rap nie hiphop sry za OT ale musel som :P
Ufff , dostal si ma :) :oops:
shortak
Light Expert
Light Expert

Digital napísal:Coooo ? Ty si postihnuty ? :D:D poriadne si precitaj co napisal kali a s cim som nanho reagoval ! Lol neviem co sem teraz pleties , máš to nejako domotané v hlave ! :?
coze ? ty si zacal pisat o pravnikoch a neviem akych vysokych skolach, ked je to tema o 11 rocnych detoch. Zacal si sa tu ohanat karierou tych, co pocuvaju hip-hop, tak aj ja som ti dal priklad, kto vsetko dokaze mat diplomi... Neviem kto to nema v hlave v poriadku :P
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

shortak napísal:coze ? ty si zacal pisat o pravnikoch a neviem akych vysokych skolach, ked je to tema o 11 rocnych detoch. Zacal si sa tu ohanat karierou tych, co pocuvaju hip-hop, tak aj ja som ti dal priklad, kto vsetko dokaze mat diplomi... Neviem kto to nema v hlave v poriadku :P
Sak ale reagoval som na kaliho lebo sa pítal ci maju hiphopery vysoké školy !!! Reagoval som že áno majú a udal som príklady ! Uz sa uvedom !
shortak
Light Expert
Light Expert

Digital napísal:Sak ale reagoval som na kaliho lebo sa pítal ci maju hiphopery vysoké školy !!! Reagoval som že áno majú a udal som príklady ! Uz sa uvedom !
sak dobre, a ja som reagoval na to , co si ty napisal, ze maju skoly....
koncim s tebou, zaloz si temu o vysokych skolach, ktore vystudovali hip-hoperi..... OT
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

shortak napísal:sak dobre, a ja som reagoval na to , co si ty napisal, ze maju skoly....
koncim s tebou, zaloz si temu o vysokych skolach, ktore vystudovali hip-hoperi..... OT
LoLLLL :lol: :lol: Chapete niekto tohto chlapca ? Absolutne neviem o com hovori ! Modi pls premazte tento spam !
Lojzo66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lojzo66 »

IMI napísal:pozor o RAP-e a nie hip hop a rap je nieco ine . hip hop je moderny rap prevzaty a zbebilizovany
presne tak tuto decka na slovensku ani nevedia kto to bol 2pac biggie paul wall atd a tyto ludia co robia hip-hop tak kradnu podmazy od ameriky no tak to je dufam ze tie decka z toho vyrastu a pochopia rozdiel medzi rapom a hip-hopom lebo taky hip-hop je black eye peace ci
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Lojzo66 napísal:presne tak tuto decka na slovensku ani nevedia kto to bol 2pac biggie paul wall atd a tyto ludia co robia hip-hop tak kradnu podmazy od ameriky no tak to je dufam ze tie decka z toho vyrastu a pochopia rozdiel medzi rapom a hip-hopom lebo taky hip-hop je black eye peace ci
Ty co si zaje*al teraz? :lol:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Lojzo66 napísal:presne tak tuto decka na slovensku ani nevedia kto to bol 2pac biggie paul wall atd a tyto ludia co robia hip-hop tak kradnu podmazy od ameriky no tak to je dufam ze tie decka z toho vyrastu a pochopia rozdiel medzi rapom a hip-hopom lebo taky hip-hop je black eye peace ci
Jasne hlavne ze ty vies co je HH a rap ne? :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

digital napísal:Poznam hiphoperov co suu architekti, ucitelia , dokonca aj pravnika co pocuva hiphop poznám ... ale myslim si ze aj ten najmenej platený hiphopovy robotník by si ta strcil do vacku a na hladinu by si ani nevidel
Si ma asi zle pochopil. nemyslel som tipka co hip hop len pocuva resp ide na nejaky koncert. Mam na mysli nejakeho husto gengsta copy niga co je denno denne obleceny v tych teplakoch a snazi sa tym zivit. Mozme zobrat priklady ako rytmus Kontrafakt atd myslis ze maju vzdelanie?
Lojzo66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lojzo66 »

p4ra napísal:Ty co si zaje*al teraz? :lol:
ja si nemyslim ze som povedal zle je to taky pop az hip hop ak sa mylim tak pardon viem ze na nejakom fore sa tento problem riesil ze ci je to pop alebo hip hop ale neviem ako to dopadlo
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Lojzo66 napísal:ja si nemyslim ze som povedal zle je to taky pop az hip hop ak sa mylim tak pardon viem ze na nejakom fore sa tento problem riesil ze ci je to pop alebo hip hop ale neviem ako to dopadlo
Ide o to, ze hip hop nie je hudobny styl... Ano BEP je nieco medzi popom a rapom. :wink:
Napísať odpoveď