Nokia 6300

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Nokia 6300

Príspevok od používateľa tadyyy »

Tak tu je tento telefonik...rozmyslam ze si ho kupym...aky mate na neho nazor? paci sa vam? ti co ho mate, ste s nim spokojny? tymto mi vlastne pomozete ci si ho mam alebo nemam kupyt...dakujem...

obrazky davame ako prilohu vid pravidla ...
/ob3l1x

prepacte/tadyyy
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja som ho mrte cel, ale necelo sa mi cakat tak som zobral SEk550i...
ale ta nokia sa mi lubila,.. bral by som ju na tvojom mieste,.. za dobru cenu ma dobry vzhlad
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

frekvencie: 900/1800/1900 MHz,
rozmery: 106 x 44 x 12 mm,
hmotnosť: 91 gramov (zistená: 94 gramov),
displej: aktívny, 16 777 216 farieb, 240 x 320 b., uhlopriečka 51 mm, 31 x 41 mm, aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 2 Mpix (1 600 x 1 200 b.), záznam videí (176 x 144 b.),
pamäť: 7 MB + 128 MB microSD (do 2 GB)[ale osobne si myslim ze , 1 000 kontaktov,
správy: SMS, MMS 1.2 (do 300 kB), AMS, CB, e-mail, PTT, instant messaging,by precitala aj vacsie karty keby sa vyrabali]
globálny prenos dát: GPRS 4+2, EDGE 4+2,
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR (A2DP), miniUSB, mass storage,
hudba: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, H.263, H.264, FM rádio, 64-hlasé MIDI,
ostatné: Java 2.0, WAP 2.0, Macromedia Flash Lite 2.0, FOTA,
batéria: BL-4C, 860 mAh,
výdrž: do 3 h hovoru/300 h pohotovosti,
Prílohy
N6300
N6300
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kamos od vedla ho ma a dnes som sa s touto masinkou hral a pozeral co dokaze. Displeju snad nie je co vytknut. Dobre rozlysenie a 16 milionov farieb vravi samo za seba. Len to video mohlo byt trochu kvalitnejsie.
Jedine co mi u nej chyba je Symbian. :( Ak by ho tato nokia mala tak nevaham a beriem 63 okamzite.
tadyyy
Light Expert
Light Expert

to : Smoake : hento si sem nemusel davat, som to videl asi 100 krat ...som sa pytal na nazor ako telefon vyzera popripade kto sa s nim uz " hral "...vam zatial dakujem a ak ma niekto nejake skusenosti este, nech prida..dakujem
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ano dobrý telefon ale skús ísť popri tatre 815 alebo hlučnejší motor ta ho vobec nepočuť ta čo nevie ten telefon kričať. ale mp3 hrá dobre a to stredové tlačidlo mohli lepšie riešiť no a karty to je jedno plus sú veľmi lacné
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked sa s nim chces pobavit a nikto z okolia ho nema, tak zajdi do nejakej (vacsej) predajne Tmob, tam su vystavene ... teda aspon tu, v KE, v carrefouri v predajni Tmob je vystavena (nie maketa)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

pokiaľ ho chceš na paušal, tak ti ho v predajni samozrejme predvedu...
tadyyy
Light Expert
Light Expert

to Matej18 : ako myslis ze to tlacitko mohli inak ?co sa zle ovlada ci ako ?! a ked ides popri hentakom motore mysim ze vela telefonov ma problemy...
to hezo : no...by sa dalo..viac menej ja uz ho mam vybraty, a pausal bere moj otec..a nwm kedy..co vie ten telefon atd to viem...ale vase osobne skusenosti s tymto telefonom by som chcel...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm to tlačítko je nanič pretože nesvieti nie je osvetlené ale dysplay to má fakt fajný keby bol trošku širší tak by to bolo fakt cooool jediná vada prečo nevyrobia telefon podobný tomuto alle zo symbianom
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no, dalsia chyba je vtom, ze t-mobile ma veeeeelky problem ho zohnat,.. veselo im v telke bezia reklamy, kupte si hento, tamto, ale proste fyzicky ho nemaju (v original predajniach)...
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

radsej by som zobral 6233 je lepsia-funkciami..a osobne sa mi ani nepaci az na to,ze je tenky to je jedine co ma zaujalo
mysKo888
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mysKo888 »

Traktorista napísal:no, dalsia chyba je vtom, ze t-mobile ma veeeeelky problem ho zohnat,.. veselo im v telke bezia reklamy, kupte si hento, tamto, ale proste fyzicky ho nemaju (v original predajniach)...
Hej je to pravda ja som ho kupil v t-mobile predvcerom 16, maja a cakal som asi dva tyzdne, ale som spokojny asi najlepsi mobil co je teraz v ponuke, pekny fotak , displej :) sak 16 mil farieb , a pekny tenucky. :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

MOJ NAZOR - Nokiu uz nikdy v zivote :smt018
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Jacoolbo napísal:MOJ NAZOR - Nokiu uz nikdy v zivote :smt018
to uz preco prosim ta? ja zatial len nokie a max spokojnost. mam sice aj SE, mal som aj ine, ale nokia rulez :)
tadyyy
Light Expert
Light Expert

hej hej podla mna len NOKIE...vcera dosel brat z intraku a hovoril ze sa s tym telefonom hral...ze upe fantazia je...ze krasny fotak, vynikajuco to hraje, je krasny-stylovy....no...a ked sme uz pri tom ze sa hrozne malo daju kupyt, orange ich ma ?neviete niekto ??
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Kibo napísal:to uz preco prosim ta? ja zatial len nokie a max spokojnost. mam sice aj SE, mal som aj ine, ale nokia rulez :)
presne...aj aj som mal uz aj SE aj ine mobili a Nokia bola proste najlepsia a najspolahlivejsia...aj ked mam teraz tu 6280 a mal som snou urcite problemy ale teraz som uz nadmieru spokojny :wink:
Ale aby sopm nebol OT tak:6300 je v pohode mobil a celkom sa mi pozdava ale ja som si uz zamiloval svoju 6280
mysKo888
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mysKo888 »

tadyyy napísal:hej hej podla mna len NOKIE...vcera dosel brat z intraku a hovoril ze sa s tym telefonom hral...ze upe fantazia je...ze krasny fotak, vynikajuco to hraje, je krasny-stylovy....no...a ked sme uz pri tom ze sa hrozne malo daju kupyt, orange ich ma ?neviete niekto ??
Mal by ich mat ,a le otazka je kolko :)
Ja som kupoval v t-mobile a hovorila ze do znackovych predajni prichadzaju 4 telefony a do ostatnych predajni, kotre prevadzkuju t-mobile pride iba 1 telefon. Cize je ich malo.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mysKo888 napísal:Mal by ich mat ,a le otazka je kolko :)
Ja som kupoval v t-mobile a hovorila ze do znackovych predajni prichadzaju 4 telefony a do ostatnych predajni, kotre prevadzkuju t-mobile pride iba 1 telefon. Cize je ich malo.
ja som cakal nanho tri tyzdne,.. pak ma to omrzelo bo som potreboval foun a vobec nebolo jasne ci nejaky telefon dojde a neboli tri krat ochotny mi spravit nejaku osobnu objednavku a nemal som cas tam kazdy den chodit/vyvolavat tak som zobral k550i...
ja z toho aj tak len telefonujem a sem tam foto, takze mi to staci,...
i ked ta nokia je krajsia teda,...
tadyyy
Light Expert
Light Expert

no....dufam ze ich este budu mat.,..lebo asi 3 juna budem mat kesky...tak snad este neaky ten jeden zostane..alebo mozno aj neska..ked mi vyjde tiket :lol: ...ja som sa zamiloval do tejto nokie a ked ju nebudu uz mat tak budem smutny a budem setrit a kupym N95 :lol:
edit: ten tiket nevysiel :lol:
Napísať odpoveď