Nokia 6300
Nokia 6300
Tak tu je tento telefonik...rozmyslam ze si ho kupym...aky mate na neho nazor? paci sa vam? ti co ho mate, ste s nim spokojny? tymto mi vlastne pomozete ci si ho mam alebo nemam kupyt...dakujem...
obrazky davame ako prilohu vid pravidla ...
/ob3l1x
prepacte/tadyyy
obrazky davame ako prilohu vid pravidla ...
/ob3l1x
prepacte/tadyyy
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Smoake
Star
frekvencie: 900/1800/1900 MHz,
rozmery: 106 x 44 x 12 mm,
hmotnosť: 91 gramov (zistená: 94 gramov),
displej: aktívny, 16 777 216 farieb, 240 x 320 b., uhlopriečka 51 mm, 31 x 41 mm, aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 2 Mpix (1 600 x 1 200 b.), záznam videí (176 x 144 b.),
pamäť: 7 MB + 128 MB microSD (do 2 GB)[ale osobne si myslim ze , 1 000 kontaktov,
správy: SMS, MMS 1.2 (do 300 kB), AMS, CB, e-mail, PTT, instant messaging,by precitala aj vacsie karty keby sa vyrabali]
globálny prenos dát: GPRS 4+2, EDGE 4+2,
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR (A2DP), miniUSB, mass storage,
hudba: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, H.263, H.264, FM rádio, 64-hlasé MIDI,
ostatné: Java 2.0, WAP 2.0, Macromedia Flash Lite 2.0, FOTA,
batéria: BL-4C, 860 mAh,
výdrž: do 3 h hovoru/300 h pohotovosti,
rozmery: 106 x 44 x 12 mm,
hmotnosť: 91 gramov (zistená: 94 gramov),
displej: aktívny, 16 777 216 farieb, 240 x 320 b., uhlopriečka 51 mm, 31 x 41 mm, aktívny pohotovostný režim,
fotoaparát: 2 Mpix (1 600 x 1 200 b.), záznam videí (176 x 144 b.),
pamäť: 7 MB + 128 MB microSD (do 2 GB)[ale osobne si myslim ze , 1 000 kontaktov,
správy: SMS, MMS 1.2 (do 300 kB), AMS, CB, e-mail, PTT, instant messaging,by precitala aj vacsie karty keby sa vyrabali]
globálny prenos dát: GPRS 4+2, EDGE 4+2,
lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR (A2DP), miniUSB, mass storage,
hudba: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, H.263, H.264, FM rádio, 64-hlasé MIDI,
ostatné: Java 2.0, WAP 2.0, Macromedia Flash Lite 2.0, FOTA,
batéria: BL-4C, 860 mAh,
výdrž: do 3 h hovoru/300 h pohotovosti,
Kamos od vedla ho ma a dnes som sa s touto masinkou hral a pozeral co dokaze. Displeju snad nie je co vytknut. Dobre rozlysenie a 16 milionov farieb vravi samo za seba. Len to video mohlo byt trochu kvalitnejsie.
Jedine co mi u nej chyba je Symbian.
Ak by ho tato nokia mala tak nevaham a beriem 63 okamzite.
Jedine co mi u nej chyba je Symbian.
to Matej18 : ako myslis ze to tlacitko mohli inak ?co sa zle ovlada ci ako ?! a ked ides popri hentakom motore mysim ze vela telefonov ma problemy...
to hezo : no...by sa dalo..viac menej ja uz ho mam vybraty, a pausal bere moj otec..a nwm kedy..co vie ten telefon atd to viem...ale vase osobne skusenosti s tymto telefonom by som chcel...
to hezo : no...by sa dalo..viac menej ja uz ho mam vybraty, a pausal bere moj otec..a nwm kedy..co vie ten telefon atd to viem...ale vase osobne skusenosti s tymto telefonom by som chcel...
-
Traktorista
Guru
Hej je to pravda ja som ho kupil v t-mobile predvcerom 16, maja a cakal som asi dva tyzdne, ale som spokojny asi najlepsi mobil co je teraz v ponuke, pekny fotak , displejTraktorista napísal:no, dalsia chyba je vtom, ze t-mobile ma veeeeelky problem ho zohnat,.. veselo im v telke bezia reklamy, kupte si hento, tamto, ale proste fyzicky ho nemaju (v original predajniach)...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
den333
Professional
presne...aj aj som mal uz aj SE aj ine mobili a Nokia bola proste najlepsia a najspolahlivejsia...aj ked mam teraz tu 6280 a mal som snou urcite problemy ale teraz som uz nadmieru spokojnyKibo napísal:to uz preco prosim ta? ja zatial len nokie a max spokojnost. mam sice aj SE, mal som aj ine, ale nokia rulez
Ale aby sopm nebol OT tak:6300 je v pohode mobil a celkom sa mi pozdava ale ja som si uz zamiloval svoju 6280
Mal by ich mat ,a le otazka je kolkotadyyy napísal:hej hej podla mna len NOKIE...vcera dosel brat z intraku a hovoril ze sa s tym telefonom hral...ze upe fantazia je...ze krasny fotak, vynikajuco to hraje, je krasny-stylovy....no...a ked sme uz pri tom ze sa hrozne malo daju kupyt, orange ich ma ?neviete niekto ??
Ja som kupoval v t-mobile a hovorila ze do znackovych predajni prichadzaju 4 telefony a do ostatnych predajni, kotre prevadzkuju t-mobile pride iba 1 telefon. Cize je ich malo.
-
Traktorista
Guru
ja som cakal nanho tri tyzdne,.. pak ma to omrzelo bo som potreboval foun a vobec nebolo jasne ci nejaky telefon dojde a neboli tri krat ochotny mi spravit nejaku osobnu objednavku a nemal som cas tam kazdy den chodit/vyvolavat tak som zobral k550i...mysKo888 napísal:Mal by ich mat ,a le otazka je kolko![]()
Ja som kupoval v t-mobile a hovorila ze do znackovych predajni prichadzaju 4 telefony a do ostatnych predajni, kotre prevadzkuju t-mobile pride iba 1 telefon. Cize je ich malo.
ja z toho aj tak len telefonujem a sem tam foto, takze mi to staci,...
i ked ta nokia je krajsia teda,...