... rano obcas chodievame do skoly autom ( klasická mladá boleslav ). No a kedze je to kamaratove (volajme ho Maco ) auto, tak si ho zobral so sebou, kedze ma skolu inde ako my ... Maco mal koncit zarovno s nami o 14:05 ..avsak nam sa stalo to co predtym uz dlho nie, takze nas pustili o dve hodky skor ... a tak sme dumali ze co ako spravime ? ... skusali sme sa s Legolasom dovolat macovi, lae ten mal vypnuty fon .. tak sme postavali rozmyslali, a povedali sme si ze ked nepride Maco za partakmi, tak pridu partaci za Macom
Robite si z ludi srandu ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ufff .. tak dnes sa nam podarila so spoluziakom ( volajme ho Legolas ) kapitalka ...
... rano obcas chodievame do skoly autom ( klasická mladá boleslav ). No a kedze je to kamaratove (volajme ho Maco ) auto, tak si ho zobral so sebou, kedze ma skolu inde ako my ... Maco mal koncit zarovno s nami o 14:05 ..avsak nam sa stalo to co predtym uz dlho nie, takze nas pustili o dve hodky skor ... a tak sme dumali ze co ako spravime ? ... skusali sme sa s Legolasom dovolat macovi, lae ten mal vypnuty fon .. tak sme postavali rozmyslali, a povedali sme si ze ked nepride Maco za partakmi, tak pridu partaci za Macom
... sme sa vybrali teda pred jeho skolu, ze sak hadam ked ma skolu, tak tam ma afto a nebude treba sa dorozumievat cez pol mesta dymovymi signalmi ( kedze sme sa mu nemohli dovolat ). Dojdeme pred skolu a pozerame, supa, auto je este tu, tak ho pockame ... a tak sme sadli na kapotu, dali sme nejaku vodu a kecali sme ... zrazu neveim ako sme sa k tomu dostali, ale Legolas spomenul ,ze skodarna 120 a ine sa daju otvorit asi milionom spsobov
... a tak sa mu podarilo asi v priebehu 10 sekund otvorit skodarnu bez klucof ( na preplnenom parkovisku ) ... toto bol zaklad .. neviem preco sme to spravili, ale potom nasledovala seria perfektnych napadov
... chceli sme mu to odtlacit na druhy konec parkoviska, ale mal zamknuty volant ... a takto sme mali zopar napadov az padlo na to, ze pozamykame cele auto, stiahneme okno u vodica, a zobereme panel z autoradia ... a tak sa aj stalo ..a schovani sme cakali kym dojde
... toto bola asi najpodlejsia sranda aku som si kedy z koho urobil .. mali ste pocut tie nadavky ked este nevedel ze sme mu to zobrali a nadaval na svojich spoluziakov, ze mu to isto oni zobrali
...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne si z ludi srandu prilis nerobim. ked idem zo skoly, tak nemam chut a ked von, tak sa bavim s tym kto je so mnou. ale raz po skole sme tak sli v buse...
A: prsi
ludia: kuknutie von oknom (ono ked svieti slnko sa to moc nepredpoklada)
B: na druhej strane (zadel padol hned po tom prvom)
ludia: obzretie sa von na druhu stranu
ono je to dost trapne, ja viem, ale tak ze na taku staru blbost niekto skoci som fakt neveril.
kamarat si raz tak spravil haluz z jedneho predavajuceho s richmanom
A: dvakrat jeden sunkovy richman
B: huh?
A: jeden dvojity sunkovy richman?
B: wtf?
A: jeden richman na druhu
B: chces daco alebo len zdrzujes frontu?
no on si ani moc haluz nechcel robit, ale po nejakom alkohole to tak slo samo
A: prsi
ludia: kuknutie von oknom (ono ked svieti slnko sa to moc nepredpoklada)
B: na druhej strane (zadel padol hned po tom prvom)
ludia: obzretie sa von na druhu stranu
ono je to dost trapne, ja viem, ale tak ze na taku staru blbost niekto skoci som fakt neveril.
kamarat si raz tak spravil haluz z jedneho predavajuceho s richmanom
tak pri richmanovi je najlepsie.spoluziaka sme napchali cez to okienko asi do polovice,predavaci len pozerali. alebo ked si obednas srnca, gulas a 2x inflaciu(Frcoturtlak69 napísal:kamarat si raz tak spravil haluz z jedneho predavajuceho s richmanom