a zabudol som powedat k bananu napises na podporu ze chces heslo k ftp ze mas stranku a zabudol si ho a daju ti ho, ich dostupnost max 90percentna proste grc
t0m4s3 napísal:banan.cz je vsetko mozne, len nie dobry hosting
pravda pravda
ja by som asi doporucoval superwebhosting.sk, mam u nich dve stranky a fajn profi pristup s vyhodami...ak chces testovat tak si objednaj optimum co je php+sql oni ti to daju na mesiac na test potom ti poslu fakturu za ostatnych jedenast mesiacov, ak nezaplatis nic sa nedeje a zrusia ti to...ale pre istotu si to este over lebo ja som nikdu nic u nich nerusil kedze su fajni
Spominanemu superwebhosting.sk by som sa vyhol rovnako ako Bananu, staci citat diskusie na internete, dokonca sa o tom pisalo uz aj tu. Ich nekale prektiky pri kupovani domen a nasledny predaj zaujemcovi je prinajmensom neprofesionalny, ale biznis je biznis. Zo slovenskych by som odporucil exohosting.sk.
hojko napísal:Spominanemu superwebhosting.sk by som sa vyhol rovnako ako Bananu, staci citat diskusie na internete, dokonca sa o tom pisalo uz aj tu. Ich nekale prektiky pri kupovani domen a nasledny predaj zaujemcovi je prinajmensom neprofesionalny, ale biznis je biznis. Zo slovenskych by som odporucil exohosting.sk.
no ja som len vyplnil ziadosti na nete a vsetko islo tak ako ma a furt ide uz druhy rok.
precitaj si "pravidla" kazdeho hostingu a pochopis kazdy hosting ma zakazany warez, ale kto sa nato teraz pozera??lenze pri takom hsotingu ti vzdy nieco hrozi preto je vzdy najlepsi server, sice drahsie ale urcite lepsie