Päsťami bili obesenú mačku
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
opäť sa ukázala že hlúposť detí je neobmedzená... bez hraníc...
je to veľmi kruté, naozaj....
a pred nedávnom tiež dávli na JOJke reportáž o psíčkovi LUCKYM.... ako ho nejaký ludia zaviazali za auto, a mal odratú hrud, labky...zomrel....
nemohla som to pozerať...veľmi som plakala... bol to taký chutný malý vlčiačik....
je to veľmi kruté, naozaj....
a pred nedávnom tiež dávli na JOJke reportáž o psíčkovi LUCKYM.... ako ho nejaký ludia zaviazali za auto, a mal odratú hrud, labky...zomrel....
nemohla som to pozerať...veľmi som plakala... bol to taký chutný malý vlčiačik....
Chalani by mali dostať riadny preplesk, nech si uvedomia, že aj tá mačka je živý tvor a ľuďom, čo čítajú nový čas by trebalo troška priliať rozumu.
-Skôr, než by v médiách napísali, ako sa deťom venovať, aby sa z nich nestávali hulvati radšej zaplatia dajakemu soplovi 500sk za takeho ubohe video, aby o tom napísali ŠOKUJÚCE!
-Skôr, než by v médiách napísali, ako sa deťom venovať, aby sa z nich nestávali hulvati radšej zaplatia dajakemu soplovi 500sk za takeho ubohe video, aby o tom napísali ŠOKUJÚCE!
-
pinacolada
Guru wannabe
do posledneho slova suhlasimschw33k napísal:samozrejme , že je to odcudzujúce , ale neviem , boli sme za mladi iný ?
ja som pitval žaby , mačku zhadzoval z vlaku , myši bil o stenu ...
však všetci sme boli deti , sprosté , lenže vtedy nebol mobil s foťákom a aktívne bleskovky ...
ked som cital kroniku solivaru (tam byvam) tak tam mladi pred sto rokmi nie take veci robili
-
krupica_dnb
Medium Professional
Akože neviem mňa aj keď som bol mladší (zas jasné že teraz niesom ostrieľaný ako Al Pacino a bruce willis dokopy..) tak ma toto ani vo sne nenapadlo- len tak zabíjať zvieratá pre zábavu. Čo si pamätám tak akurát možno dáku tú myš som zabil, nejakú fajnú rybu keď som chytil a jedol som mravce
Ale toto... spraviť to moje decko tak fakt neviem či by som sa ovládol...
Ale toto... spraviť to moje decko tak fakt neviem či by som sa ovládol...
Ak si teraz dovolia v takom veku takto ublizovat a tyrat zvierata, co spravia v dospelosti cloveku, ktory si dovoli s nimi nesuhlasit?
Bezbranne zviera... omg! Zavesit ich tak tiez na strom a dat im par ran aby vedeli, co citilo to ubohe zviera ako poslednu vec vo svojom zivote. Aj ked su to mozno len "deti"...
Bezbranne zviera... omg! Zavesit ich tak tiez na strom a dat im par ran aby vedeli, co citilo to ubohe zviera ako poslednu vec vo svojom zivote. Aj ked su to mozno len "deti"...
-
miki690
Medium Professional
Ked uz chces niekoho trestat tak urcite ich rodicovkinjeril napísal:Ak si teraz dovolia v takom veku takto ublizovat a tyrat zvierata, co spravia v dospelosti cloveku, ktory si dovoli s nimi nesuhlasit?
Bezbranne zviera... omg! Zavesit ich tak tiez na strom a dat im par ran aby vedeli, co citilo to ubohe zviera ako poslednu vec vo svojom zivote.
Teda keby to boli moje deti tak ich urcite potrestam. Len nechapem naco to riesia media
-
Inspectah Deck
Expert
-
miki690
Medium Professional
Vsetko je o vychove deti rodicmi ... rodicia najviac ovplivnuju to ako sa bude ich dieta spravat. Je pravda, ze deti su velmi ovplivnene mediami (nasilie v rozpravkach, filmy s nasilim v case ked to deti pozeraju) a ze je to zle, ale aj tak je to stale na rodicoch ako sa ich deti spravaju. Rodicia su za to dieta zodpovedni, nie to dieta je zodpovedne za nichkinjeril napísal:Toto nie je uz len o vychove deti rodicmi. Vsetko sa "vychovat" neda. Keby zlyha vychova, tak max. sa zvierat boja, resp. sa ich strania. Toto je uz cosi horsie. Masochizmus, brutalita, bezcitnost.
No povedal som zjavnu blbost ze nechapem preco to riesia media ... uz len tym, ze media to neriesia, media to len zhorsuju, urcite tym nechcu nikomu pomoct, chcu mat len nejaku "senzaciu" aby mohli zarobit peniaze... Taketo problemy by sa podla mna nemali vobec tahat do medii. Su to pomerne bezne situacie, ktore sa riesia na urovni skola-rodicia-deti ... A este raz chcem pripomenut, to co robili je trestuhodnesundevil napísal:asi preto, ze to rodicia neriesia
no, cela tato diskusia sa rozdelila na dve male poddiskusie a to na medialnu stranku problemu a samotny problem tyrania zvierat, co sa medii tyka, suhlasim s nazorom, ze u menejinteligentnych jedincov, to moze vzbudit tuzbu zviditelnit sa prave takymto sposobom, cize po tejto stranke to vobec nie je vhodne, avsak na druhej strane, ked sa na takyto problem upozorni, je ista sanca, ze sa predide podobnym udalostiam v buducnosti, iked osobne pochybujem, ze prave toto by bol zamer daneho media...a co sa tyka samotneho incidentu, je podla mna maximalne odsudeniahodny, no deju sa vo svete aj horsie veci a podobne veci sa urcite diali a aj sa bohuzial diat budu, no pre mna je to nepochopitelne, neviem si predstavit, ze by som sa len tak zabaval tyranim zvierat, ani ked som bol maly ma to nikdy nenapadlo, ale zrejme sa neda nic robit, chyba bude zrejme vo vychove, ti inteligentnejsi jedinci neskor zistia, ze to co robili bola blbost a prestanu stym a ti menej inteligentni, ti su o par rokov tiez v spravach alebo podla moznosti rovno v leopoldove resp. pezinku...
p4ra napísal:Seriem im na cele macky. Nie som za tyranie zvierat, ani nahodou, ale keby sa aspon trosku obzerali za vecami, kt. su pre ludi ovela dolezitejsie. Takymito blbostami nas zaplavaju denne. Uz to vidim v kazdych vecernych spravach. Koho to zaujima? Su to deti a denne sa to stava na svete. Keby sa napriklad v spravach pise viac o ludoch, ako su napr. takyto:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/r ... bez-domova
Kde sa pomaha ludom v nudzi. A aj policia, kok**** doslova (s prepacenim) sa ide zaoberat, nie ze by sa starali o zlodejov, okradacov, vrahov a pod. ludi.
VY DVAJA STE PROSTE NEUVERITELNI!!!!AKO MOZTE POSUDZOVAT CI JE ZIVOT MACKY ALEBO CLOVEKA CENNEJSI, POVAZOVAT ZABIJANIE ALEBO TYRANIE ZVIERAT ZA NORMALNU VEC JE CHORE. SKODA JE LEN TO ZE NASE ZAKONY TAKMER VOBEC NEPOSTIHUJU A NEVRAVIA NIC O TYRANI ZVIERAT. KED NIEKTO ZABIJE MACKU TAK AKOBY SA NIC NESTALO, ZA MNOHOPOCETNE PYTLIACTVO KTORE VIEDLO KU ZISKOM SU TUSIM 2 ROKY, ZA VRAZDU CLOVEKA JE TREST 10 A VIAC ROKOV. PROSTE MYSLIM ZE BY TO MALI VYROVNAT A ZA ZABITIE ZVIERATA SA VYMERA TAKY ISTY TREST AKO ZA CLOVEKA.miki690 napísal:Podla mna ma p4ra pravdu ... uplne zbytocne sa tahaju taketo veci do medii. Nieje to nic nenormalne, urcite nie do takej miery, aby sa z toho robili nejake skandalymozno je potrebne, len aby im to niekto vysvetlil ... a inac pametam si , ze niekedy davno spoluziak nasiel maldu vranu pri meste a normalne surovo jej vykrutil krk a my vsetci okolo sme sa z toho smiali , teraz mi to nepripada smiesne, ale zasa nepripada mi to tak, ze by som bol teraz nenormalny, ked som sa z toho v tedy smial ...
P4RA SKUTOCNE SOM SI NEMYSLEL ZE AZ TAK HLBOKO VIES KLESNUT.
EDIT: AZ RAZ BUDEM MAT DETI A TOTO UROBIA AKO NAPR. S TOU MACKOU TAK PREURISIM S NIMI VSETKY STYKY, DAM IM NAJEST A MOZU SA U MNA VYSPAT. KED DOVRSIA VEK 18TICH ROKOV ICH VYHODIM Z DOMU A V ZIVOTE O NICH ANI NEZAKOPNEM.
-
miki690
Medium Professional
1.Precitaj si moj prispevok vyssie a potom pissheep napísal:...
2. Taketo veci deti robili, robia a robit budu, neviem v akom svete zijes (no offense), ale niekde je to pomerne casty jav.
3. Chovame doma kraliki zabijame ich a jeme a vobec nemam pocit ze som vrah alebo ze som menej cenny ako ostatni ludia, bezne strielam potkanov zo vzduchovkou , alebo nastrazim pascu nech ich to ZABIJE a nemyslim si ze by som bol vrah
4. Vsetko meso co ludia jedia vzniklo tak ze niekto musel ZABIT nejake zviera a este za to nikto nesiel do vezenia, tak si prosim ta uvedom, ze zivot zvierat a zivot cloveka je cosi diametralne odlisne ...
5. NIKDE SOM TU ANI JA ANI P4RA NENAPISALI, ZE TO SCHVALUJEME TAK NEBUD TAKY PODRAZDENY
S tym predtym suhlasim, ale toto , si myslim, ze nemusi byt uplna pravda, vies to su este len deti, este nemaju poriadny nazor na zivot na svet a vlastne sa nad tymito vecami velmi nezamyslaju, kludne z nich mozu byt uspesni ludia, podnikatelia, pravnici ... proste hocico, zatial su to deti, co sami nevedia co robia ...Fall napísal:ti inteligentnejsi jedinci neskor zistia, ze to co robili bola blbost a prestanu stym a ti menej inteligentni, ti su o par rokov tiez v spravach alebo podla moznosti rovno v leopoldove resp. pezinku...
kamo ale pochybujem ze tu macku zabili od hladu alebo z nejakeho dovodu, proste zabili ju iba tak pre nic zanic lebo nevedia co so sebou a ciny s takymto dovodom som myslel, co sa tyka priemyslenych zvierat ktore sa chovaju na uzitok alebo potraviny je to samozrejme ze ine, teda som myslel iba bezdovodne zabijanie, a pochybujem ze im ta macka nieco spravila ked macka nikdy na nikoho nezautoci len v sebaobrane....miki690 napísal:1.Precitaj si moj prispevok vyssie a potom pis![]()
2. Taketo veci deti robili, robia a robit budu, neviem v akom svete zijes (no offense), ale niekde je to pomerne casty jav.
3. Chovame doma kraliki zabijame ich a jeme a vobec nemam pocit ze som vrah alebo ze som menej cenny ako ostatni ludia, bezne strielam potkanov zo vzduchovkou , alebo nastrazim pascu nech ich to ZABIJE a nemyslim si ze by som bol vrah
5. Vsetko meso co ludia jedia vzniklo tak ze niekto musel ZABIT nejake zviera a este za to nikto nesiel do vezenia, tak si prosim ta uvedom, ze zivot zvierat a zivot cloveka je cosi diametralne odlisne ...
6. NIKDE SOM TU ANI JA ANI P4RA NENAPISALI, ZE TO SCHVALUJEME TAK NEBUD TAKY PODRAZDENY