Kokos pobite sa ...neni vam jedno ci vam Mod alebo Admin cita karmu???
Sa uvedomte ...
Kokos dajte to do lamparne
// K- Ked uz ste taky husty aspon sa podpiste
To akoze dovolim ciganom byvat na mojej zahradke a oni sa budu dovolavat prava aby som im tam este travu kosil? ludia budte radi ze hojko je taky aky je.
t0m4s3 napísal:A uz je to tu zase Uvedomte si, ze sa "nachadzate" na sukromnom majetku a nemate ziadne prava, iba tie co vam spravca/jeho zastupcovia povolia. Tak sa prosim nedovolavajte demokracie alebo sukromia. Clenstvo na fore je dobrovolne.
amen.
Vsetkym co sa tu dozaduju toho aby to bolo skryre odporucam aby sa prebrali zo sna. Ste na verejnom fore a vy ziadate sukromie? ak chcete sukromie tak sa s dotycnym stretnite osobne a suskajte si do ucha.
Mozem povedat, ze 80-90% karmabanov a vsetkych trestov ktore boli udelene kvoli zneuzivaniu karmy, bolo udelenych len vdaka tomu, ze nejaky mod/admin si vsimol nejaku nezrovnalost.
takze zopakujem to co povedal t0m4s3. Nepaci sa, dovidenia.
fruxo napísal:zoskupenie vsetkych nazorov ku danemu prispevku/celkovemu pisaniu uzivatela vo forme ciselnej hodnoty ohodnotenia/karmovych stvorcekov
Nazory na niektorych userov mam uplne odlisne ba az nepriamo umerne k vyske ich karmy, takze este raz, naco?
//dalsi hrdina dal k- bez podpisu ach boze ale si mi ublizil
Jako panove vezmite si to tak...Tady sudruh hojko to podla vsetkeho zalozil tak ked vam vsetkym do ko*ot vynada tak vy mu nic nemozete.Skratka jeho forum jeho rulez....
A ked skratka cete neco doverne tak si to poslite cez icq....
Toto nejsu problemy na ktorych stoji svet omg pwnt dawg.....
Keby toto bola vec co ma najviac trapi ze hojko si precital ako som komusi dakedy vynadal do ko*ot tak v podstate nejestvuju problemy.
Pome sa radsej bavit o nedelnajsom vydani casopisu elektron zenit.
pato83: Karma nie je druh komunikacie, je to hodnotenie uzivatelov alebo ich prispevkov. Karma urcite nespada pod sukromie, takze ak tam pises sukromne veci, je to len a len tvoj problem.
JaJeNiektoIny: Karma sluzi na hodnotenie uzivatelov alebo ich prispevkov, nie na to, aby si cez to komunikoval, navyse mozes dat len jednu karmu urcitemu uzivatelovi raz za 24 hodin, takze na komunikovanie je to dost zlozite.
k6: Karma nam priniesla tuto velku temu v ktorej sme si dobre pokecali.
all: Nechcete sa este stazovat, ze vedenie fora ma moznost pozriet si IP adresy z ktorych posielate prispevok, pozriet si mail ku ktoremu je registrovany ucet na fore a dalsie veci???
Mne sa len páči ako sa tu každý ohadzuje tým, že mu na karme nezáleží atď, ale keď otvorene poviem, že máme k nej prístup a aj ju občas checkneme, tak už sa tu spúšťajú reči o narúšaní súkromia... Kontroluje sa to preto, aby sa odhalili výrastkovia, ktorí si radi zgustnú na rozhadzovaní mínusiek alebo urážaní rodiny. Je celkom prirodzené, že sa tam nachádzajú aj vtipné komenty a že si ich teda prečítame. Keď si potrebujete vymieňať súkromné informácie, tak si píšte SS, k tým prístup nemáme. Alebo rovno zdvihnite telefón a s tou osobou sa porozprávajte. Len tu nevyvolávajte vzbury kvôli takýmto veciam...
Ľudia hlavne si uvedomte, že je to všetko len virtuálne, nevžívajte sa príliš do tohto hojkovania!
celkom by bodlo aby sa pri karme zobrazoval nick kto vam ju poslal... myslim zeby sa znizili problemy ohladom karmy "ze dostal som len tak -K karmu"... a tak by vedeli napriklad poslat uzivatelovi SS a spytat sa na dovod ... a moderatory, admini by mali z krku tieto nekonecne problemy
test napísal:Ked uvidis minusko a k tomu nick, tak je viac ako jasne, ze to budes chciet oplatit.
no zalezi podla povahy.podla mna vacsina ludi na fore by nemali nutkanie niekomu nieco vracat.keby pritom boli mena tak by to bolo celkom zaujmave.urcite by som viac posielal SSky
fruxo napísal:celkom by bodlo aby sa pri karme zobrazoval nick kto vam ju poslal... myslim zeby sa znizili problemy ohladom karmy "ze dostal som len tak -K karmu"... a tak by vedeli napriklad poslat uzivatelovi SS a spytat sa na dovod ... a moderatory, admini by mali z krku tieto nekonecne problemy
Potom mi unika, prečo k tej karme vlastne je ten komentar ..