..hm... Tu asi nejde o obyčajnú známosť čo..? to je prvoradé čo od toho chcešzuzuzu napísal:....
ako sa jej prihovorim ?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzuzu
Light Star
Hm kebyze to viem co si od toho slubujem ale urcite ju chcem spoznat a viackrat stretnut...krupica_dnb napísal:..hm... Tu asi nejde o obyčajnú známosť čo..? to je prvoradé čo od toho chceš
Ona ma proste niecim pritahuje lebo je ina taka zvlastna taka sexi a...
Ale urcite ju chcem lepsie spoznat a urcite ju nechcem nicim nijak urazit...
-
recberko
Light Star
Re: ako sa jej prihovorim ?
hlavne to nerob cez kamaratky normalne ked ju stretnes na chodbe tak sa spytaj ci by bola za, kebz ste si niekam vysli a je po starostiach..10ucen napísal:Mám jeden problémik.Jedna baba z našej školy sa mi páči.Ja som deviatak a ona je šiestačka .. O to nejde .. ja sa jej páčim už dosť dlho .. a teraz ju chcem.. Ale ako jej to povedať ???? Vôbec sa spolu nerozprávame.. Strašne by som s ňou chcel chodiť ale neviem ako ju niekde pozvat alebo niečo také .. Aby som to rozhýbal ..diky
// korekcia textu... upravil eritrocit
-
jin
VIP
Re: ako sa jej prihovorim ?
To nie je dobrý nápad. Pokiaľ je šiestačka, tak sa priameho jednania zľakne. (viď prípad BabySHAQ) Chce to postupovať pomaly a náznakmi. Výhodou je, že v tomto veku sú ešte ľahšie manipulovateľné a ak sa podarí, tak sa jej bude zdať, že ona vlastne chcela tebarecberko napísal:hlavne to nerob cez kamaratky normalne ked ju stretnes na chodbe tak sa spytaj ci by bola za, kebz ste si niekam vysli a je po starostiach..
no skus sa prihovorit siestacke s tym ze z nou chces ist vonkuslavo120 napísal:No ved ho hned neukamenujte tak sa mu paci tak co narobi chudak chlapecpeace .... ale to co nechapem je to ze ako mozes mat problem prihovorit sa siestacke
.... sak kustik odvahy kreativity a je tvoja chlape schop sa
cawte ,, som s tov babenkov uz mesiac aj nejake dni a som s nov stastni
,,,pridavam foto
http://img513.imageshack.us/img513/6347 ... 038eg2.jpg
pocuj dnes ti uz neleju skoro fsade mam 14 to je len mali rozdielTraktorista napísal:no, tak to dost pochybujem,..
vies kolko moze mat v siestom rocniku na ZS? cca 11-12 rokov...(predpokladam)...
a neverim tomu ze ju: 1.rodicia pustaju takto dlho,..
2.sa uvedom, podla mna neexistuje taky blazon za pultom co by nalial takejto vekovej kategorii,...
chalan si prestan vymyslat,...
ax, ze ja sem vobec pisem,...
len nechapem setkych vas ostatnych ze mu na to vobec reagujete
-
erytrocyt
VIP
Tak to vám gratulujem, nech vám to vydrží10ucen napísal:cawte ,, som s tov babenkov uz mesiac aj nejake dni a som s nov stastni,,,pridavam foto