Antikomar
no to odplasi naozaj vsetko a nie len komare. uplne nepouzitelne. usi to trha fakt strasne. mozno je to lepsie pre starsich ludi. ti uz nepocuju take frekvencne spektrum a takato frekvencia im urcit enevadi a nepocuju ju. no este musim absolvovat vela koncertov, aby som bol hluchy natolko, aby som to mohol pouzit 
hahaha tak to si zabilk6 napísal:Heh, toto nepocuju tak maximalne dochodci... co je nepochybne najpocetnejsia skupina ludi pracujuca s PCInak nechapem, preco sa taka blbost musi instalovat
ako mp3 by to bolo urcite lepsie. ak by niekto chcel tuto debilinu ako mp3 staci opvedat a spravim. neni to nejako extra tazke, ale vyuzitie to ma fakt len v domovoch dochodcov
ani tak nejde o to, ze ci to niekto vie alebo nevie prekonvertovat. ono je skor problem s tym, ze to nikto zatial nevie vyuzitjohny141 napísal:podla mna vetsina ludi si to vie prekonvertovat na MP3, ak nie tak beriem spet
no a v konecnom dosledku to teda funguje. budes sice dostipany, ale aspon ako placebo to zaberie. budes dostipany, ale nebude ti to tak vadit, lebo si budes mysliet, ze keby si tu vecicku nemal, tak by si bol dostipany viacej
tak potom to funguje. ty si happy, ze to "funguje", komare su happy, ze maju jedlo a tvorcovia su happy, ze sa to ludom paci
tak co je potom na tom zle?