cafte potrebujem to ze do zvukovky creative co mam v pc vlozim jack 3.5 z reprakov aby mi tam hrala hudba a do zvukovky co mam na maticnej by som dal mikrofon a by som v reprakoch pocul hudbu ale aj seba co hovorim do mikrofonu lebo robim net radio cez miixak davam kabel do zvukovky -hudba , a dalsie 2 kable davam do zvukovky ale tej v pc nie tu co je na maticnej , davam do mikrofonneho vstupu.
Mas povolene obe zvukove karty??? Mas nastavene vstupy a vystupy pre karty??? Vsak to sa da robit aj na jednej karte, ze pojde hudba a zaroven do toho aj zvuk z mikrofonu.
V biose ju zapnes, ale neviem, ci pojde zapnut obe spolocne. Vsetko zalezi od programu, ktory na to pouzivas. Mozes mat pustenu hudbu, popri tom pustit dalsiu pesnicku a zaroven mozes rozpravat do mikrofonu...
ja by som chcel nieco podobne ale len na jednej zvukovke ... hardwarovo to mam porisene a ciastocne aj softwarovo ale potrebujem help s windowsom ...
mam reproduktory pripojene zo zadu ktore mam nastavene ako defaultne (cize program ktory si to nenastavuje sam automaticky posiela zvuk sem)
a tiez mam sluchatka z predu ktore tak isto funguju a mozem ich nastavit ako defaultne (vo windows alebo aj vo VIA HD audio deck)
mam otestovane ze to co chcem je mozne - defaultne si nastavim zvuk na jedno a vo WoW ktore ma vlastne nastavenie to prehrava na inom ...
chcel by som tuto "vec" aj pre ine programy ktore nemaju moc vyvynute zvukove nastavenia (ako napr flash v prehliadaci) a tak by som potreboval nieco do windows ktore dokaze spravit nastavenia vystupu specialne pre aplikaciu (a dobre by bolo ak by to rozdelovalo aj podla "instance" ... proste si nejakym sposobom priradim jednotlive spustenia aplikacie ku vystupu)