Tak, prednedavnom sony zlacnila tuto prenosnu konzolu na prijatelnych 5999sk za base pack, memory karta sa da zohnat 4gb za nakych 1800sk...Mate niekto s psp skusenosti? Neomrzi ma to po tyzdni?
will.i.am napísal:tak to si mu teda pomohol
Po 2 hodinach ta neomrzi este nic...
no nevem mna carbon omrzel po dvoch zavodoch
ale k teme PSP ma celkom vela moznosti ci uz spominane wi-fi na pripojenie k netu abo MP3, videa, fotky, hry ktore neni v dnesnej dobe problem zohnat ..takze ak si anspon na hudbe zavislak ako ja tak ta neomrzi
ezechiel88 napísal:no nevem mna carbon omrzel po dvoch zavodoch
ale k teme PSP ma celkom vela moznosti ci uz spominane wi-fi na pripojenie k netu abo MP3, videa, fotky, hry ktore neni v dnesnej dobe problem zohnat ..takze ak si anspon na hudbe zavislak ako ja tak ta neomrzi
len pre info...hudba tam hra dost potichu...v autobuse si jej s PSP moc neuzijem...
drastyk napísal:pozizivas dodavane sluchatka? lebo som zevraj tie hraju dost potichu...ja by som chcel k psp objednat kossy spark plugy...alebo nieco podobne
nie...pouzivam velke uzavrete sluchatka od Philips...je to to iste...skratka signal zvuku je slaby
drastyk napísal:Tak, prednedavnom sony zlacnila tuto prenosnu konzolu na prijatelnych 5999sk za base pack, memory karta sa da zohnat 4gb za nakych 1800sk...Mate niekto s psp skusenosti? Neomrzi ma to po tyzdni?
Zdroj: PGS.sk však že ? Aj ja by som si z tade chcel kúpiť PSPčko a podľa názorov kamošov (a tých mojich) si myslím, že je to docela dobrá vecička. Každopádne ak ťa to omrzí a mňa tiež, tak budeme dvaja