Dorucenie objednavky od karman.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja na tvojom mieste, tak tu objednavku neprevezmem, teda pokial by sa to natahovalo. Ak to pride o den ci dva neskor, tak v tom nevidim problem, ale pokial ma maju natahovat tyzden, tak kaslem na nich.

Tu sa docitas o Karmane:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=27544
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=50848
Azrael
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Azrael »

sharky-no napísal:odkial si?
Okolie BA.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no ja kupujem vyhradne v predajniach menej babracky pri reklamacii, ale zas :( predajne su drahsie. Chcel som si presne kupit cez karman jednu MP3 apacer pekna a lacna, no kamaratovi sa pokazila a taktiez si objednal cez net ked chcel reklamovat cakal na to 3 mesiace :? ja to osobne neviem posudit no radsej davam prednost predajniam
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Mno wau :( ... skoda ze som si neoveril co to je za obchod... aspon ze som neplatil vopred... a tak teraz musim cakat jak sprosty...
Ked mi dodaju objednavku po dobe co maju vypisanu na stranke musim ju prebrat???
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

nova ramka dosla po 3mesiacoch od objednania. niet co dodat.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

OMG,keby mi ramka nedosla do tyzda od objednania tak by som to neprevzal.A v zivote by som neplatil obchodu predom,to nieco sveci o obchode ked ziada peniaze predom.

Ono zasilku nemusis prebrat aj keby dosla na druhy den,je to na tebe,obchodnik musi niest iste riziko :)

//kks 3 mesiace,ja by som tam asi isiel narobit bordel alebo by som ich dal na lamparen :D ja neviem ale to je uz ina kava,ze 3 mesiace to kde sme
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

v karmane predsa uz nemusite platit vopred 8)
ja mam z karmanu plno veci a vsetko bez problemov (do 3 dni vybavene).
Asi to bude tym, ze som z TN a vzdy volim osobny odber 8)
sharky-no
King
King

Mek napísal:v karmane predsa uz nemusite platit vopred 8)
ja mam z karmanu plno veci a vsetko bez problemov (do 3 dni vybavene).
Asi to bude tym, ze som z TN a vzdy volim osobny odber 8)
Objednaval si si veci ktore mali na sklade? alebo te co tam maju nejaku dodaciu dobu (napr. do 3dni) A este aky typ mailu ti chodil? Mne kazdy den poslu ze "Mate u nas objednany tovar......" ale neni tam napisane ze by ho mali v predajni. Len ze som si ho objednal a to mi 5dni stale propominali. Teraz je vykend tak nic nechodi. Som zvedavy co poslu pondelok
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

a hej.sk je v poho alebo nie?
lebo od nich chcem kupit fotoaparat
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

sharky-no napísal:Objednaval si si veci ktore mali na sklade? alebo te co tam maju nejaku dodaciu dobu (napr. do 3dni) A este aky typ mailu ti chodil? Mne kazdy den poslu ze "Mate u nas objednany tovar......" ale neni tam napisane ze by ho mali v predajni. Len ze som si ho objednal a to mi 5dni stale propominali. Teraz je vykend tak nic nechodi. Som zvedavy co poslu pondelok
mail so subjektom "Objednany tovar" mi dosiel tri dni po sebe, a na treti den dosiel aj e-mail "Vyzva k odberu tovaru".
A ci som kupoval zo skladu, alebo s dodacou lehotou, si uz zial nepamatam...
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Mek, ja sa na to pametam a tusim ze vzdy to bolo na sklade alebo do dvoch dni dostupne.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

PaliMpi napísal:a hej.sk je v poho alebo nie?
lebo od nich chcem kupit fotoaparat
Hej.sk by som sa tiez vyhol, mal som od nich nieco objednane, ze to pride do dna ci dvoch, nic, presiel skoro tyzden. Za ten cas som tam poslal dva alebo tri maily a nic, ani odpoved. Tak som tam volal a povedali mi, ze to este neposlali, stornoval som objednavku a kupil inde. Nechapem preco chces kupovat fotak u hej.sk, ked u specializovanych predajcov zameranych na foto to budes mat lacnejsie a este lacnejsie by si to mohol zohnat v pocitacovych obchodoch.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej.sk je v pohode ak si z BA.Potom si prides pre vec osobne.Inak neviem preco od nich nieco brat su hodne drahy :(
sharky-no
King
King

akoze uz ma s*ru...pozrite co mi napisali na fore
od sharky-no
Objednal som si ju v pondelok 14.5.2007 a este stale mi nic neprislo domov!!! A co znamena toto-
Počet kusov na sklade dodávateľa: 2
V tomto momente objednaných u dodávateľa: 3
Znamena to ze o tuto graficku kartu maju zaujem traja a pri tom mozete predat len 2??
A toto ma najviac dorazilo
Predbežný termín naskladnenia: 28.5.2007
Dodacia lehota: Do 5 dní
Tak mate tam termin naskladnenia 28.5. a pri tom teraz garantujete dodanie do 5dni!!!
Prosim o vysvetlenie dakujem!!!
po tejto sprave zmenili tie udaje a napisali mi toto
od Karman.Pleva
Všetky informácie ohladom dodacích lehôt, kusov skladom, predbežné naskladnenie... mení systém automaticky no kedže máme niekoľko tisíc produktov nemenia sa sekundu zo sekundy naraz. Preto ste mohli v jednu chvíľu vidieť súbežne počet ks na sklade:2, predbežný termín naskladnenia 28.5.2007 a dodaciu lehotu 5dní. Momentálne máme u dodávatela objednané 3 kusy z ktorých je jeden rezervovaný Vám. (ak sú na sklade 2ks a 3ks sú objednané, znamená to že je tam 5ks ale z toho len 2ks sú voľné). Ak máte niake dalšie otázky ohladom Vašej objednávky obrátte sa prosím na obchodné oddelenie, najlepšie telefonicky kde sa Vám pokúsia ihneď odpovedať.
Sa cudujem ze co to maju za system tam, lebo ked som si objednaval tu grafiku tak tam bolo to dodanie do piatich dni...to aby tyzden aktualizovalo no niesu smiesny :lol: :x
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Objednaj od niekoho ineho a do tyzna tu grafu mas doma ci co to xces...
A kasli na nich :wink: Inak by som bol fakt zvedvy ci by mi dokazali predat tieto pamete za tu cenu...ja o tom strasne pochybujem :lol:
sharky-no
King
King

No hadajte co vam napisem 8)

Presiel pomaly mesiac a grafiku este stale nemam v kompe :roll:
Tak jak som sa na to nedockavo tesil, uplne ma to opadlo a ani som si neuvedomil ze mesiac je fuc.
No nastastie mi dosiel dnes mail ze uz exportovali tu grafiku cez UPS ku mne :salala: :smt023

Ked som objednaval tu grafiku Xpert Vision Geforce 7600GT DDR3 256MB, tak som si porovnaval ceny u jednotlivych predajcov. Presne tato bola jedine v ageme a zda sa mi ze ju mali este na sklade. No potom ako ten prvy tyzden presiel a nikde nic som sa opat kukol na agemacku stranku a uz ju nemali a mali ju naskladnit 5.6. A v karmane bola zrazu doba dorucenia neurcita. A ked sa dostala ta grafika do agemackeho skladu tak aj v karmane nabehli kusky ktore ma dodavatel na sklade. Tak z toho usudzujem ze karman kupuje od agemu. Aj ta cena bola porovnatelna.
Cize ak sa rozhodnete kupovat v karmane(co vobec nedoporucujem) tak sa ujistite ze ci maju vobec ten komponent na sklade a ked nie tak este kuknu taj agemacky sklad. Podla mna vacsina produktov ide od tial do karmana.
V kazdom pripade som happy ze uz UPS ma moju GT-ecku v rukach a uz len cakat na ich dorucenie.
Dufam ze tato tema pomohla niekomu a ze sa racej vyhol tomuto obchodu. Ja si od tial nekupim uz nic!!!
dovi dopo :wink:
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

nj a ty zaplatis cenu ktora bola pred mesiacom alebo ktora je aktualna teraz? Lebo ak sa cena za ten mesiac zmenila(znizila) a od teba budu pytat vtedajsiu cenu tak je to dost pekny oj*b :x
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

sharky-no napísal:Mno peniaze odomna este nedostali...budem platit pri prevzati ... ako hh tak dufam ze aspon te peniaze ich budu lakat :lol: to som netusil ze su taketo problemy s nimi...mno mali najnizsiu cenu za tu gfx
lepsi je podla mna Progamingshop.sk
Napísať odpoveď