pHysIQ napísal:Chcel som tym povedat ze to tetovanie ti o niekolko rokov vybledne a uz to nebude vyzerat pekne. Vela ludi olutovalo tetovanie a teraz sa vyhovaraju na mladicku nerozvaznost. Ale prajem ti aby si s nim bol len a len spokojny.
s tym , ze to bude treba pretetovat pocitam...nebudem chodit ako sedlak...ale tipujem ze to bude tak po desiatich rokoch, skor nie...
akoze mne sa tieto cinske blbosti vobec nepacia.. radsej by som si dal neco krute napisat.. napr. kamos ma na riti a.c.a.b mrtne dobre to vyzera.. acab by som nechcel.. neco na styl hip hopu nenapada vas nic co by sa dalo nekam umiestnit ?
Ako prelozim toto : "Vojna raz skonci ale moji vojaci su vecni" to povedal Tupac ale neviem najst original v angline vie to niekto prelozit ako to ma byt ?.......... mozno si to dam niekde vytetovat
slavo120 napísal:Ako prelozim toto : "Vojna raz skonci ale moji vojaci su vecni" to povedal Tupac ale neviem najst original v angline vie to niekto prelozit ako to ma byt ?.......... mozno si to dam niekde vytetovat
nebolo to nejak takto: Wars come and go ,but my soldiers they stay eternal
dew6 napísal:Premýšľam nad tým len preto, lebo môj bratranec a kamarát to robí, takže mám istotu, že nič nedostanem...
Hej? Mas istotu? a odkial?! Clovek nie je neomylny tvor Napr. chlapik, co ma normalne tetovacie studio, nakazil jedneho chlapika zltackou. A co tvoj bratranec? Tetuje profesionalne v nejakom studiu? Hm?
Tomasito napísal:Kazdopadne, ak to s priatelom myslis do buducnosti vazne, bral by som ohlad aj na neho- je to predsa aj jeho telo
+K. A dufam, ze ma s tym nikdy nebudes chciet prekvapit!!! Najprv sa so mnou porozpravaj, az potom konaj! A pravdu? Dufam, ze tetovanie na bedrovu cast vypustis z hlavy...
kupo napísal:nebolo to nejak takto: Wars come and go ,but my soldiers they stay eternal
A nebude to takto ?? : "Wars come and leave , but my soldiers they stay eternal " ........ze ci namiesto go nebude leave ????nepasuje to tam vic ...hmm nevie niekto jak to je original ....
Tomasito napísal:Mnooo, ked si to tu precita tvoj priatel, a to vratane pripadnych postov, ktore ta budu nabadat, aby si do toho isla...
Mna to nastastie preslo- urcite by som neskoncil pri niecom malom, uz bol aj namet, no byvala zauradovala: "bud ja, alebo tetovanie" : ) Terajsia priatelka ma tetovanie nad krizami, medzi lopatkami a na zapasti z vnutornej strany. Ked sme sa zoznamili, bola to jedna supa za druhou, ale pravdupovediac som si jej tetovania oblubil- kvalitna praca hovori za seba... Pocitaj vsak s tym, ze je to ako droga- mnohi ludia chcu po prvom tetovani dalsie- ved bratranec, prip. kamarat ti urcite porozpravaju ; ) Tiez si zvaz kam, aby sa to v pripade potreby dalo lahko maskovat vhodnym oblecenim (napr. plesy, etc.).
Kazdopadne, ak to s priatelom myslis do buducnosti vazne, bral by som ohlad aj na neho- je to predsa aj jeho telo
Tak aj jeho telo, hovoríš??? Ja viem....no mal si vidieť teraz ten face, keď som zažartovala, že na zadok... -je to asi najobľúbenejšia časť môjho tela -pre neho...
"Wars come and go, but my soldiers stay eternal."
"Wars come and go, but my soldiers they stay eternal."
"Wars come and go, but soldiers stay eternal."
kupo napísal:ja som vygooglil niekolko verzii a to:
"Wars come and go, but my soldiers stay eternal."
"Wars come and go, but my soldiers they stay eternal."
"Wars come and go, but soldiers stay eternal."
vypada to ze ta prva je ta "najspravnejsia"
nooo asi si to dam na predlaktie .... len nemam peniaze momentalne takze musim s tym pockat este
ja mám na ľavej paži zboku, je to taký kríž, ktorý by mal symbolizovať šťastie v živote...dal som si to robiť po známosti u jedného típka v byte a doporučujem ostatným ísť radšej do štúdia aj keď zaplatiť o čosi viac - postupom času sa vám to poplatí....títo "domáci majstri" si pýtajú menej peňazí, ale nestojí to za to, pretože používajú lacnú farbu a po roku si kerku musíte ísť dať znovu obtiahnuť (a zaplatiť) a keďže vám to kreslí neprofesionál v koži ostanú malé trhlinky, ktoré môžu skreslovať celkový obrázok kerky...
toto je moja osobná skúsenosť a česť výnimkám - existujú aj skúsení amatéri