Ide oto na co chces tie karty pouzit. Obe maju slaby vykon na dnesne hry, je jedno ze ci mas 10 fps s 6600gt alebo 6 fps x1300pro (myslene obrazne). Ak planujes hlavne sledovat filmy a internet etc. a ten radeon je lacnejsi, tak by som volil radeona koli podpore AVIVO a kvalitnejsiemu obrazu
Harun napísal:Ide oto na co chces tie karty pouzit. Obe maju slaby vykon na dnesne hry, je jedno ze ci mas 10 fps s 6600gt alebo 6 fps x1300pro (myslene obrazne). Ak planujes hlavne sledovat filmy a internet etc. a ten radeon je lacnejsi, tak by som volil radeona koli podpore AVIVO a kvalitnejsiemu obrazu
Ak chcem filmy a internet tak si kupim dosku s integrovanou grafikou a mam to "zadarmo"
ja som nevravel ze nech nekupuje 6600gt, na nej si este zahra aj obliviona(ako tak), ja som vravel ze ak nechce hrat hry tak sa mu oplati kupit 1550 koli lepsej kvalite obrazu a podpore multimedii
jasne ze tam nebudu nejake obrovske rozdiely, ale vsimni si tvar toho herca(neviem si spomenut na meno ), na radeone je najostrejsia a pre niekoho moze byt plus ze su farby ziarivejsie na radeone(nevravim ze sa to neda nastavit aj na geforcach, ale nie kazdy sa vie hrabat v ovladacoch) + radeonu je aj to ze si nanom pustis aj HD filmy co pochybujem ze by 6600gt rozdychala
Podla mna ta kvalita obrazkov je skoro rovnaka, su tam velmi male rozdiely a aj to vo farbe, takze je to uplne nepodstatne. Ak chce 6600GT, tak zrejme pretoze, aby sa na tej karte aj co to zahral, takze ci bude biela bielou alebo bude mat o dve miesta tmavsi odtien je uplne jedno, v hre si to aj tak nevsimne a rovnako ani nie pri filmoch...