Prenesenie sms

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Shrekzv
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prenesenie sms

Príspevok od používateľa Shrekzv »

Zdravim
Potreboval by som preniest sms z jedneho mobilu na druhy....konkretne z N6610i na motorolu razr v3i ...oba telefony mam napojene na pc..ale problem je tie sms nejakym zazrakom preniest....prosimvas da sa to nejako...dost mi na tych smsm zalezi a rad by som ich mal v novom telefone....uz som kus aj daco skusal cez mobiledit ale neuspestne....

Za pomoc vopred dakujem
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Prenesenie sms

Príspevok od používateľa will.i.am »

Zozen niekoho kto ma sms donekonecna a mas po probleme :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co tak SMSky prekopirovat na SIM kartu a potom ich ulozit do telefonu, zmazat a zase to iste s dalsimi...???
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

hojko napísal:Co tak SMSky prekopirovat na SIM kartu a potom ich ulozit do telefonu, zmazat a zase to iste s dalsimi...???
no toto mi napisal aj ob3l1x ale ako nato?....ako tie sms skopirujem?....bo v telefone taku moznost velmi nevidim :cry: a pojde to aj s odoslanymi sms?.....tych odoslanych je len 25 :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

urcite tam nieco take je. a ked to tam aj neni, tak to neni problem. a btw neni neni spisovne :) stiahni si nejaky phone manazer pre tvoj mobil a pripoj sa cez BT alebo cez kabel. tam budes mat aj tie sms a tym sposobom sa daju aj exportovat a potom nasledne importovat do ineho fonu. ja pouzivam my phone explorer. je to free soft pre sony ericsony a fici ako ma. na nokie neviem, no skus pogoogli nieco ako "nokia phone manager" alebo nieco take :)
Napísať odpoveď