TAXI 4

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Jednotka bola super. 4-ku som videl a moj zazitok z filmu je asi takyto.
Ten taxik sa tam uz vobec neobjavoval tolkokrat ako predtym,ani nejake efekty bohvieake tam neboli. Nasho znameho taxikara si policia velmi skamaratila takze si z jeho rychlej jazdy nic nerobi, obidvaja aj ten policajt uz maju deti -- samozrejme ich aj rozdielne vychovavaju a ked sa deti chcu zbavit daju ich tomu generalovi ktory sa s nimi samozrelme hra na prestrelky. :roll:
A samozrejme je tam hlavny zlocinec,ktory je v extra smiesnej klietke a v "kombineze" ako najvacsi zlocinec a policajti ho este pustia,lebo ich samozrejme oklame. (je jasne ze zlate stranky a encyklopedie ostanu,aby ho mohli mlatit po hlave)
Velmi slabucky dej,slabucke akcie vobec ma to nenadchlo. Specialne jednotky sa tam velmi ani neukazali-- az na konci filmu aj to po nich ten debilny velitel strielal :roll:
A ked dostrielal ocividne ho dva RAMBO gulomety omrzely,zobral si raketomet s 9-timi raketami a znicil so sialenym vyrazom v tvari vsetko co mohol.

:arrow: no extremna traposina podla mna,uvidite sami.
Anjeliček
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Anjeliček »

podla mna to nebude nic moc... :? ..ved skoro vsetky filmy( ked nie vsetky)co mali pokracovania prvy bol super, druhy sa celkom dal..treti katastrofa a stvrty bude co??asi riadny prepadak :cry:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Totalna blbost. Taxik sa tam objavil mozno raz za cely film. Ak si myslite ze taxi 3 bol prepadak, tak toto je fakt S****A s velkym S. Lutujem ze som to vobec stahoval.
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

no jasne ze tesim velka supa film mam vsetky casti a chystam sa aj na tuto
qwerty-xyz

erino napísal:no jasne ze tesim velka supa film mam vsetky casti a chystam sa aj na tuto
len aby si nebol sklamany... :cry:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

qwerty-xyz napísal:Jednotka bola super. 4-ku som videl a moj zazitok z filmu je asi takyto.
Ten taxik sa tam uz vobec neobjavoval tolkokrat ako predtym,ani nejake efekty bohvieake tam neboli. Nasho znameho taxikara si policia velmi skamaratila takze si z jeho rychlej jazdy nic nerobi, obidvaja aj ten policajt uz maju deti -- samozrejme ich aj rozdielne vychovavaju a ked sa deti chcu zbavit daju ich tomu generalovi ktory sa s nimi samozrelme hra na prestrelky. :roll:
A samozrejme je tam hlavny zlocinec,ktory je v extra smiesnej klietke a v "kombineze" ako najvacsi zlocinec a policajti ho este pustia,lebo ich samozrejme oklame. (je jasne ze zlate stranky a encyklopedie ostanu,aby ho mohli mlatit po hlave)
Velmi slabucky dej,slabucke akcie vobec ma to nenadchlo. Specialne jednotky sa tam velmi ani neukazali-- az na konci filmu aj to po nich ten debilny velitel strielal :roll:
A ked dostrielal ocividne ho dva RAMBO gulomety omrzely,zobral si raketomet s 9-timi raketami a znicil so sialenym vyrazom v tvari vsetko co mohol.

:arrow: no extremna traposina podla mna,uvidite sami.
zacal som tvoj prispevok citat ale nedocital som....ja idem na to do kina a ty tu ides rozpravat o com to bolo :smt097 :aasmile10: :smt042 :smt003
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ukazky vyzerali celkom dobre. Do kina sice kvoli tom nepojdem, ale ved su aj ine cesty, ako si to pozret uz pred premierou :D . Ale tesim sa, to, ze s kazdou castou to ide dolu vodou, to sa zvacsa pri filmoch, ktore maju tri a viac casti stava :?. V takychto pripadoch je to viac o peiazoch ako o tom, aky ten film bude. Cely tim totiz vie, ze ludia si to ludia pojdu pozret, aj ked len zo zvedavosti. No, ale Nechajme sa prekvapit :).
qwerty-xyz

-=wolf=- napísal:zacal som tvoj prispevok citat ale nedocital som....ja idem na to do kina a ty tu ides rozpravat o com to bolo :smt097 :aasmile10: :smt042 :smt003
to preto aby si zbytocne nevyhadzoval penieze...
:P
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

neviem :roll: mama taky pocit ze cim sa vyrabaju dalsie a dlasie diely filmov tym su aj horsie .. potvrdilo sa to uz mnoho krat
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ukazky boli celkom v pohode tak som si to pozrel no a teraz uz ukazkam neverim :( .
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

jednoducho sklamanie...mala to byť komédia? nesmial som sa :?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

jin napísal:Ach jaj... :roll:
Čo urobia z toho auta tentokrát? Lietadlovú loď?
Od jednotky to šlo dejovo iba smerom nadol, čiže ako posun vpred zatiaľ vidím iba to, že zmenili auto na 407...Ale pozrieť si to pozrem.
jj už sa to začína podobať na americké akčáky typu auto all in one to nie je dobre... pôvodný nápad o "rally" taxikárovi bol super maly by sa toho držať
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno tak dnes som si to pozrel, nechyta sa to ani zdaleka na 1ku a 2ku...uz tretia cast bola dost blbost, ale predsa len sa na nej dalo zasmiat. Ale toto je uz totalna zbytocnost, plna absurdnych vtipov a dost nepodarenych pokusov o parodiu (zaverecna bitka ako parodia na ScarFace)...povedal by som, ze uz bolo dost a Luc Besson nech si oddychne.
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

WTF sak tam neboal ani jedna poriadna nahanacka autova??!! :!: :?:

chudak beson na to ake filmy robil, a kde teraz skoncil....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

3 krat som sa pri filme zasmial....moje hodnotenie 4/10maximalne,

no aj tak sa to nevyrovna ujebom ked som zbadal v nasom meste sediet v aute chlapa co bol ako dvojicka taxikarovi z taxi, to bolo az neuveritelne :lol:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

cele taxi, od jednotky po trojku charakterizuje slovo BRAK.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Gul'dan napísal:cele taxi, od jednotky po trojku charakterizuje slovo BRAK.
Chcel si povedat po stvorku...a mas nejaky dovod na toto tvrdenie, alebo je to nieco osobne?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

seth82 napísal:Chcel si povedat po stvorku...a mas nejaky dovod na toto tvrdenie, alebo je to nieco osobne?
lebo mne sa napriklad tie pve casti pacili 3ka bola blbost a 4 ani nepozriem
ebEEn
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

4

Príspevok od používateľa ebEEn »

Stvorka mna osobne naozaj sklamala tak poodobne nesmial som sa moc bolo to moc opakovane atd Proste pokaslali to s tou 4 asi ju ani nemali urobit :)
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Cicatrix napísal:jednoducho sklamanie...mala to byť komédia? nesmial som sa :?
Ja dosť,práve dnes som to pozerala po prvýkrát :)
Najlepší boli chlapci s generálom :lol:
Napísať odpoveď