mam dosku:
MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G)
a ked zapnem pc a ukaze sa mi ta prva tabulka aky mam hdd, dvd rom atd. atk potom sa mi ukaze tabulak ze...... the bios ist not installed(pozri nizsie na obrazok tam to je cele) neviem co to znamena a ako sa to da zrusit dik za info
ja by som skusil flashnut novy bios. kedze to robi vam dvom, tak asi je to nejaka chyba biosu asi a tak mozno novy bios by to spravil. a ked nie, tak sa nic nedeje a mate aspon novy bios
turtlak69 napísal:ja by som skusil flashnut novy bios. kedze to robi vam dvom, tak asi je to nejaka chyba biosu asi a tak mozno novy bios by to spravil. a ked nie, tak sa nic nedeje a mate aspon novy bios
nj ale velky pozor pri vyberani biosu mne sa na starom PC stalo ze som vybral na dosku taky isty bios ale bol + teda na nejaku vylepsenu dosku z tej serie a boli rpoblemi ze sa necel nastartovat abo tak ale potom som to nejak preflashoval a teraz uz je ten PC nastastie minulost
este jeden dolezity dotaz: KED POJDES UPDATOVAT BIOS, TAK SI POZICAJ OD NIEKOHO UPS (ZALOZNY ZDROJ), LEBO AK TI VYPADNE PRAVE PRI FLASHOVANI BIOSU, TAK MOZES DOSKU HODIT DO SMETIAKU
no u nas v baraku su vypadky bezne a nahoda je blbec. neriskoval by som napriklad dosku za 4000 lahsie je pozicat UPS od niekoho a je to. ziadne stresy, ziadne riziko.
mno ja som mal podobny problem. Tiez mi to nikdy neukazovalo a ani datove kable na HDD som nemenil. Mno z nicoho nic sa to objavilo a zistil som ze dovtedy som nemal spravny kabel na HDD, pretoze nemal modru koncovku ktorou pripajas HDD na dosku. Neviem preco mi to neukazovalo skor, no takto sa to vyriesilo a uz nebol problem. Tak si skontroluj kabel.