ja by som bral tu tlaciaren je to jednoduchsie, s tymi nalepkami by si mal asi problemy a moze sa to aj zosuchat casom a ked to vytlacis s tou tlaciarnou to bude mat ovela vacsiu zivotnost podla mna tu tlaciaren
MuKkY napísal:ja by som bral tu tlaciaren je to jednoduchsie, s tymi nalepkami by si mal asi problemy a moze sa to aj zosuchat casom a ked to vytlacis s tou tlaciarnou to bude mat ovela vacsiu zivotnost podla mna tu tlaciaren
lenze cd/dvd media do tlaciarni stoja viac ako normalne. Ja mam doma aj nalepky a aj tlaciaren s potlacou na cd a lahsie sa mi robi stimi nalepkamy
lenze ked berete do uvahy este aj cas ktory je potrebny na tu tlac napr s lightscribe mech. s nou to trva dost dlho ked to chces poriadne kvalitne a s tlaciarnou by si to mal zachvilku
Dalsia moznost je kupa mechaniky ktora podporuje LABELFLASH-vypalovanie obrazkov na vrchnu plochu specialneho media. Ma to 256 farieb, ale media su drahsie (iba DVD). Mam taku mechaniku a ked som to skusal, tak sa mi ten obrazok nezda velmi farebny