Pomoc s grafickou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s grafickou

Príspevok od používateľa DanielDevil »

potrebujem pomoct s tymto problemom, brat sa hral s kompom a teraz mi nejdu hry, ktore mi predtym isli,pise to nieco taketo ako je na obrazkoch, nemam CD od grafickej karty, a skusal som stiahnut aj ovladace z ati.com nainstaloval a nepomohlo, pls help
Obrázok
Obrázok
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

preinstaluj ovladace na graficku kartu, nainstaluj na novo directx 9
+ Start -> Spustit -> dxdiag a pozri ci je povolene OpenGL, Direct3D, Akceleracia textur AGP
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

aku mas graficku kartu? Pozri sa do spravcu zariadeni(ovladaci panel->system->hardware->spravca zariadeni) a tam sa pozri pod polozkou graficke adaptery ze co ti tam ukazuje, ak tam mas vykricnik tak si rozbal tu volbu graf. adaptery a tam pravym klikni na svoju graf. kartu a daj aktualizovat ovladac(daj ze nie z internetu, potom daj ze chces instalovat z konkretneho miesta na disku a vyber si tam ten ovladac co si stiahol)
dufam ze pomoze :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

harun diky za tip, dal si mi zakladne riesenie, doladil som mensie upravy a fici to fakt dik, mas to u mna
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

xyz napísal:harun diky za tip, dal si mi zakladne riesenie, doladil som mensie upravy a fici to fakt dik, mas to u mna
Rada do budúcna ked maš neaký problém tak si najpr pozri spravcu zariadeni 60% problémov spočíva v tom 8)
Napísať odpoveď