Ja najradsej v mori a v bazene vonku, ale raz na Ibize sa jedno decko normalne vysralo do bazena a ani v pate nemali to vytiahnut (hotel ****+). Ale niektorym hostom to tam vobec nevadilo.
Inak nepohrdnem ani bazenom vnutri, a vyrivkou.
Explo!D napísal:ak ma niekto 25 metrovu vanu z hrubkou cca piatich metrov tak v tom nevidim problem
... Mam jednu otazku. Viete preco je more slane? Myslim ako sa dostala ta sol do mora ....Ak si to domyslite tak v podstate sa kepeme v tom co donesu rieky do mora[/quote]
devo159 napísal:Mam jednu otazku. Viete preco je more slane? Myslim ako sa dostala ta sol do mora Twisted Evil ....Ak si to domyslite tak v podstate sa kepeme v tom co donesu rieky do mora
vacsiu blbost som necital ...take ze rozpustene soli a mineraly nic?
SRneC napísal:vacsiu blbost som necital ...take ze rozpustene soli a mineraly nic?
Akoze co tym myslis? CO chces povedat tym Rozpustene soli a mineraly? a?
edit: CHces mi tym povedat ze soli sa rozpustaju ale ine latky vo vode nie? alebo chces povedat ze ked je tam sol a minerali tak tam nic ine nemoze byt?
mam daky odpor k jazeram... neviem dako sa tam bojim ist, ale nevim proc, asi proto lebo neviem kde konci dno a to ma strasne privadza do sialenstva... neviem hnusi sa mi to... ale tak ako kupala som sa uz v jazere, ale ked nemusim tak nejdem.... ale more za to milujem , ale ked ma drahy pozve tak ho neodmietnem
R1k1nko napísal:si sa tam pokakal to nevadi ujo s podberakom to urcite vybral...
a na toto narazam ze unas raz decko si ulavilo ( hovno ) a behom 15sek. ako sa to rozkríklo tam nebol nitko
Ja nie, ale niekto to zrejme nevydrzal. Plavam, plavam a zrazu 2-3 m odo mna "milka tender kolacik". Nie ze bolo v tej vode aj nasrate, ale este aj ja som sa tam skoro dobluval.
Od vtedy idem radsej niekde na rybnik, strkovisko. Viem, ze ani tam to nie je tip-top, ale tam to aspon nevidim na vlastne oci. A okupem aj hafana.
Na kúpalisko chodím len obzerať ženy a ex-ovať pivá Tá voda sa mi hnusí, bojím sa že raz na niečo narazím . Ináč milujem more , aj všetky živočíchy ktoré v nom žijú
devo159 napísal:Akoze co tym myslis? CO chces povedat tym Rozpustene soli a mineraly? a?
edit: CHces mi tym povedat ze soli sa rozpustaju ale ine latky vo vode nie? alebo chces povedat ze ked je tam sol a minerali tak tam nic ine nemoze byt?
to ze sa rieky vlievaju do mora nieje nic co by stalo za zmienku ja som pochopil ze more je slane lebo sa tam vlievaju rieky
kinjo: milka tender kolacik, lol
inaq ja najradsej chodim na kosicky Triton alebo Mestsku plavaren, inaq nepohrdnem ani nejakym jazerom. A samozrejme, more je super
Len doma vo vani. Jazera a tak nemam rad, ktovie co vsetko tam plava / zije (bakterie, hmyz...) a kupaliska nemusim, lebo nemam rad ludi a ani ma to tam nijako nepritahuje.