Prečo máte taký avatar aký máte?
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Armageddon
Light Star
tak nech sa paci mozes sa vymazat..ob3l1x napísal:len prispevky kde pisete preco mate taky avatar ako mate ...
prispevky mimo temu (OT) budu zmazane a uzivatel potrestany.
ja som si stiahol na jednej stranke avatar ale uz neviem aka to bola stranka...ale boli tam aj krajsie kedze hojko forum nepodporuje nad 10kb ci ako to tu je tak som si musel zvolit tento...
-
Explo!D
Darca
Deletli ti ho preto bo tato tema sa naozaj vola: Preco mate taky avatar, aky mate, a prispevok tipu "neviem" je len spam, skus to trocha viac objasnit7iro napísal:ja som napisal neviem a vymazal si mi to. Otazka znie:Prečo máte taký avatar aký máte?
A ja som odpovedal: Neviem.
(tzn. len som si ho vybral z velkeho mnozstva).
Ja mam napriklad svoj avatar velmi rad, proste mi na tomto fore tak prischol a raz som to uz pisal, a napisem to zas: menit si ho nemienim.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ta vybral som si tento, kedze predtym som mal daky spartsky stit ale zrazu sa tu objavil niekto dalsi s tym istym tak som si dal rybu lebo to nikto nemal a uz je aj vdaka uplinkovi personalizovana(a to len tak, z nicoho nic mi dosiel upraveny. thx)takze mam rybu, chvilu som mal aj skapaneho patkana, ved sa pamatate a aj dakeho tukana, ale zatial zostavam verny tomuto. az na obcasne, kratkodobe ulety 
exploid: spammer krici chytte spammera
tiez si k teme toho vela napisal.
exploid: spammer krici chytte spammera