Najlepšia reklama
Najlepšia reklama
aka bola najlepšia reklama akú ste kedy videli?...............mne sa páčila, táa čo chodila minulý rok cez MS v hokeji.........rozbil som vam auto..nevadiiiii....reklama na nejaku poisťovňu....a aká je vaša oblúbená?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Belo, si ma predbehol... dnes som nad touto témou uvažovala...
No, u mňa sú to jednoznačne niektoré reklamy na autá. Tu sú moje naj:
ford ka
renault clio evolution
ford ka
renault clio evolution
mňa ta téma napadla včera, keď som nemohol zaspať.......zuzkazuzka napísal:Belo, si ma predbehol... dnes som nad touto témou uvažovala...
ford ka
renault clio evolution
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasim s tym, ze Topvar na MS mal dobre reklamy. Ale aj tie minulorocne "tecie vam pracka" alebo "rozbil som vam auto" stali za to (Kooperativa). Najviac v pamati mam aj tak zachovane reklamy, ktore boli tak 15 rokov dozadu, napriklad na praci prasov Wizir (alebo ako sa to pisalo), reklama v ktorej natahovali plachtu helikopterou. Dalsia taka oblubena bola na Jar, ale na dobosky Kuku-Ruku sa mi pacila reklama. Samozrejme nemozem zabudnut na zahranicnu reklamu na scooter Aprilia, ktora sa vysielala na Eurosporte pred par rokmi. Islo o reklamu na luke, ked bezali oproti sebe muz a zena, zena skocila muzovi do narucia a ten ju prehodil cez seba, bezal totiz sa scootom. Dalsie z tych lepsich boli reklamy na Nike, najma futbalove v ktorych vystupoval aj Eric Cantona.