Futbal - odchovanci
Futbal - odchovanci
zalozil som tuto temu , ktora ma byt o kluboch s najlepsimi odchovancami. Podla mna ma najlepsich odchovancov Manchester United , lebo v klube stravili celu karieru a podavaju vzdy vynikajuce vykony. Sauthampton ma tiez dobrych odchovancov , ale predavaju ich za tazke prachy do inych klubov. co si myslite o klubovych odchovancoch? podla mna je to zaklad kazdeho dobreho muzstva
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
odchovanci sú odchovanci, tvoria legendu klubu ale musím aj iné povedať Man Utd je môj favorite team a giggs je legenda ktorá k nemu neodmysliteľne patrí, škoda že vyšiel z liahne talentov Westham Utd... to je podľa mňa klub ktorý má fakt na talenty doslova liaheň, len sa o tom toľko nevie, pretože to nie je až tak známy klub...
co ti je*e chlapec ty si iny odbornik aspon si nevymyslajrecberko napísal:odchovanci sú odchovanci, tvoria legendu klubu ale musím aj iné povedať Man Utd je môj favorite team a giggs je legenda ktorá k nemu neodmysliteľne patrí, škoda že vyšiel z liahne talentov Westham Utd... to je podľa mňa klub ktorý má fakt na talenty doslova liaheň, len sa o tom toľko nevie, pretože to nie je až tak známy klub...
Giggs vysiel z mladeznickeho tymu Manchester City ktory ho do klubu dotiahli ako 14 rocneho,lenze ty sraci nezbadali jaky je to talent a tak si ho Sir Alex Ferguson zobral do United.
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm no ako myslíš... tak som sa sekol.. možno to bol Keane, tí dvaja sa mi aj tak vždy plietlil0f4s3 napísal:co ti je*e chlapec ty si iny odbornik aspon si nevymyslaj
Giggs vysiel z mladeznickeho tymu Manchester City ktory ho do klubu dotiahli ako 14 rocneho,lenze ty sraci nezbadali jaky je to talent a tak si ho Sir Alex Ferguson zobral do United.
ano suhlasim. prisiel z manchestru city. mas pravdul0f4s3 napísal:co ti je*e chlapec ty si iny odbornik aspon si nevymyslaj
-
Pantagruel
Star
richardson to je nicmatko888 napísal:to ms pravdu. z neho sa uz vyklul skvely futbalista. je aj kapitan narodneho muzstva. takisto ma perspektivu aj Richardson , Eagles , Rossi , Lee a mnoho dalsich
eagles sa asi tiez nepresadi(bol by som rad ak by som sa mylil)
rossi ma na to ale on neni odchovanec bol kupeny 17-18 rocny z parmy