Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lojzo66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lojzo66 »

SRneC napísal:hohoooo ale ja som sa pytal na zahranicnu resp americku tvorbu .... o slovenskej nikto nevravel to len ja som dal za priklad KF...11 rocne decka o kerych je tato tema ficia imo na mainstreame (50cent,eminem etc nepoznam ich vela) ak sa milim opravte ma :)
viem ze paul wall ma univerzitu a vela inych tiez viem ze game asi nema lebo som videl video ake maju repery v amerike auta a a game tam daroval lamrorgini ucitelke lebo mu povedala ze z neho nic nebude
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

hiphop neznašam.. najhoršia vec na svete ale niekedy ceknem Rytmusa ale to ked mam strasne nervy :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

cOre napísal:hiphop neznašam.. najhoršia vec na svete ale niekedy ceknem Rytmusa ale to ked mam strasne nervy :lol:
nj, ale co narobis.. niekomu sa to paci.. pritom to IMHO nie je ani spev, to dokaže každy, do hudby zacat "spievat" trapne texty.. spievat je zamerne v uvodzovkach.. ved to nie je ani spev, len obycajne hovorenie..
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

11 rocny brat mojej priatelky tiez pocuva kontrafuckt, kam to ta dnesna mladez speje...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Old Dirty Bastard napísal:nj, ale co narobis.. niekomu sa to paci.. pritom to IMHO nie je ani spev, to dokaže každy, do hudby zacat "spievat" trapne texty.. spievat je zamerne v uvodzovkach.. ved to nie je ani spev, len obycajne hovorenie..
Bol by som velmi zvedavy, ako by si dokazal AKOZE SPIEVAT trapne texty... Vela ludi tu zahadzuje spinou ludi, o ktorych nic neviete co preto urobili... Ohovaraj vtedy, ak budes aspon taky dobry ako je on. Vtedy budes moct povedat, ze je to je /ako uz si spomenul/ obycajne hovorenie.. :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Len sa nerozplac. Paneboze sak si trosku robim srandu, ked vyzeraju ako sasovia tak ja si fakt nemozem pomoct.
Sorry že zas porovnávam štýly... radsej budem vyzerat ako saso , nez keby som sa mal obliekať do nemeckej rovnošaty s druhej svetovej a cítit sa že som hrdý bojovník za svoj národ... No ale to len tak , ked si to tak zoberiete v kazdom stýle sa najde niekto oblecený az moc "do svojho štýlu".
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Digital napísal:Sorry že zas porovnávam štýly... radsej budem vyzerat ako saso , nez keby som sa mal obliekať do nemeckej rovnošaty s druhej svetovej a cítit sa že som hrdý bojovník za svoj národ... No ale to len tak , ked si to tak zoberiete v kazdom stýle sa najde niekto oblecený az moc "do svojho štýlu".
Ja sa neobliekam do rovnosaty.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ja sa neobliekam do rovnosaty.
To som ani nepovedal ! :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

chalani sa skludnite .. podla mna sa to tu zvrhlo jedine k spamu ... a vychodiskova tema sa tiez zmenila na to ze nehip-hap-hoperi krivdia hip-hap-hoperom a naopak ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Mno kazdy ako tu citam hadze kazdeho ktory nosi rovny silt hned za toho ktory robi nieco zle napr. ja nosim veci od ECKO aj G-unit aj rovny silt lebo sa my to tak paci. A obcas pocuvam KF, ale v skole ani v inom prostredi sa na nic nehrajem a vobec uz ne na rytmusa :lol: V kazdom style su aj extremisty napr. taky Punkeri ved oni len priklad : Moj spoluziak velky punker ale ked vecer nejde do Randal Clubu tak neni spravny punker a ked nenosi dotrhane veci,ale su aj taky punkeri ktory chodia slusne obleceni nic zleho nerobia a su f pohode. A tak toto je v hip-hop style su tam aj blbci co si mysli ked ma siltu New Era tak nik iny, ale su aj taky ako ja co su normalny nikdy som nehulil,nefajcil,nic nerozbil,proste slusny clovek a nosim v uvodzovkach "gangstaz veci" ale ved mne sa to paci.. len tolko som chcel k tomuto :wink:
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

IMI napísal:rap vznikol v bronxe .....
to s oblecenim je zaujimave a asi na tom nieco bude ale s rapom prisli biely ale nikoho nezaujali a potom sa to nejako dostalo do toho bronxu a tam to uz malo troska vacsie zazemie... som skor rock/punk ale tolerujem rap a dokonca viem si predstavit ze by som to pocuval ale nie tento hh!!! runDMC a aj projekt zvuk ulice>ma to hlavu a patu, nejaku tu hlbku ale kf a spol. ide iba zaujat, a napocudovanie sa im to dari...
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

Nino napísal:Mno kazdy ako tu citam hadze kazdeho ktory nosi rovny silt hned za toho ktory robi nieco zle .....
suhlasim, lenze s tym rozdielom ze punkeri su v pomere normalny:j*bnuty 90:10 a hh-eri 10:90
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ground-tm napísal:suhlasim, lenze s tym rozdielom ze punkeri su v pomere normalny:j*bnuty 90:10 a hh-eri 10:90
OT: myslel som ze pomery yebnutosti si robim v hlave len ja :lol:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Old Dirty Bastard napísal:nj, ale co narobis.. niekomu sa to paci.. pritom to IMHO nie je ani spev, to dokaže každy, do hudby zacat "spievat" trapne texty.. spievat je zamerne v uvodzovkach.. ved to nie je ani spev, len obycajne hovorenie..
no ked myslis ze v hip hope sa nenajde spev tak sa nemame o com bavit..uz si ta piseme do "zoznamu" hejterov ktory poculi jednu vec a odsudzuju hip hop.. tak pisem aaaa uz si tam.. prida sa este nekdo ? k internetovemu kamaratovi ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:no ked myslis ze v hip hope sa nenajde spev tak sa nemame o com bavit..uz si ta piseme do "zoznamu" hejterov ktory poculi jednu vec a odsudzuju hip hop.. tak pisem aaaa uz si tam.. prida sa este nekdo ? k internetovemu kamaratovi ?
vies zas to moc neobranuj .. Hiphaphoperi tiez odsudzuju napr. metal a pritom mozno ani tu jednu pesnicku nepoculi .. aj ked to asi ano .. metal je celkom frekventovany, ale povedzme nejaky jazz alebo take nieco ... odsudia napr. Luisa Armstronga a pritom ho nikdy nepoculi ..a ten jeho svojsky spev ma pritom podanim najblizzsie k HH :-) ( velice volne prirovnane ) ...

ground-tm pouzivaj EDIT ... teda UPRAVIT
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:vies zas to moc neobranuj .. Hiphaphoperi tiez odsudzuju napr. metal a pritom mozno ani tu jednu pesnicku nepoculi .. aj ked to asi ano .. metal je celkom frekventovany, ale povedzme nejaky jazz alebo take nieco ... odsudia napr. Luisa Armstronga a pritom ho nikdy nepoculi ..a ten jeho svojsky spev ma pritom podanim najblizzsie k HH :-) ( velice volne prirovnane ) ...

ground-tm pouzivaj EDIT ... teda UPRAVIT
De si pocul ze hiphoperi odsudzuju metal ? :D Tomu never ... vacsinou odsudzuju techno a nazi hudbu..

ja len tak ... :)
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no ja pocuvam aj KF,ale aj mnoho inych kapiel...ide o to,ze vsetci teraz na nich nadavaju,ale povedzme si to:keby pred troma rokmi nevysiel KF na scenu tak mnohi z nas by o HH ani nevedli pretoze vela hip-hoperov zacinali prave na nich.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:De si pocul ze hiphoperi odsudzuju metal ? :D Tomu never ... vacsinou odsudzuju techno a nazi hudbu..

pravdepodobne poznas inu vacsinu ako ja .. pretoze v 80% pripadov ked niekto kydal na metal, tak bol hiphaphoper ..ale to sa mi mozno len tak "podarilo" trafit tych "spravnych" ... ostatnych 20% boli smažky ...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Digital napísal:De si pocul ze hiphoperi odsudzuju metal ? :D Tomu never ... vacsinou odsudzuju techno a nazi hudbu..

tvoj a aj moj prispevok su sice total mimo temu, ale vysvetli mi teda preco "velky" raper miky (nocna)mora nosi t(c)hor steinar mikinu??? myslis, ze vsetci hip hoperi su proti nazi hudbe? sotva. bezne ked idem po meste vidim kecat hip hopovych s nazi. samozrejme ze nemozme hadzat do jedneho vreca. to bol z mojej strany len priklad.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

turtlak69 napísal:tvoj a aj moj prispevok su sice total mimo temu, ale vysvetli mi teda preco "velky" raper miky (nocna)mora nosi t(c)hor steinar mikinu??? myslis, ze vsetci hip hoperi su proti nazi hudbe? sotva. bezne ked idem po meste vidim kecat hip hopovych s nazi. samozrejme ze nemozme hadzat do jedneho vreca. to bol z mojej strany len priklad.
no k tomuto len dodam ze uz ste s tymi znackami oblecenia fakt trapni... ako nejaky miky mi je ukradnuty ale ti ze nosi Thor Steinar veci z neho robi nacistu? faakt gratulujem uzasna myslienka... trvalo ti dlho kym si na to prisiel? sakra pockaj to su teraz nacisti aj tuto spolubydlovia na intraku z chodby... jedneho z nich som videl v Thor Steinar mikine :shock: aaaaaaaaaa fasistiiiiiiii... aby som sa isiel skryt... je to trapne a ubohe :wink:
Napísať odpoveď