ad: ma puberta urcite nieco solocne s tym ze sa s mamou hadam uz cca 7 rokov kazdy den nonstop...a cim viac casu prejde tym horsie
Ako ste prezili pubertu?
serem na skolu, ligam z dvoch predmetov....mna bavia kompy tak sedim pri kompe, ked som vonku tak bud idem pofotit daco alebo pijeme a tak...zabavat sa na disca a nejake party na byte nechodim
ad: ma puberta urcite nieco solocne s tym ze sa s mamou hadam uz cca 7 rokov kazdy den nonstop...a cim viac casu prejde tym horsie
fuuuuu moja puberta na strednej bola velmi zla
... chytila ma smrt mojho buaceka ktoreho som bohuzial nepoznala a zacala som nad tym premyslat a rozmyslat ze preco to tak je a ako... mali to somnou tazke a nielen rodicia ale najma aj spoluziacky ktore sa mi pokusali pomahat ako len vedeli... no nakoniec som sa z toho dostala po 2 rokoch...
a co sa tyka skoly tak to som bola taky priemerny ziak, ale nechodila som sa zabavat to ma nebavilo vymetat bary
ja som skor sportovy typ a ked som mohla venovala som sa cisto sportom, ci uz aktivne basketu alebo pasivne volejbalu a plavaniu... 
a co sa tyka skoly tak to som bola taky priemerny ziak, ale nechodila som sa zabavat to ma nebavilo vymetat bary
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ked vidim tych namrzenych dospelakov, ktori hundru na cely svet, stale sa len stazuju, nadavaju, ake je vsetko nespravdlive a za cely tyzden sa ani nezasmeju, tak sa pytam sama seba, ci je to ta dospelost. Ze ak hej, tak ani ja nechcem byt dospela. Ale co uz, raz do toho sveta vhupnem a mam taky pocit, ze uz to nebude dlho trvatpoharvody napísal:ako tak rozmyslam ja nechcem byt dospelaaaaaa!!!!:)
-
Eidos
Light Expert
S odstupom casu obdivujem svojich rodicov ako mohli tolerovat vsetky tie moje vystrelky pocas puberty. A nasledne ma pustit do zahranicia studovat.
Stredna skola bola hrozna, v 2. triede som sla na reparat z historie a marxizmu (to boli casy...).
Bola som metalista, potom pankac. Tomu som prisposobovala ako obliekanie tak aj spravanie... Uf... no bolo to tazkeee...
Stredna skola bola hrozna, v 2. triede som sla na reparat z historie a marxizmu (to boli casy...).
Bola som metalista, potom pankac. Tomu som prisposobovala ako obliekanie tak aj spravanie... Uf... no bolo to tazkeee...
ou to sa da ? prejst z metalu na punk? ved to je krok spät..Eidos napísal:S odstupom casu obdivujem svojich rodicov ako mohli tolerovat vsetky tie moje vystrelky pocas puberty. A nasledne ma pustit do zahranicia studovat.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
strednaaaa ,, najlepsie obdobie
myslim teda najblaznivejsie, same problemy: uteky zo skoly, falosne ospravedlnenky, zle znamky, ale aj prve lasky, zalozenie punk rockovej kapely, cigarety, alkohol, nejaka mariska
teraz som sa trochu skludnil, bolo vselico, ale spominam na to rad a s usmevom ako aj rodicia ....
-
miki690
Medium Professional
no ja som mal tazke detstvo ... v desiatich som prestupil na inu skolu , potom to prislo ... alkohol, sex, drogy a potom ked som mal 11 rokov
:D ale teraz vazne. Moja puberta neprebiehala nejako burlivo, skor som bol uzavrety do seba a casto som mal depresie (keby v tedy bolo emo tak som king
) Ale stale som bol (teda aspon myslim) na rozumovo vyssej urovni ako moji rovesnici a to bol asi aj problem, nevidel som o com by sme sa spolu mohli bavit, vsetko co robili mi pripadalo strasne povrchne. To o com je zivot som si uvedomil pred par rokmi, zistil som ze ja potreben ist sa aj zabavat, aj povrchna zabava je sem tam lepisa ako ziadna zabava. Zacal sok jazdit na skate a tym som sa dostal do inej partie ludi. V triede sme nikdy neboli nejaky dobry kolektiv, cize tam som si partiu nenasiel, ale teraz v poslednom rocniku sa vztahy podstatne zlepsili. Teraz ked sa uz moja puberta konci tak si uvedomujem, ze to nebolo az take zle
som spokojny boli casy ked som sa dostal aj do problemov aj ked som z problemov zachranoval ostatnych. nic co sa stalo nelutujem, lutujem len to co sa stat mohlo a nestalo 
Ako ste prezili pubertu?
stredná škola nebola nič moc , ale to sa dalo čakať .. ved väčšina vecí čo ostatných baví mňa nebaví, ťažko nájdem niekoho s kým mám o čom
môj mentálny a morálny vývoj sa moc nezrýchlil (priemyslovka)
s učivom som nemal problémy, v triede som patril do prvej trojky prospechovo
len veľmi málo ľudí (1-5) s ktorými som vedel viesť rozumný rozhovor, takže bieda
a teraz na vysokej je to iná mentálna úroveň, ale opäť absencia kolektívu
nikdy som nebol členom žiadneho kolektívu a to nie len preto, že som namyslený sebec, ale hlavne preto, že nikdy sa riadny nevytvoril
na strednej som prešiel od hiphopu k metalu (death), čo mi v mojom duševnom rozpoložení tiež nepomohlo
môj mentálny a morálny vývoj sa moc nezrýchlil (priemyslovka)
s učivom som nemal problémy, v triede som patril do prvej trojky prospechovo
len veľmi málo ľudí (1-5) s ktorými som vedel viesť rozumný rozhovor, takže bieda
a teraz na vysokej je to iná mentálna úroveň, ale opäť absencia kolektívu
nikdy som nebol členom žiadneho kolektívu a to nie len preto, že som namyslený sebec, ale hlavne preto, že nikdy sa riadny nevytvoril
na strednej som prešiel od hiphopu k metalu (death), čo mi v mojom duševnom rozpoložení tiež nepomohlo