nba live 2007 season save

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michal104
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

nba live 2007 season save

Príspevok od používateľa Michal104 »

Ako loadnut ulozenu season NBA LIVE 2007 :roll: Klikam na ulozeny subor a nereaguje, je to bug ktory este ea nevyriesili :?: Skusal som oficial patch ale nepomaha Dik za rady
aladdin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa aladdin »

To by zaujimalo aj mna :smt097 spravil som si hraca ulozil zahral som par zapasov vypol hru a ked som ju znova zapol tak som tam mal zakladne zostavy save nikde :x a sezonu som si spravil novu ulozil a vyzeralo ze to bude v pohode ale po treti krat som dal load vypisalo my ze hra bola uspesne nacitana a vratilo ma to do menu.
Dalsi problem mam ze my nejde v menu Gamepad ani klavesnica a celkovo my cela ta hra robi iba nervy :x
Este tyzden pockam coma na tej hre znova prekvapi a potom zmazem z hardisku :samovrazda:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dnes skusim ci to robi aj mne, season som totiz nehral, ale gamepad a keyboard ide v poho, tam bude problem inde :roll:

//skuste si checknut ci mate v Dokumentoch zlozku Nba live07..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

zvlastne ze mne to funguje :roll: Dam si normalne Game Modes, Season, Load, kliknem na sezonu ktoru chcem vybrat a hore dam Load File
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kukiak napísal:Dnes skusim ci to robi aj mne, season som totiz nehral, ale gamepad a keyboard ide v poho, tam bude problem inde :roll:

//skuste si checknut ci mate v Dokumentoch zlozku Nba live07..
co sa tyka keyboardu tak som si nad tym aj ja lamal hlavu... nastavil som si ale bolo to vzdy na default... je treba ked si vyberate ze pre ktory tym xcete hrat (domaci, hostia) dole je klavesnica... na nu treba kliknut a vybrat si svoje nastavenie potom
Napísať odpoveď