Problem s DVD mechanikou
-
007miroslav007
Expert
Problem s DVD mechanikou
Cavte, nevedel by mi niekto pomost s mojim problemom
???Niekedy sa mi proste vypne DVD romka a neni ani v biose a ani vo windovse.....Takze ako keby ju nemam.A teraz to spravila asi nastalo..Mam 3 mechaniky a zrazu nejde ani jedna.Jedine co sa s nimi da spravit, je otvorit ich.Pleas help.Dakujem
-
qwerty-xyz
Re: Problem s DVD mechanikou
Hm,tak to som mal niekedy aj ja. Jednoducho zmiznu. Skus pomenit ich zapojenie(alebo radsej nie). Ja som to riesil tak ze som to odniesol do servisu a bolo po probleme.007miroslav007 napísal:Cavte, nevedel by mi niekto pomost s mojim problemom![]()
???Niekedy sa mi proste vypne DVD romka a neni ani v biose a ani vo windovse.....Takze ako keby ju nemam.A teraz to spravila asi nastalo..Mam 3 mechaniky a zrazu nejde ani jedna.Jedine co sa s nimi da spravit, je otvorit ich.Pleas help.Dakujem
-
007miroslav007
Expert
Re: Problem s DVD mechanikou
No poprepajat som uz skusal...Nepomaha.Asi vazne pomoze len servis.
-
007miroslav007
Expert
-
007miroslav007
Expert
ono nie je problem s winom. ja som chcel mat zapojene tri disky a jednu mechaniku a tiez to neslo. obcas mi ten disk siel a obcas sli len dva alebo dva rozne a tak. proste sa to nedalo. vraj sa to da, ale nejakou fintou. kazdopadne to nie je vo windowse. hehe dufam, ze sa toto tu vyries a pomoze mi to zapojit treti disk 
-
007miroslav007
Expert
No disk aj funguje ale z mojich dvdromiek nejde ani jedna...turtlak69 napísal:ono nie je problem s winom. ja som chcel mat zapojene tri disky a jednu mechaniku a tiez to neslo. obcas mi ten disk siel a obcas sli len dva alebo dva rozne a tak. proste sa to nedalo. vraj sa to da, ale nejakou fintou. kazdopadne to nie je vo windowse. hehe dufam, ze sa toto tu vyries a pomoze mi to zapojit treti disk