mno ja som lama uplna:D takze mi to niekto pls vysvetlite preco sa mi tam strieda cerveny a zlty vykricnik:D a ako to donutim zmiznut? a ako dpc vyriesim problemy s NAT:D?
Caute vsetci, mam taký problem ,ako vidno dole na obrazku mam odmedzene pripojenie .Niekde som sa dopocul ze treba mat alebo verejnu ip alebo vam poskytovatel musi povolit nejaký port.Ako to mam riesiť?
AKO MAS TU CERVENU GULKU TAK SI NA NU KLIKNI A DOLE CELKOM V 3 BODE ZASKRTNI POVOLIT KODOVANIE. A POTOM SI UZ LEN MOZES ZMENIT ABY SA TI PO KAZDOM SPUSTENI UTORRENTU MENIL PORT TJ NASTAVENIA>MOZNOSTI>PRIPOJENIE>NAHODNY PORT PRI SPUSTENY UTORRENTU
s tym vela nenarobis, ak nemas verejnu IP(co asi nemas) tak bud poziadas ISP aby ti jednu pridelil (asi nie zadarmo) alebo aby ti rezervoval nejake porty a cez ne budes tahat, alebo to nechas tak a budes dufat ze vela seedov ma verejnu IP
EDIT: lol som vobec necital tvoj prispevok len so videl ze problem s utorrentom a som si pozrel obrazok, musis spravit presne to co si napisal
Harun: Co ty trepes??? Port na tahanie urcuje osoba, ktora zdiela torrent. Ak sa rozhodne uploadovat cez port 12345, tak s tym nic neurobis, pretoze to nemas ako ovplyvnit. Jedine k comu ti pomoze port forwarding od providera je, ze pri uploade budes vystupovat ako aktiv, teda ako keby si mal verejnu IP adresu.
hojko napísal:Harun: Co ty trepes??? Port na tahanie urcuje osoba, ktora zdiela torrent. Ak sa rozhodne uploadovat cez port 12345, tak s tym nic neurobis, pretoze to nemas ako ovplyvnit. Jedine k comu ti pomoze port forwarding od providera je, ze pri uploade budes vystupovat ako aktiv, teda ako keby si mal verejnu IP adresu.
presne to som myslel, port forwarding len mi to neprislo na um
Hladam nastavenie v uTorrente pri ktorom si urcim poradie stahovania torrentov a automaticky mi zacne po dokonceni prveho torrentu tahat druhy (bez cakania na dokoncenie seedu prveho).
Skusal si si nastavit MOZNOSTI - FRONTA - MAximalni pocet aktivnych stahovani? nastav si napr. 1, maximalny pocet aktivnych torrentov si daj napr.3... Ak sa jeden dostahuje, mal by okamzite zacat stahovat druhy...
!!! DULEZITE :vývoj utorrentu převzala firma napojená na autorské svazy MPAA a RIAA, sedmičkové verze komunikují i mimo tracker,jelikoz je to overena informace,durazne varujeme stejne jako ostatni trackery nepouzivat verzi 1.7,doporucujeme se vratit na verzi 1.6.1 !!!