tak ja som asi debil alebo uz neviem: kde sa to da zabookovat? nasiel som let do dublinu, za 0,01 libry a neviem kde ho mam rezervovat (kupit) pls help, dikes
hmm vyzera to zaujimavo, ale akosi sa v tom neda vyznat. najprv som si vybral ten lacny let a klikol sem http://www.ryanair.com/site/EN/cheapfli ... Y&base=BTS
potom som si vlavo vybral termin a klikol ze OK ci co tam bolo. no a ked som vybral hocico, tak vzdy bola cena okolo 30 euro a ziadne take ze 0,01. vie niekto co s tym? ako sa s tym robi?
ades napísal:tak ja som asi debil alebo uz neviem: kde sa to da zabookovat? nasiel som let do dublinu, za 0,01 libry a neviem kde ho mam rezervovat (kupit) pls help, dikes
vyber si datum, potom si vyber konkretny let a na spodku stlac: SELECT AND CONTINUE
Kibo napísal:barcelona v akcii nie je, ta je za 25 € + tax, jedine spanielsko je tam Vitoria (Bilbao) a to je na severe spanielska
Urcite? bo ja som to pochopil tak ze to plati na kazdy let, ale len prvych X sedadiel je "zadarmo" ostatne sa uz platia
turtlak69 napísal:hmm vyzera to zaujimavo, ale akosi sa v tom neda vyznat. najprv som si vybral ten lacny let a klikol sem http://www.ryanair.com/site/EN/cheapfli ... Y&base=BTS
potom som si vlavo vybral termin a klikol ze OK ci co tam bolo. no a ked som vybral hocico, tak vzdy bola cena okolo 30 euro a ziadne take ze 0,01. vie niekto co s tym? ako sa s tym robi?
Nie vsetky letenky su s takou cenu, takze asi si uz pozeras zaplnene lety. tiez si pozri moj 1. post... tam mas napisane na ake dni, akcia neplati
ja som bud fakt slepy alebo menej chapavy... no klikol som si na ten link v tvojom poste a tam vlavo bolo odkial a tam nejake miesto (nebola to bratislava na moje prekvapenie). skusal som kliknut presne tam ze bookovat let a tam bola tiez vysoka cena. z tvojho prveho postu som toho prilis nevycital. skusal som lety z bratislavy do londyna a skusal som dost datumov a ani jeden nevyhovoval. skusal som potom to kde bolo napsiane ze to patri k tym lacnym a tiez nic ani jeden datum ani ten 2. jun ani ziadny iny
tak toto som nemala vidiet...ja letim s ryanair do dublinu a za nieco vyse 4litre! mam plakat?:D kaaaaaamo ale kto to mohol tusit? neva tak teraz pojde so mnou pol slovenska asi tak tisic krat lacnejsie...hmmmm:) jaj ja uz viem preco...lebo odlietas z londyna...z bratislavy niesu tie lacne lety..to from znamena od ako cena....a inak from hore je London Stansted....ale inak mozno letenka do londyna a z londyna ryanairom do dublinu ta vyde lacnejsie ako z blavy do dublinu...ale to su spekulacie a nechcem sa stratit niekde:)
z Bratislavy plati akcia na Frankfurt a Milano, na niektore lety vybranych dni (pon-stv) vybraneho obdobia (2.5-15.7, 1.9.-27.10.)
co by bolo zaujimavejsie, je spravit si vylet blava-milano-london-dublin-bremen-verona-frankfurt-blava za 2 koruny 40 :D
... napísal:z Bratislavy plati akcia na Frankfurt a Milano, na niektore lety vybranych dni (pon-stv) vybraneho obdobia (2.5-15.7, 1.9.-27.10.)
co by bolo zaujimavejsie, je spravit si vylet blava-milano-london-dublin-bremen-verona-frankfurt-blava za 2 koruny 40
Presne ako vravis...
Kamarat si podobny vyler urobil...
A ked si ju zabookujem tak potom čo? Treba si pre ňu niekde ísť alebo ako? Prepáčte ja som v týchto veciach ešte celkom lama A ozaj potom by mohol niekto napísať review kto pôjde prvý
Vesper napísal:A ked si ju zabookujem tak potom čo? Treba si pre ňu niekde ísť alebo ako? Prepáčte ja som v týchto veciach ešte celkom lama A ozaj potom by mohol niekto napísať review kto pôjde prvý
Potom to zaplatis cez kartu, a to je vsetko, uz ta budu v zozname a letis
AK si letel niekedy Skyeurope alebo EasyJet, Tak to funguje rovnako
p4ra napísal:To je v podstate jedno, kamarat by pre mna prisiel auto kamkolvek.
nemusite mat nic, ziadny papier vytlaceny, staci pas pripadne obciansky, podla toho kam cestujete. je ajsne ze pre istotu je to dobre mat, ale potrebne to nie je