Freestyle BMX
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
***Free style BMX***
Mate niekto free style bmx a aktivne sa venujete jazdeniu a trikov .
Aku mate bmx-ku ?? Akym stylom sa uberate : skokom na rampach (dirt) , alebo len takym poulicnym trikom (street) alebo flatu . Mate nejake svoje videa - popripade fotky vasich BMX ?? Neviete nejake dobre lacne zahranicne obchody?
Aku mate bmx-ku ?? Akym stylom sa uberate : skokom na rampach (dirt) , alebo len takym poulicnym trikom (street) alebo flatu . Mate nejake svoje videa - popripade fotky vasich BMX ?? Neviete nejake dobre lacne zahranicne obchody?
-
Andi_Cibula
Addict
Mám staručkú BMX, vyrobená ešte za socializmu, čiže je ešte asi staršia než ja.
Ruská kvalita.
Jazdievam na nej do školy asi dva týždne a postupne trénujem, celkom už viem skoky, vyskočiť s celým bikom na chodník a pod.
Hej a mám natrénovaný šmyk pred školou, postupne na chodníku pribúdajú čierne fleky.
Celkom ma BMX chytila.
Jazdievam na nej do školy asi dva týždne a postupne trénujem, celkom už viem skoky, vyskočiť s celým bikom na chodník a pod.
Hej a mám natrénovaný šmyk pred školou, postupne na chodníku pribúdajú čierne fleky.
Celkom ma BMX chytila.
-
Kibo
Hardcore addict
ja som na bmx vyrastal, bol to moj prvy poriadny bycikel, ale to bolo davno, este som bol mensi, vtedy zacali u nas bicrossove drahy, tak som jazdil, ale nie profi. len tak pre seba, dake skoky, halusky, nic velkeho. ale par extremov sa mi podarilo. so starou komunistickou "skladackou" som sa vyblbol na bicroske a s horskym bajkom som sa skoro zabil v skateparku... sorry ak OT
-
hojko
Site Admin
Mal som BMX (Trek Vert 2) este ked v Europe BMX zacinali, bolo to asi v roku 2000 (+/- 1), vtedy nas bolo tolko, ze by som nas napocital na dvoch rukach. Zo zaciatku to bola velka zabava, ako uz flat, street alebo aj dirt, no postupne casom sa z jazdenia stali len schodzky na ktorych sme rozpravali, sedeli a podobne..., k tomu sa pridali bolesti chrbta (kedze je to dost male), nejake tie pady a tak som sa vratil spat k horskemu.
viskusaj www.4riders.sk ....nechcem robit reklamu ale pytal sa na tohitman napísal:cafte pls nemate dajaky web s bmx trikami naj. s fotom?
Re: ...
vidim ze vies co je dobresmejo napísal:downhill môj človek... ale len na pozeranie
www.tetovanemysi.info >>> fotoalbumy>>>preteky