Hosting vypadky stale
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hosting vypadky stale
caw mam forum na jednom hostingu za ktory som zaplatil 1110sk spolu s domnou v hodnote 350 sk - hosting na pol roka a domena na rok. Mam stym taky problem ze ma stale vypadky kazdu chvilu mi na fore vyskakuje chyba ze "phpbb kriticka chyba neda sa pripojit k domene" chyba nebude vo fore ale urcite na hosting pretoze ked to vypisuje tu chybu nejde ani FTP ani webmail. Neviem uz co stym mam robit ak napisem tomu kto mi zriadil ten hosting tak mi vzdy napise ze o tyzden mu pride novy server alebo ze mam cakat alebo ma ignoruje, uz neviem co stym mam robit poradte mi . diq .
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neda sa pripojit k domene
Hadam neda sa pripojit k databaze!!!
Je to sposobene serverom, je mozne, ze mas zle optimalizovanu stranku a pretazis MySQL databazu az tak, ze padne. Tiez je ale mozne, ze ju pretazuje niekto iny alebo je velmi zle nastavena. Skus ziadat od administratora nahradu.
PS: To je tak, ked volis lama hostnig. Co to je za hosting???
Je to sposobene serverom, je mozne, ze mas zle optimalizovanu stranku a pretazis MySQL databazu az tak, ze padne. Tiez je ale mozne, ze ju pretazuje niekto iny alebo je velmi zle nastavena. Skus ziadat od administratora nahradu.
PS: To je tak, ked volis lama hostnig. Co to je za hosting???