srry za chyby
POKEC.SK
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
POKEC.SK
V teme vtipy/hlasky z pokecu ste si iste vsimly aky su ludia na pokeci blby . Co si vy o tom myslite ? Chodite tam ? Ja sa tam obcas chodim pozerat na takychto tipkov a este chodim v poslednom case tapetovat reklamu na bratove forum
Ale povedzte mi surovo ako mozu byt taky primitivny .
srry za chyby
srry za chyby
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: POKEC.SK
jj, vsetci sme si to vsimli , takyto ludia su proste absolutne vymlete hlavy ktore zabijaju cas tim ze chodia na pokec a doslova tam zo seba robia kktov.Jacoolbo napísal:V teme vtipy/hlasky z pokecu ste si iste vsimly aky su ludia na pokeci blby . Co si vy o tom myslite ? Chodite tam ? Ja sa tam obcas chodim pozerat na takychto tipkov a este chodim v poslednom case tapetovat reklamu na bratove forum![]()
Ale povedzte mi surovo ako mozu byt taky primitivny .
srry za chyby
preto pouzivam pokec len na rp. ked je niekto u niekoho alebo v robote a neni tam icq. alebo ked v linuxe namam na icq multichat, tak zalozim miestnost a je multichatExplo!D napísal:jj, vsetci sme si to vsimli , takyto ludia su proste absolutne vymlete hlavy ktore zabijaju cas tim ze chodia na pokec a doslova tam zo seba robia kktov.
-
Mek
Addict
nechodim, nebudem tym smejdom zvysovat navstevnost... kdesi som videl statistiku navstevnosti slovenskych webov a azet /resp.pokec, uz neviem ktory konkretne/ viedol... fuuuj 
a viete, preco je vlastne tak popularny? Lebo tam chodi kazdy... a preco tam chodi kazdy? ... lebo tam chodi kazdy...
... no tak vidite, je to zacarovany kruh
a viete, preco je vlastne tak popularny? Lebo tam chodi kazdy... a preco tam chodi kazdy? ... lebo tam chodi kazdy...
... no tak vidite, je to zacarovany kruh
-
inkognitto
Star
-
cOre
Medium Expert
Čistá svatá pravda, samé malé deti..Explo!D napísal:jj, vsetci sme si to vsimli , takyto ludia su proste absolutne vymlete hlavy ktore zabijaju cas tim ze chodia na pokec a doslova tam zo seba robia kktov.
-
DeFeAt
Medium Professional
...
ja tam chodim
.. to je dost velmi traaapne ked idete pisat, zee kazdy co tam je ma vymletu hlavu..? Su tam aj taki tipci, ale nie kazdy, zobudte sa.. Asi ten kto to pise, ma s tym zle skusenosti, alebo ho odmietaju v spolocnosti tak ma z toho komplexy, mfp.. 
Re: ...
No a ja mam pocit ze na pokeci zas travia cas ludia ktorych odmieta ta skutocna spolocnost, ale je to len moj ubohy subjektivny nazor.DeFeAt napísal: Asi ten kto to pise, ma s tym zle skusenosti, alebo ho odmietaju v spolocnosti tak ma z toho komplexy, mfp..
-
DeFeAt
Medium Professional
Re: ...
Ciastocne mas pravdu, ale nemam pocit ze to je väcsina ludi... Skor tam chodia ludia, ktory sa chcu podelit o zazitky a pokecat si..mi-chau napísal:No a ja mam pocit ze na pokeci zas travia cas ludia ktorych odmieta ta skutocna spolocnost