pomoc s hrudníkom

O športe...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

pomoc s hrudníkom

Príspevok od používateľa M142 »

Mám zdravotné problémy a koli tomu by som potreboval spevniť hrudník.Nemohli by s temi dať prosím nejaké tipy na nejaké cviky?Nemyslím len posilovanie ale aj nejaký šport a cviky, ktoré by mi k tomu pomohli.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

A aké presne máš problémy?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc s hrudníkom

Príspevok od používateľa P3Bo »

M142 napísal:Mám zdravotné problémy a koli tomu by som potreboval spevniť hrudník.Nemohli by s temi dať prosím nejaké tipy na nejaké cviky?Nemyslím len posilovanie ale aj nejaký šport a cviky, ktoré by mi k tomu pomohli.
Prepadnutý hrudník? skús behanie a správne dýchať , kliky by ti mohli pomôcť na domáce cvičenie spočiatku :)
M142
Addict
Addict

Len Kozmetický...jeden prsník mám vačší ako druhý.Povedali mi, že to odstránim len spevnením, alebo liposukciou(čo je dosť veľká blbosť by som povedal)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:Len Kozmetický...jeden prsník mám vačší ako druhý.Povedali mi, že to odstránim len spevnením, alebo liposukciou(čo je dosť veľká blbosť by som povedal)
To máš potom krivý chrbát , nikdy nie je jedna koza s druhou úplne symetrická . Nič si z toho nerob.
M142
Addict
Addict

P3Bo napísal:To máš potom krivý chrbát , nikdy nie je jedna koza s druhou úplne symetrická . Nič si z toho nerob.
V tom to nie je.Povedal mi to ortoped...No a je mi to celkom nepríjemné, lebo je to dosť viditeľné...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:V tom to nie je.Povedal mi to ortoped...No a je mi to celkom nepríjemné, lebo je to dosť viditeľné...
Daj fotku a poviem či je to dosť viditeľné alebo v rámci normálu , z predu a z profilu oboch strán ak môžeš . :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

M142 napísal:V tom to nie je.Povedal mi to ortoped...No a je mi to celkom nepríjemné, lebo je to dosť viditeľné...
Ja by som to riešil v posilňovni :P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Ja by som to riešil v posilňovni :P
Musel by permanentne zaťažovať jednu časť tela viac ako druhú a tým by si pravdepodobne vykrivil chrbát :?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

P3Bo napísal:Musel by permanentne zaťažovať jednu časť tela viac ako druhú a tým by si pravdepodobne vykrivil chrbát :?
alwe ved predsa ak je to sposobene ze ma proste na jednej strane vecsi svat , tak by sa to vyrovnalo, aj ked ich bude zatazovat rovnomerne a neposkodi mu to chrbat, ja som mal velmi nerovnomerne trapezove svaly a po mesiaci v posilovni sa to vyrovnalo
Mixer
Amateur
Amateur

Re: pomoc s hrudníkom

Príspevok od používateľa Mixer »

M142 napísal:Mám zdravotné problémy a koli tomu by som potreboval spevniť hrudník.Nemohli by s temi dať prosím nejaké tipy na nejaké cviky?Nemyslím len posilovanie ale aj nejaký šport a cviky, ktoré by mi k tomu pomohli.
ak si v rozmedzí rokov 16-25, tak skús pullovery, ktoré ti pomôžu zväčšiť hrudný kôš a snaž sa pri nich zhlboka nadychovať...a cviky s jednoručkami na prsné svalstvo, po čase ten rozdiel bude menší
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Na tvojom mieste by som radu hladal najprv u doktora, ale ak chces cviky tak skus robit kliky cvicenie s cinkami by si mal robit az po poradeni sa s doktorom.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Nechapem preco najprev nezajdes za doktorom...az potom sa pytaj na fore...Doktor bude predsa lepsie vediet co ti pomoze ako mi...za to nic nedas a budes mat lepsi pocit...
Mixer
Amateur
Amateur

veď píše, že ide len o kozmetický problém, tak potom sa nedá nič iné robiť ako začať posiňovať
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Mixer napísal:veď píše, že ide len o kozmetický problém, tak potom sa nedá nič iné robiť ako začať posiňovať
Plavanie by asi bolo najvhodnejšie podľa možnosti plávať prsia ;)
Mixer
Amateur
Amateur

P3Bo napísal:Plavanie by asi bolo najvhodnejšie podľa možnosti plávať prsia ;)
ale plávaním nenaberie hmotu, to je dobré skôr na vyrysovanie, čo podľa mňa v tomto prípade nie je podstatné
Kobran
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kobran »

Ak tvrdis, ze sa to da napravit liposukciou, tak skus proste schudnut. Najlepsie trenovat vytrvalost. Beh na dlhe trate v pokludnom tempe a pod. Inak na hrudne svaly su skvele kliky s dlanami (prstami) smerujucimi od seba. (Normalne sa robia s prstami smerujucimi pred seba. Teda oproti normalnej pozicii otoc pravu ruku o 90 stupnov doprava a lavu dolava.) Vsimni si ake maju fitnessky male prsia. To maju prave z takychto klikov.
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

Kobran napísal:Ak tvrdis, ze sa to da napravit liposukciou, tak skus proste schudnut. Najlepsie trenovat vytrvalost. Beh na dlhe trate v pokludnom tempe a pod. Inak na hrudne svaly su skvele kliky s dlanami (prstami) smerujucimi od seba. (Normalne sa robia s prstami smerujucimi pred seba. Teda oproti normalnej pozicii otoc pravu ruku o 90 stupnov doprava a lavu dolava.) Vsimni si ake maju fitnessky male prsia. To maju prave z takychto klikov.
neni to nahodouu opacne
Prsty rúk smerujú dovnútra – proti sebe a lakte sú pretláčané von. Táto poloha paží je udržiavaná počas celého cvičenia (rozvoj horného a dolného prsného svalu). http://www.sportujeme.sk/fitness/kluky
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Kobran napísal:Ak tvrdis, ze sa to da napravit liposukciou, tak skus proste schudnut. Najlepsie trenovat vytrvalost. Beh na dlhe trate v pokludnom tempe a pod. Inak na hrudne svaly su skvele kliky s dlanami (prstami) smerujucimi od seba. (Normalne sa robia s prstami smerujucimi pred seba. Teda oproti normalnej pozicii otoc pravu ruku o 90 stupnov doprava a lavu dolava.) Vsimni si ake maju fitnessky male prsia. To maju prave z takychto klikov.
Na prsne svaly su najlepsie obycjne kliky s prstami do predu, cim sirsie ruky mas tym viac zatazujes vonkajsiu cast hrudnika. otacanie ruk alebo robenie klikov s pestami atd ma len za nasledok ztazenie cviku a tym padom jeho neefektivnost.
A mne sa nezda ze by fitnesky mali male prsia, vid napr Timea Majorova.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Presne to co napisal KALI520,donut sa ku klukom.Na zaciatok si daj tak 6 zo serii,kazdy druhy den,kolko zmaknes.A po 2,3 mes. budes prekvapeny.Ale pocitaj s tym,ze ak budes cvicit len prsia,tie budu pekne,ale voci zvysku tela vznikne dalsia asymetria.Takze pridaj aspon brucho,drepy,jednorucky a nejaku hrazdu-a uvidis,ze sa budes citit ovela lepsie :smt045
Napísať odpoveď