• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

no neviem, umna vacsinou prichadzaju problemy co dalej :D
napriklad ked lezis v trave a si obkluceny :P
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

To je ten najlepsi pocit!:D najvecsi adrenalin!
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

pershing napísal:no neviem, umna vacsinou prichadzaju problemy co dalej :D
napriklad ked lezis v trave a si obkluceny :P
ja to vacsinou riesim tak ze tich ktori ma obklucili zacnem kosit fullauto-m... :smt067
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

ja full auto nemam a kedze idem na drahu ostrelovaca, ani mat nebudem. :) Inak-sniper je v AS dost znevyhodneny, to mi je jasne. Ved sniper v reali bojuje na vzdialenost MINIMALNE 400 metrov, blizsie nejde. Bezny vojak striela na 100 metrov, az 200 m s dakou mensou optikou. Cize v reali sniper bujej minimalne na stvornasobnu vzdialenost nez bezny vojak. To je v AS nemyslitelne. urcite by sa nada spravit puska co by strielala dostatocne silno, no: Bezny AS AEG cv zaklade striela na 50 metrov (cca, zalezi od znacky, typu atd.) s upgrade aj viac, ked si tam narvete m130-tku, tak myslim, ze trafite aj na tych 80-90, mozno 100 metrov (s pouzitim a poznanim balistickej krivky). ak by sme chceli vyrobit As zbran strielajucu jednotlivymi gulami presne na 250-300 metrov,znamenalo by to, ze by sme s nou nesmeli NIKDY strielat na mensiu vzdialenost, pretoze by bola vazne zdraviu nebezpecna pre ostatnych hracov. (upgradovanou AEG vam na malu vzdialenost mozu prestrelit lice, preto sa uplatnuje pravidlo, ze na malu vzdialenost staci namierit a oznamit zasah)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Gul'dan napísal:...preto sa uplatnuje pravidlo, ze na malu vzdialenost staci namierit a oznamit zasah)
To som ani nevedel, ze som v podstate ako male decko hral airsoft :D:D ale sme to valai prestrelky :D hralo sa to presne takym stylom namieris a oznamis zasah :D "pif-paf" :D :D
pershing
Guru
Guru

iwo1222 napísal:ja to vacsinou riesim tak ze tich ktori ma obklucili zacnem kosit fullauto-m... :smt067
no neviem, chcel by som ta vidiet :) mozno ich paru das ale to je vsetko, a mne sa to stalo na eksn na ktorej bolo povol. len semi
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Gul'dan napísal:ja full auto nemam a kedze idem na drahu ostrelovaca, ani mat nebudem. :) Inak-sniper je v AS dost znevyhodneny, to mi je jasne. Ved sniper v reali bojuje na vzdialenost MINIMALNE 400 metrov, blizsie nejde. Bezny vojak striela na 100 metrov, az 200 m s dakou mensou optikou. Cize v reali sniper bujej minimalne na stvornasobnu vzdialenost nez bezny vojak. To je v AS nemyslitelne. urcite by sa nada spravit puska co by strielala dostatocne silno, no: Bezny AS AEG cv zaklade striela na 50 metrov (cca, zalezi od znacky, typu atd.) s upgrade aj viac, ked si tam narvete m130-tku, tak myslim, ze trafite aj na tych 80-90, mozno 100 metrov (s pouzitim a poznanim balistickej krivky). ak by sme chceli vyrobit As zbran strielajucu jednotlivymi gulami presne na 250-300 metrov,znamenalo by to, ze by sme s nou nesmeli NIKDY strielat na mensiu vzdialenost, pretoze by bola vazne zdraviu nebezpecna pre ostatnych hracov. (upgradovanou AEG vam na malu vzdialenost mozu prestrelit lice, preto sa uplatnuje pravidlo, ze na malu vzdialenost staci namierit a oznamit zasah)
No aj podla mna je toto jedina nevyhoda Airsoftu. v skutocnom boji mozes manevrovat na vacsich pristoroch to znamena ze ta neni vidiet ale kedze zbrane maju dostrel ako si spominal max 100m tak sa manevruje na mensom priestore a tym padom ta je videt, preto to je dobre hrat bud trochu hustejsich lesoch resp les a nejaka budova pri nom a hrat sa aj vnutry aj vonku.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Najrealistickejsi battle zazijes v budove.
Les je vsak pre mna omnoho zabavnejsie a lepsie prostredie. S tou hustotou vsak rozhodne nesuhlasim- staci vetvicka, konarik-a gulka leti uplne inak nez má.
kamos by vedel hovorit:
Cupim si v zákope (doslova-mame tam velke jamy-pozostatky z druhej vsetovej) neni ma vidno, pocujem krik boja a stahujucich sa spolubojovnikov. jeden skoci do jamy vedla mna, druhy bezi dalej za nas. opatrne, stale srtyty, vystrcim trocha hlavu a vidim, ze v zakope dva metre odomna stoji "nepriatel" a striela za kamaratom co uteka dozadu. Kamarat po mojej pravici je akurat zaneprazdneny krytim druhej strany, nic nieje horsie ako nepriatel v tyle. Pevne teda uchopim zbran a prudko sa vystrcim zo zakopu-nepriatel na mna stihne otocit hlavu, no gulka uz leti vzduchom, priamo medzi oci. asi dvadsat centimetrov od jeho hlavy vsak narazí do debilneho konarika z malinoveho krika, zmeni trajektoriu a minie ho asi o milimeter! nic nevie viac nasrat :evil:

P.S.: Som presvedceny, ze toto nepatri do tejto sekcie. :) skôr do sportu.
pershing
Guru
Guru

taketo ani nemusis hovorit, to je bezne, zvyknes si :) alebo aspon ja som si uz zvykol :), myslim ze pomerne realny boj je aj OSB, pokial je dobre zorganizovany
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

potrebujem pomoc, ktora zbran sa mi viac oplati kupit?
http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=742
http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=755
ak sa mi vobec oplati jedna stych 2 kupit, ak ne, nejaku eletriku by som potrebuval maximalne do 7000sk, porate
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

podla mna sa oplatia obidve. cena je dobra, znacka to je, pripadny upgrade mozný. jedine kroterium rozhodnut sa medzi nimi by som asi dal, co sa ti viac paci, MP 40 je replika historickej zbrane, takze ak chces aj trocha "role-play" tak by si si mal zohnat potom aj dake zodpovedajuce oblecenie a tak...a celkovo je tato zbran vhodna skôr na akcie zamerane na WW2...

Inak mohol by si sa aj pozriet na cinske zbrane v Municaku (akcnesporty.sk)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Pocujte airsoftaci tzv. kolegovia :)
Pocul som zevraj gulicky Xtreme a Tokio Marui je ta ista vyroba...ze to vyraba ta ista firma....co je na tom pravdy ???? :roll:
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

kalmi napísal:potrebujem pomoc, ktora zbran sa mi viac oplati kupit?
http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=742
http://catus.sk.www7.atlantis.sk/airsof ... var&id=755
ak sa mi vobec oplati jedna stych 2 kupit, ak ne, nejaku eletriku by som potrebuval maximalne do 7000sk, porate
no ja osobne by som jednoznacne bral klasicku Schmeisser MP40... videl som ju, je dost premankana - celokov, ale co sa tyka streleckych vlastnosti neviem ake rozdiely su medzi nimy, ale myslim ze to bude podobne oba su cg :)
pershing
Guru
Guru

ledenaster napísal:Pocujte airsoftaci tzv. kolegovia :)
Pocul som zevraj gulicky Xtreme a Tokio Marui je ta ista vyroba...ze to vyraba ta ista firma....co je na tom pravdy ???? :roll:
neviem ale Extreme su v pohode dost, ale skoda ze ich v municaku nemaju (alebo uz ano?)
4kalmi: radsej si kup daco od marui z municaku s dekoracnou zlavou (MP5K a4) a podobne,
4all: upgradovat Cybergun? :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

a preco neupgradovat, zbran + upgrade ta vyjde asi toloko ako TM v zaklade, ale urcite by som nekupoval cybergun za 7.000.-
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

ale hej, ked do toho narves upgrade dostanes akoby celkom inú-novú zbran.
Ked poriadne upgradnes aj China Gun, tak dostanes super zbran co striela uplne super a aj daco vydrzi.
kalmi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kalmi »

Fortune- preco by si nekupoval cybergun? brat si kupil AK47 od cg a dobre mu to striela a vyzera na to ze je dost kvalitna, zatial ju neskusal, ale ked sa stym neco stane dam vedet (pocul som este nieco take ze cybergun je to iste v znutra ako TM)

pershing- myslim ze aj ja by som si chcel kupit nejaku eletriku od TM ale tie ceny su strasne, a ked sa tak pozeram tak ani jedna nestoji 7000sk az menej, preto chcem kupit inu firmu a lacnejsiu
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

nemyslel som to tak ako si si to vysvetlil, moja chyba, zle som to napisal

myslel som to ze cybergun je vlastne prebalena Cyma a da sa kupit lacnejsie ako za 7000.- kolko je uvadzane na tej stranke ktorej link si tu dal :)
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

Fortune napísal:...a da sa kupit lacnejsie ako za 7000.- ...
njn ja som si kupil MP5 AEG cyma za 2500 :aasmile11:
pershing
Guru
Guru

no neviem, ja by som kazdopadne odlozil korunky a nasetril na TM, predsa je to kvalitka...no ale robte ako chcete :)
MP5K A4 kupis za 6 baby s dekorackou taze tak...
Napísať odpoveď