>> Hladanie ihly v kope sena...??? Alebo...???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

>> Hladanie ihly v kope sena...??? Alebo...???

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Šli sme na opekačku a pred tým som bol v obchode kúpiť špekačky, tak som ich kúpil a šiel som ku kamošovi, potom ma napadlo že sakra nemáme rožky! S čím to budeme jesť??? A tak som letel naspäť kúpiť si aj tie rohlíky. Mal som igelitku v čom bol len novinový papier na zapálenie ohňa tak som ho nechal na schodoch pred obchodom nech to nevlečiem zbytočne donútra. Pri pokladni sa nejaká baba hádala s predavačkou že prečo platí tolko peňazí za tri zákusky. Potom som vyšiel aj ja a ona sa tak všeliako obzerala, milo sa usmievala, bolo na nej vidieť že je priatelská, tak som sa jej prihovoril, že už aj mňa tu chceli okabátiť keď som kupoval plastovú nádobku a naťukala mi to dvakrát. Tak sme sa zakecali že som si zabudol tú igelitku s novinovým papierom na schodoch. Tak som sa vracal preňu a ona už sadala na bicykel. A jak som sa vrátil s taškou si predstav že ma počkala. Pokecali sme dobre ale ja som musel ísť doprava a ona do lava. Tak sme sa rozlúčili a ja som letel ku kamošovi ktorý ma už čakal. Keď sme sa vracali z opekačky tak som ju videl ísť oproti, a už sa mi z dialky zdravila, asi išla tiež na váh. To je taká známa cyklotrasa u nás že tade chodia všetci korčuliari, motorkári, cyklisti... No tak u kamoša som povedal že nechám uňho veci a že musím niečo vybaviť, tak som rýchlo šlapal tým smerom ako išla ona... Avšak som ju už nikde nevidel. Prehladal som aj pobrežie váhu ale nikde nič... Neviem kto je, kde presne býva ani nič... Hladám ihlu v kope sena...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: >> Hladanie ihly v kope sena...??? Alebo...???

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK: touto témou si nám chcel niečo zmysluplné povedať ? Keď o nej nič nevieš tak načo ju hľadáš to by som mohol takto hľadať meno každej holky ktorú uvidím po ceste domov. Preboha prečo si nedáš na chvíľu pauzu a nezačneš sa venovať niečomu zmysluplnému okrem toho že sa hráš na maleho (neúspešného ) kasanovu ?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak natoto som expert ja :D . Ale tak zalezi od toho ze z akeho mesta pochadzas . Pokial to je male tak to chce stastie a vydrz a pokial velke tak hodne stastia . Skus sa viac byciklovat po tej cesticke a navstevovat ten obchod . (alebo sa o nej popytat ale to je asi zbytocneˇ) Inak pokial nevies meno ani nic o nej nemas viac moznosti :?

Drzim palce :!:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

cakas ze ta za tvoj zaujimavy pribeh pochvalime? :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Drzim palce :!:
A k čomu preboha ? veď ju ani nepozná , je to ďalšie z jeho dievčat ..vieš mayday dievčatá vedia byť priateľské aj bez toho aby si sa im musel páčiť mne to tak pripadá že si robíš nádeje u každej ktorú stretneš :roll:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Hmmm... teda, po dlhsom sledovani ma napada len jedno. Ty si teda Pacient... :lol: Akoze nic v zlom, ale ved ty nechces jednu ty chces vsetky... Mam takeho kamosa, ma 18, kazdy den sa mu paci ina a za cely zivot mal jednu frajerku. Wow, vydrzali spolu az 3 dni... Skus sa trochu zamysliet a nehadzat sa na kazdu babu, baby to odradza. :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Dobre smajlíci. Tak zavolajte Admina a vymažte... :)

Ja len reku tak... Že povyprávate aj vy nejaké svoje príbehy. Však na fóre nech je haluz o to ide. Vždy niečo nové a je čo čítať.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

A co teraz? Prisiel si sa pochvalit aky si magor? Byt Tebou, tak si vypytam cislo. Hned na mieste... proste musim ist, ale daj mi cislo prosim Ta. Mozno by na Teba pozrela ako scullyova na martana, ale vzdy je sanca ze by Ti to cislo dala... Takto akoze co? Chod robit na brigadu do toho obchodu a cakaj :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK napísal:Dobre smajlíci. Tak zavolajte Admina a vymažte... :)

Ja len reku tak... Že povyprávate aj vy nejaké svoje príbehy. Však na fóre nech je haluz o to ide. Vždy niečo nové a je čo čítať.
Chceš počuť príbeh may day tak ja ti napíšem a možno sa poučíš každý piatok stretnem v meste kvantá dievčat popijeme pokecáme , všetky su krásne fakticky elita svidníka ...16-tky ...nesmejte sa hovorím o svojej vekovej kategórii ... a v žiadnom prípade si nemyslim ze ked za mnou prídu a spýtaju sa ma ako sa mam ze ma balia a to sa dostanem podstatne dalej ako tie tvoje tri minuty pokecu pri kase v obchode ...proste su len priatelske a chcu sa zasmiat .... som pre nich kamos a nic viac ...a tak to beriem ..nehovorim zeby som ich odmietol ale proste viem ze nic z takej snahy nebude ... a viem ze su strasne nestabilne .....

bol by zaujimavy pokus keby ti nachvilku pricviklo gule a zacal by si rozmyslat mozgom mozno az vtedy pochopis ze s dievcatom sa da dobre spriateliť a pokecat aj bez toho aby ste spolu chodili(v niektorych veciach ovela lepsie ako s chlapcom )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mi-chau :lol: jak si ho zabil :lol:
MayDay .... mozes si zas plieskat hlavu ... mal si si vypitat cislo ... a uz si mohol pokracovat
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No predchvíľou som dopísal skôr zdrbávajúci príspevok, tak sa budem snažiť, aby sa tento niesol v kľudnejšom duchu.

No, po prvé, išiel si na to dobre, áno, posral si to s tým, že keď si ju stretol posledný krát, mal si ísť rovno za ňou a nie si ísť odkladať domov veci ako malý školák, čo príde domov zhodiť tašku, aby mohol hrať futbal. :roll: Keď Ti na tom tak záležalo, mal si ísť rovno za ňou a nie ju nechať odísť. Alebo ju niekam zavolať, odprevadiť, alebo hocičo, ale v prvom rade, ak si s ňou chcel mať nejaký kontakt, tak si si mal opýtať číslo... ako napísal SharkNX.

Po druhé, proste Ty si ju hľadal, ako keby si bol už do nej zabuchnutý alebo čo... To Ťa tak očarila? Veď si ju ešte ani nespoznal. V tomto majú ostatní pravdu. Bola to len baba z ulice, neber to ako stratu životnej lásky. Aspoň tak to vyznelo z toho zúfalého tónu.

To, že bola k Tebe milá a zdravila sa Ti, a počkala Ťa, atď, to je dobré znamenie, ale takto to môže byť s mnohými babami ako písal P3Bo.

Ak sa Ti naozaj páčila, tak ja na Tvojom mieste by som sa s ňou pokúsil stretnúť ešte raz, ale nič od toho neočakávaj, nič si nesľubuj, neber to tak vážne, a hlavne nestráv ďalšie 2 týždne hľadaním okolo rieky. :wink:

Ale skús ísť na tú hrádzu alebo do toho obchodu. Ak tam nakupovala, možno sa Ti pošťastí.

Ale aj keby ste náhodou nadviazali nejaký kontakt, nesprav prosím ten istý postup ako vždy. A aspoň sa tvár, že si ju stretol úplne náhodou. A keď ju nestretneš, zabudni na ňu OK? :wink:

//nepovedal by som, že Ti takto poradím, ale čo už mám s Tebou robiť.. aj tak si spravíš po svojom. Ale potom nenadávaj. :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

MayDaySK -- stala sa mi podobna situacia takze viem asi ako na tom si.
Poviem ti to takto,jednoducho si ju zapamätaj ako vyzerala a niekedy v buducnosti nato mozno prides. Preco to pisem? Pretoze ja som jednu holku hladal 4 mesiace. A nakoniec som nasiel :D
Trvalo to dlho ale ona si medzitym hodila foto na pokec tak som jednoducho presiel vsetky fotky dievcat z nasho okresu(trvalo to dlho) a ked som ju nasiel hodil som si jej foto do mobilu na pozadie. A pretoze si moj mobil dost kamaratov a ludi pozera tak sa zacali aj pytat a ja som im vravel ze neviem kto to je ze ci oni nevedia. :wink:
Az sme sa dopracovali k tomu ze to bola sesternica jednej mojej kamaratky. :oops:
Tolko ku hladaniu--dalej uz pribeh nepokracuje--povedzme ze si medzitym niekoho nasla. :cry:
Asi vsetko co som chcel. HLADAJ!!! :!: mozno na seba este natrafite.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

no ,riesit trebalo na mieste a nie teraz ked je uz po vsetkom :roll:
z vlastnych skusenosti viem ze na veci ktore hladame natrafime nahodou
mozme sa snazit cely den ju hladat ale aj tak ju najdeme na druhy den uplne nahodou ,necakane.
kedze dievca nieje vec radil by som vykazovvat nejaku tu aktivitu,vyjst si na diskoteku a pod ... zajst na tie miesta kde si ju stretol ale zasa nebud ako tutko ze nic ine nebudes robit
nal si konat ked si citil prilezitos ,nad rozliatym mliekom je uz zbytocne plakat,,ostava ti len dufat :?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

P3Bo napísal:Chceš počuť príbeh may day tak ja ti napíšem a možno sa poučíš každý piatok stretnem v meste kvantá dievčat popijeme pokecáme , všetky su krásne fakticky elita svidníka ...16-tky ...nesmejte sa hovorím o svojej vekovej kategórii ... a v žiadnom prípade si nemyslim ze ked za mnou prídu a spýtaju sa ma ako sa mam ze ma balia a to sa dostanem podstatne dalej ako tie tvoje tri minuty pokecu pri kase v obchode ...proste su len priatelske a chcu sa zasmiat .... som pre nich kamos a nic viac ...a tak to beriem ..nehovorim zeby som ich odmietol ale proste viem ze nic z takej snahy nebude ... a viem ze su strasne nestabilne .....

bol by zaujimavy pokus keby ti nachvilku pricviklo gule a zacal by si rozmyslat mozgom mozno az vtedy pochopis ze s dievcatom sa da dobre spriateliť a pokecat aj bez toho aby ste spolu chodili(v niektorych veciach ovela lepsie ako s chlapcom )
krásne napísané úplne súhlasím, aj keď máš tej karmy dosť tak ti darujem ;-)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Preco ste zmazali moj prispevok o sr@ni? :(
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

MayDaySK napísal:Ja len reku tak... Že povyprávate aj vy nejaké svoje príbehy. Však na fóre nech je haluz o to ide. Vždy niečo nové a je čo čítať.
Raz som sa s otcom vraval z cykloturistiky. Boli sme kúpiť ešte do TESCA rohlíky. On bol dnu a ja som strážil bicykle.
Všimol som si vedla opretý jeden Kelly's. Pozerám tak a fajný bicykel.... hydraulické kotúče, vidlica tiež riadna, nie nejaká lacná RST, dvojky gumy, čierny výplet. Pomyslel som si, že fakt delo, som zvedavý, aký makáč si to prijde odomknúť.
Prišla o chvílu nádherná dievčina, blondýna, s mamou a tá sa vyprávala s mojím otcom. Takže otcova známa, som si pomyslel. :lol: A dcéru má fakt peknú. :)
Hm, odomkli sme si bicykle, pozdravili sa, aj ja tej blondýne a šli. Preč. Odvtedy som ju nevidel, ale vždy sa obzriem za bicyklom s oranžovým rámom. :oops:
energy

Príspevok od používateľa energy »

Napis do Posty pre teba a oni ti ju najdu :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

MayDaySK napísal:Šli sme na opekačku a pred tým som bol v obchode kúpiť špekačky, tak som ich kúpil a šiel som ku kamošovi, potom ma napadlo že sakra nemáme rožky! S čím to budeme jesť??? A tak som letel naspäť kúpiť si aj tie rohlíky. Mal som igelitku v čom bol len novinový papier na zapálenie ohňa tak som ho nechal na schodoch pred obchodom nech to nevlečiem zbytočne donútra. Pri pokladni sa nejaká baba hádala s predavačkou že prečo platí tolko peňazí za tri zákusky. Potom som vyšiel aj ja a ona sa tak všeliako obzerala, milo sa usmievala, bolo na nej vidieť že je priatelská, tak som sa jej prihovoril, že už aj mňa tu chceli okabátiť keď som kupoval plastovú nádobku a naťukala mi to dvakrát. Tak sme sa zakecali že som si zabudol tú igelitku s novinovým papierom na schodoch. Tak som sa vracal preňu a ona už sadala na bicykel. A jak som sa vrátil s taškou si predstav že ma počkala. Pokecali sme dobre ale ja som musel ísť doprava a ona do lava. Tak sme sa rozlúčili a ja som letel ku kamošovi ktorý ma už čakal. Keď sme sa vracali z opekačky tak som ju videl ísť oproti, a už sa mi z dialky zdravila, asi išla tiež na váh. To je taká známa cyklotrasa u nás že tade chodia všetci korčuliari, motorkári, cyklisti... No tak u kamoša som povedal že nechám uňho veci a že musím niečo vybaviť, tak som rýchlo šlapal tým smerom ako išla ona... Avšak som ju už nikde nevidel. Prehladal som aj pobrežie váhu ale nikde nič... Neviem kto je, kde presne býva ani nič... Hladám ihlu v kope sena...
Šak keď si nevypýtaš telefón, tak sa nečuduj :D
Nabudúce si ho už vypýtať nezabudneš ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MayDay ty si jak male decko ... viem ze som tu uz prispel ... ale jak ETieNne pisal ... ked sa ti tak pacila tak si si nemal odkladat veci atd ... mal si sa jej venovat ... byt s nou ... mozno by si si nasiel konecne normalnu priatelku
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako inač musim suhlasit s ostatnymi.....Telefon telefon telefon.... trieskaj si hlavu o mur s tzmito slovami lepsie si to zapametas....
Ty chces pribehy? ja ich mam tony..... Ale jedno ti poviem je leto a to hje iba taka letna laska ...zazil som ich hodne zazijes ich aj ty a zo zmenou počasia sa zmenia aj jejich city.......

Niektory tu tvrdili ze je to iba zena z ulice ako ho mohla očarit. Pozor ja poznam jednu babu , s jej bratom som chodieval pit a ked som ju videl poprvi krat tak ma tak strasne očarila že aj teraz po 3 rokoch co ju poznam a ona ma vašnivo pobozka tak mam nohy ako s pudingu tak nepodcenujte kúzlo ženy.
Napísať odpoveď