VISTA
-
HENRICH1571993
Expert
VISTA
Utiahne mi moj PC Windows Vistu??
Graf.karta: GeForce FX 5200
Ram: 766MB
Typ procesora: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11x167) 2500+
DIK ZA RADU.
Graf.karta: GeForce FX 5200
Ram: 766MB
Typ procesora: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11x167) 2500+
DIK ZA RADU.
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
To je az take premakane??
Tak to je riadny rozdiel medzi XP. XP mi ide dost rychlo.
Tak to je riadny rozdiel medzi XP. XP mi ide dost rychlo.
-
HENRICH1571993
Expert
Zalezi v ako štadiu rozkladu si to xp mal.
to heinrich: Default je vo wine prednastavený swap o velkosti max 1,5 nasobku velkosti tvojej ramky, ram 768 MB + 1.5 nasobok vyhradeneho miesta na disku sa rovna priblizne to na obrazku.Sluzi na ukladanie dat z ram. No čitanie z disku je samozrejme neporovnatelne pomalsie ako z ram.
to heinrich: Default je vo wine prednastavený swap o velkosti max 1,5 nasobku velkosti tvojej ramky, ram 768 MB + 1.5 nasobok vyhradeneho miesta na disku sa rovna priblizne to na obrazku.Sluzi na ukladanie dat z ram. No čitanie z disku je samozrejme neporovnatelne pomalsie ako z ram.
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
No ja neviem s mojim PC by ste si dali Vistu alebo nie
Re: kuk
Ja som si na svoj komp (trosku lepsia konfiguracia) Vistu na skusku dal, no nepouzivam ju vobec. Este ju ale na disku mam. Stare programy, ktore v sucasnosti vyuzivas podla mna este nie su celkom pripravene na Vistu, niektore padaju. Este urcity cas potrva, kym vacsina vyrobcov programov sa zameria na tento novy OS. Dovtedy je lepsi XP.HENRICH1571993 napísal:No ja neviem s mojim PC by ste si dali Vistu alebo nie
Vistu by som urcite nesmeroval na starsie PC z dvoch dovodov:
1) narocnost na vykon - ano vista slape rychlejsie ako XP ak k tomu ma vykonny HW, ktory dokaze lepsie zuzitkovat vista ako XP. Pri slabsom PC bude vista oproti XP brzdena.
2) ovladace - u starsich kuskov HW je katastrofalna podpora zo strany ovladacov. Aj ked je pravda ze tie si zase Vista povacsinou rozpozna a nainstaluje automaticky - ale tu istotu tam nemas
1) narocnost na vykon - ano vista slape rychlejsie ako XP ak k tomu ma vykonny HW, ktory dokaze lepsie zuzitkovat vista ako XP. Pri slabsom PC bude vista oproti XP brzdena.
2) ovladace - u starsich kuskov HW je katastrofalna podpora zo strany ovladacov. Aj ked je pravda ze tie si zase Vista povacsinou rozpozna a nainstaluje automaticky - ale tu istotu tam nemas
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
No dobre Vistu si nedam ale skin by som si mohol dat??
Lebo som caiatl na vsakovakych forach ze nainstalovali a spustili a museli preinstal. Windows
Tak ja neviem najdem nejaky skin kto uz niekto odskusal a ide vsetko v poho. a da sa aj zmenit naspat
Lebo som caiatl na vsakovakych forach ze nainstalovali a spustili a museli preinstal. Windows
Tak ja neviem najdem nejaky skin kto uz niekto odskusal a ide vsetko v poho. a da sa aj zmenit naspat
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Mne sa skin Vista celkom paci
A ten Vista transformator pack mi nedofakci PC??
DIK
A ten Vista transformator pack mi nedofakci PC??
DIK
Čím väčšie požiadavky na zmenu vzhľadu, tým väčšie zásahy potrebné do systému. Vista Transformation Pack je asi úplný vrchol a zásahy do systému sú veľké, cesta späť už asi bude komplikovanejšia. Doporučil by som Ti patchnúť uxtheme.dll (hľadaj na hojku alebo google) a nájsť si jednoduchú tému.. (je ich na webe x-milión).
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
No nieco som nasiel stiahnem to a dam do \\windows\resources\themes
a uz by malo ist vyskusam ked budem mat account na Rapid bo tie limity...
a uz by malo ist vyskusam ked budem mat account na Rapid bo tie limity...