NBA 07 pls nejake triky
-
7iro
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
NBA 07 pls nejake triky
Absolutne mi to nejde, robit nejake triky v practice....skusam si smecovat a vselico, ale podari sa tak raz z 10...
Hodte nemake triky (klavesy)...
Hodte nemake triky (klavesy)...
hras na gamepade alebo klavesnici ? Na klavesnici sa smecuje defaultne Eckom, Skom ides do lay-upov ( take dvojtakty atd ). Ked drzis Cecko a mackas Acko tak si menis pri najlepsich hracoch Freestyle Superstar Type ( smeciar, blokar, power, inside scrorer atd ) A potom to pouzivas tak, ze zase drzis Cecko a mackas Ecko pri smeciarovi, Decko pri scorerovi, Xko pri playmakerovi atd. Je to dost zlozite
drz Superstar Trigger, neviem kde ho mas nastaveny, pozri v Options a stlacaj pravu analogovu packu. Tak som to mal ja defaultne nastavenealaddin napísal:A ako sa meni freestyle superstar na gamepade s def. nastavenim? Uz som vydel aj to video ale volajako my to nejde.
aspon ste sa mohli podakovat lamy
-
7iro
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ze lamy heh...v nba mozno...ok diky, inak pouzivam klavesnicu a s tohoto viem len smecovat nejaky freestyle tazko...Drago napísal:drz Superstar Trigger, neviem kde ho mas nastaveny, pozri v Options a stlacaj pravu analogovu packu. Tak som to mal ja defaultne nastavene
aspon ste sa mohli podakovat lamy