zabezpecenie pc
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zabezpecenie pc
Takze idem kamaratovi nainstalovat nanovo xp pro sp2 cz a rozmyslam aky mu tam dam firewall + av, kedze ma takyto pc : Celeron D 2,2 GHz, 224 MB RAM, 32 MB graficka, viem ze tej RAM je velmi malo ale on neuvazuje dokupovat dalsiu. Rozmyslal som nad kombinaciou NOD + ZoneAlarm alebo aj rovno Norton Internet Security 2007, samozrejme povypinam vsetky nepotrebne sluzby a nahodim mu klasicky vzhlad. Pripojenie ma cez EDGE. Co by ste mi poradili za kombinaciu ? (aby to islo ako tak svizne) Dik 
-
hojko
Site Admin
Bez verejnej IP povazujem v tomto pripade firewall a zbytocnost, ktora by mohla cele PC brzdit, pretoze je malo RAMky. Ja by som zvolil len antivirak, pozdava sa mi slovensky Nod32, ktory velmi dobre obstava aj v testoch, tusim vzdy vyhra. Netreba vsak zabudat na to, ze pokial clovek pouziva rozumny prehliadac s blokovanim okien (Firefox, Opera) a obcas prebehne PC anti spyware programom, tak by sa nemalo nic stat.
-
krija
VIP
http://www.looknstop.com/En/index2.htm
spotreba RAM je okolo 2MB a serial si zozenies sam
a antivir, rozhodoval by som sa medzi avastom a nodom. vzhladom na velkost RAM by som sa ale priklonil skor k nod32. zerie menej.
spotreba RAM je okolo 2MB a serial si zozenies sam
a antivir, rozhodoval by som sa medzi avastom a nodom. vzhladom na velkost RAM by som sa ale priklonil skor k nod32. zerie menej.