Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
chlapec10
Addict
Lenze je rozdiel Frankfurt, tam kde lieta napr Lufthansa a Frankfurt-Hahn kde lieta napr ryanairZorg napísal:Paneboze, a co maju zburat polku historickeho centra a postavit letisko priamo v meste? Jasne ze to musi byt mimo mesta. A btw, letisko vo Frankfurte je vzdialene 12 km a nie 120 km, to je vcelku rozdiel.
a bude sa letieť na dvojplošníkoch vždy po dvoch priviazaný o krídlo.
díky, ale toto bolo hneď prvé čo ma napadlo, keď som si prečítal úvodný príspevok. Až celkom neuveriteľné a dúfam, že takéto akcie ešte budú, keďže neviem ako budem robiť cez leto a kedy budem môcť zobrať dovolenku. V každom prípade by som bral najviac Taliansko alebo podobne ako ty Španielsko.p4ra napísal:Hahah!Toto bolo zabite. K+
Allright, co sa tyka Frankfurtu tak mas pravdu, avsak to je extremny pripad. Normalne nebyvaju letiska vzdialene velmi daleko. Napr. Stansted v Londone je vzdialeny 45 km, co je uz na ine pomery tiez dost daleko a za tusim 10 libier naposledy ked som bol tak sa dostanes vlakom do centra za menej ako hodinku. To myslim ze nie je zle.chlapec10 napísal:Lenze je rozdiel Frankfurt, tam kde lieta napr Lufthansa a Frankfurt-Hahn kde lieta napr ryanair
-
chlapec10
Addict
Tak jasne, aj Milano-Bergamo je do Milana 45 kilometrovZorg napísal:Allright, co sa tyka Frankfurtu tak mas pravdu, avsak to je extremny pripad. Normalne nebyvaju letiska vzdialene velmi daleko. Napr. Stansted v Londone je vzdialeny 45 km, co je uz na ine pomery tiez dost daleko a za tusim 10 libier naposledy ked som bol tak sa dostanes vlakom do centra za menej ako hodinku. To myslim ze nie je zle.
Treba si uvedomit ze nie vzdy je treba cakat na nejaku akciu. Vsetky nizkorozpoctove letecke spolocnosti mavaju stale velmi dobre ceny. Ak clovek ma moznost si nieco naplanovat par mesiacov vopred, tak letenku urcite nekupi draho. Letel som napr. viackrat do Londyna za zhruba 800 SKK a do Dublinu za 1300 SKK. Staci vzdy prebehnut stranky Ryanair, Easyjet, Skyeurope resp. Wizzair (pre tych ktorym nerobi problem letiet z Budapesti), alebo aj AirBerlin (ten lieta z Viedne, cize viac pre tych z BA a okolia) a clovek si urcite najde nejaky let za rozumnu cenu.
-
pishta
Light Professional
800 do Londina ale to asi nebola spiatocna...a boli v tom vsetky poplatky atd?Zorg napísal:Treba si uvedomit ze nie vzdy je treba cakat na nejaku akciu. Vsetky nizkorozpoctove letecke spolocnosti mavaju stale velmi dobre ceny. Ak clovek ma moznost si nieco naplanovat par mesiacov vopred, tak letenku urcite nekupi draho. Letel som napr. viackrat do Londyna za zhruba 800 SKK a do Dublinu za 1300 SKK. Staci vzdy prebehnut stranky Ryanair, Easyjet, Skyeurope resp. Wizzair (pre tych ktorym nerobi problem letiet z Budapesti), alebo aj AirBerlin (ten lieta z Viedne, cize viac pre tych z BA a okolia) a clovek si urcite najde nejaky let za rozumnu cenu.
Nie, to bola samozrejme jednosmerna letenka, avsak so vsetkymi poplatkami. Nikdy nepisem ceny ktore neobsahuju vsetko. Inak na vsetkych strankach sa da dopatrat celkovej ceny asi tak za 10 sekund. Neviem s cim maju ludia problem.pishta napísal:800 do Londina ale to asi nebola spiatocna...a boli v tom vsetky poplatky atd?
-
chlapec10
Addict
opat zdravim
Tentokrat Skyeurope ma novu akciu, letenky za 1 Euro, resp. 29 SKK.
Ja som is prave s frajerkou zabookoval predlzeny vikend v londyne za 116 SK. Samozrejme vratane poplatkov.
Viac info:
http://www1.skyeurope.com/sk/Default.aspx?CatID=95
Tentokrat Skyeurope ma novu akciu, letenky za 1 Euro, resp. 29 SKK.
Ja som is prave s frajerkou zabookoval predlzeny vikend v londyne za 116 SK. Samozrejme vratane poplatkov.
Viac info:
http://www1.skyeurope.com/sk/Default.aspx?CatID=95
1 MILIÓN LETENIEK ZA 29 SK ALL INCLUSIVE*
Nie je o čom. Titulok hovorí za všetko.
Rezervácie iba cez web!
Klikni sem a rezervuj si letenky za 29 Sk »
Rezervácie: 8.7.2008 - 13.7.2008
Lety: do 28.3.2009
-
makaveli
King
takze.. neviem podrobnosti (tj. od kedy do kedy, na ktore krajiny to plati), ale teraz som pozeral a zistil som, ze ryanair ma minimalne na februar (nie vsetky dni) letenky z blavy do londyna(stn) a naspat za 5 eur + 5 gbp za spiatocnu letenku so vsetkymi poplatkami (poplatky su za free).. takze sa da spravit aj napriklad taky kratky trip, ze do londyna na obed, ak niekto chce (ako som poslal screeny)