zviedli ste uz niekedy niekoho?
zviedli ste uz niekedy niekoho?
Tak toto ma dost zaujima, ak ano napise ako, kedy, kde.. a hlavne nejake triky 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uhm, 2-3 mesiace dozadu? Bol som na diskoteke. Celkom v nalade a som tancoval, zabaval sa a bola tam jedna kocka, kt. sa po mne pozerala, aby som sa priznal, tak aj ja po nej. Po chvili sme sa nejako k sebe dostali a tancovali sme spolu. Medzitym sme si pokecali, dali sme si par drinkov este a asi po dvoch hodinach som sa rozhodol, ze pojdem domov. Ona povedala, ze ci by mi vadilo, ak pojdeme spolu. Tak som povedal, ze nie. Asi po 15 minutach som bol z klubu pred domov. Tam sme sa este chvilu bavili a potom sme sa akosi zacali bozkavat. Nakoniec sme skoncili vo vytahu (nechcel som ju brat k nam domov, ved som ju videl 1. krat v zivote), kde sme si dali rychlovku. Potom som jej zavolal taxik, posadil ju don a poslal domov a ja som isiel domov tiez. Odvtedy sa len zdravime, ked sa vidime.
Vdaka za K- hrdina bez podpisu. A ziarlivost je dost chorobna zalezitost, mal by si sa nechat liecit.
Vdaka za K- hrdina bez podpisu. A ziarlivost je dost chorobna zalezitost, mal by si sa nechat liecit.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
kua, co sa furt stazujete ze ste dostali k-? piste aj ked dostanete k+ alebo vobec. chapem ze to naserie ked tam ani popis nieje, ani logiku to nema ale sak co. niektore veci jednoducho logiku nemaju.
k veci: raz sa mi to stalo, tiez na diskoteke, sme sa vzajomne zviedli a 3 hodiny sa "sprchovali". celkom rad na to spominam.
k veci: raz sa mi to stalo, tiez na diskoteke, sme sa vzajomne zviedli a 3 hodiny sa "sprchovali". celkom rad na to spominam.
Netreba byt az taky krasavec (okrem urcitych exemplarnych pripadov). Staci charizma, uvolnenost, musi byt jasne, ze proste nemate ziadny strach a jasne si idete za svojim, komunikovat so sarmom. Potom to az taky megaproblem nieje. Osobne sa mi to stava pomerne casto
Ale v prostredi internatov a nadrzanych "ekonomiek" mam mozno o nieco lahsiu situaciu ako ostatni. A nejaky navod alebo tip na to nemam, ako to robim som uz napisal. Proste ked sa podari s babou zakecat, dame par poharikov a pritlacim na pilu. No a bud sa zdraha a stopne to sama, alebo sa necha zviest a mizneme z baru niekam na izbu 
// EDIT: mi-chau - tvrdil som snad niekedy na fore, ze zo mna baby odpadavaju?
// EDIT: mi-chau - tvrdil som snad niekedy na fore, ze zo mna baby odpadavaju?
-
bizzy
Medium Star
Netreba byt krasny, ale prizazlivy.
Toto prehlasuje moja najvacsia laska.
Sam patrim k tym "skaredsim" a to urcite
, ale nejak nemam problemy s dievcatami.
Sam som takto nezviedol nikoho za 1 noc.
Ale tak sa mi stalo, ze som chodil s holkou (vtedy 3 mes.) a nebola doma ked som k nim prisiel z treningu.
Mala doma starsiu sestru (17 vtedy) a vysla(kratasky, podprsenka) , otvorila, privitala.
Nejak sa to zbehlo a nakoniec sme si "dali" krasny petting, so vsetkym x).
Strašné, ja viem,.
Ci som mal problemy ? ... och joj
Dalej uz radsej nepisem ..

Toto prehlasuje moja najvacsia laska.
Sam patrim k tym "skaredsim" a to urcite
Sam som takto nezviedol nikoho za 1 noc.
Ale tak sa mi stalo, ze som chodil s holkou (vtedy 3 mes.) a nebola doma ked som k nim prisiel z treningu.
Mala doma starsiu sestru (17 vtedy) a vysla(kratasky, podprsenka) , otvorila, privitala.
Nejak sa to zbehlo a nakoniec sme si "dali" krasny petting, so vsetkym x).
Strašné, ja viem,.
Ci som mal problemy ? ... och joj
Dalej uz radsej nepisem ..
-
bizzy
Medium Star
pridavam pokracovanie
.
Teda ... samozrejme nas neprichytila, boli sme hore, ale hned jej bolo cudne ze co hladam v jej izbe. Ale v ten den sme nic neriesili.
Priznal som sa sam. Nevedel som to nejak udrzat v sebe. Nie, nehral som sa na neviniatko. Povedal som ako to bolo. Citil som sa strasne, samozrejme, ochladnutie vztahu. Som velmi rad, ze bola natolko inteligentna a dali sme si priblizne 3 tyzdne pauzu, cez kt. sme si mali vsetko vymiest a vyriesit ci uz v hlave alebo s inymi osobami. Nakoniec som to nevydrzal a prisiel som jej uz za 8-9 dni na zapas (tenis) a ospravedlnil som sa jej pred viacerymi osobami, co bola najvacsia vec co som v zivote spravil. Samozrejme neslo to hned prec, nexcela mi odpustit, ale po 2 tyzdnoch to nebolo poznat.
"!Lubim!" ju doteraz, ale povedat jej to mozem uz len tak u seba v duchu.

Teda ... samozrejme nas neprichytila, boli sme hore, ale hned jej bolo cudne ze co hladam v jej izbe. Ale v ten den sme nic neriesili.
Priznal som sa sam. Nevedel som to nejak udrzat v sebe. Nie, nehral som sa na neviniatko. Povedal som ako to bolo. Citil som sa strasne, samozrejme, ochladnutie vztahu. Som velmi rad, ze bola natolko inteligentna a dali sme si priblizne 3 tyzdne pauzu, cez kt. sme si mali vsetko vymiest a vyriesit ci uz v hlave alebo s inymi osobami. Nakoniec som to nevydrzal a prisiel som jej uz za 8-9 dni na zapas (tenis) a ospravedlnil som sa jej pred viacerymi osobami, co bola najvacsia vec co som v zivote spravil. Samozrejme neslo to hned prec, nexcela mi odpustit, ale po 2 tyzdnoch to nebolo poznat.
Vítam ta v klube tiez Lubim svoju byvalu a nemozem jej to povedat aj by som mohol lenze potom by som ju pravdepodobne uz nykdy nevidel. nezelam to nikomu je to fakt hrozny pocitbizzy napísal:pridavam pokracovanie.
![]()
![]()
-
last_knight
Light Professional
-
Shark NX
Addict
No jeden jediny krat na Vystave Skol v PKO .... vyvinul sa z toho 7mesacny vztah ... Mali sme vystaviska vedla seba a stale sme po sebe pozerali ... ked som kamosom povedal jak sa mi ta baba paci tak jej to povedali ... no ja samozrejme cerveny jak paprika ... nejak nas spojili ...ale krasne sme si sadli .... nikdy nenastalo ticho ... proste sme stale kecali ... a ked sa o 17:00 vystava koncila tak som si vypital cislo a pravidelne jazdil za nou (bola z Vrabel) a kazdy den volal ... No proste moja 1. Prava laska ... skoda ze sa to posralo kvoli takej strasnej pi....
Ale Silvi keby si to nahodou niekedy citala

Ale Silvi keby si to nahodou niekedy citala
-
Enduro3333
Medium Professional
Thaaaaa zvadzanie moja teeeema.... Zvadzanie je moja najväčšia vášen ja som zviedol uz hodne zien a mam uz v tom určitý skill.... presne triky v tom niesu lebo 80% toho čo robim je improvizacia podla situacie ale najlepsie je ked situaciu ovladam ja ale vyzera to tak "ono to prislo samo"
Takze pár pribehov.....
Zakecal som vo vlaku s jednou peknou babou ....mal som vystupit ale nevystupil som lebo sa mi pačila tka som snou pokračoval dalej nacierno..cestou sme sa zblizili , odprevadil som ju domov vo vchode smesa bozkavali a nakoniec sme skončili v posteli ....(6mesiacov sme potom spolu chodili)
Dalsi na nete som sa zakecal s dalsou babou ...pozval som ju napivo nič viac .. samozrejme som bol sarmatný a podobne figle a nakoniec sme skončili na ubytovni v posteli ....(este pra krat sme sa stretli a zasexovali si ale už ju nestretavam... )
Dalsi.... Na jednej party som stretol fajn babu tak som sa prihovoril niečo sme popily a videl som ze sa jej pačim tak som ju nenapadne odtiahol zo spoločnosti
a tam v tme krikov som ju zvadzal
taka jednorazovka ale aj to treba obcas...
Mohol by som rozpravat dalej ale to je take zhrnutie .....to co dialo bolo v podstate to iste len v inom prostredi a s inými ženami takze ..... proste zvadzanie je moja največšia vašen a sex ? to je iba čerešnička na torte.... taka sladka odmena za dobre zvladnute zvadzanie
Takze pár pribehov.....
Zakecal som vo vlaku s jednou peknou babou ....mal som vystupit ale nevystupil som lebo sa mi pačila tka som snou pokračoval dalej nacierno..cestou sme sa zblizili , odprevadil som ju domov vo vchode smesa bozkavali a nakoniec sme skončili v posteli ....(6mesiacov sme potom spolu chodili)
Dalsi na nete som sa zakecal s dalsou babou ...pozval som ju napivo nič viac .. samozrejme som bol sarmatný a podobne figle a nakoniec sme skončili na ubytovni v posteli ....(este pra krat sme sa stretli a zasexovali si ale už ju nestretavam... )
Dalsi.... Na jednej party som stretol fajn babu tak som sa prihovoril niečo sme popily a videl som ze sa jej pačim tak som ju nenapadne odtiahol zo spoločnosti
taka jednorazovka ale aj to treba obcas...
Mohol by som rozpravat dalej ale to je take zhrnutie .....to co dialo bolo v podstate to iste len v inom prostredi a s inými ženami takze ..... proste zvadzanie je moja največšia vašen a sex ? to je iba čerešnička na torte.... taka sladka odmena za dobre zvladnute zvadzanie
-
bizzy
Medium Star
no tak ja som jej to po tom incidente povedal najmenej tolko krat kolko dokazes napocita krat to co dokaze napocitat kazdy z vas krat si nevies predstavit.
Vedela to, boli sme spolu dlho - 11 mesiacov na 16 rocnych ludi, urcite nie je standard.
Velmi sme sa lubili .. to videl, vedel, citil ... kazdy ...
Problem rozpravat mi to stale robi, aj ked som potom robil zle veci ... proste musel som navstivit aj ludi co su v vzdelani o psychike cloveka ... asi pol roka som navstevoval ... bol som mimo sveta absolutne ....
a kebyze mozem spravit nieco aby mi ju vratili tak spravim vazne hocico ...
Jedine moje (nase) vedlaslapnutie ... proste "idealny" par .... kazdy hovoril.
Chce sa mi plakat ...
pustim si nas song a asi to aj spravim.
Wish You Were Here !
No nic ... nebudeme predsa kazit thread inym

Vedela to, boli sme spolu dlho - 11 mesiacov na 16 rocnych ludi, urcite nie je standard.
Velmi sme sa lubili .. to videl, vedel, citil ... kazdy ...
Problem rozpravat mi to stale robi, aj ked som potom robil zle veci ... proste musel som navstivit aj ludi co su v vzdelani o psychike cloveka ... asi pol roka som navstevoval ... bol som mimo sveta absolutne ....
a kebyze mozem spravit nieco aby mi ju vratili tak spravim vazne hocico ...
Jedine moje (nase) vedlaslapnutie ... proste "idealny" par .... kazdy hovoril.
Chce sa mi plakat ...
pustim si nas song a asi to aj spravim.
Wish You Were Here !
No nic ... nebudeme predsa kazit thread inym
-
Enduro3333
Medium Professional
Pozor city tam su vzdy vašen tužba napätie ..... a nikdy sa nechovam k žene ako ku kusu mäsa..NIKDY!!!! K zenam mam respekt keby povedal nie tak okamzite prestanem...A neznamena že vždy ked ženu zvediem že ju aj pretiahnem ... len ja uznavam aj sex bez lasky....ale vasen a vyššie menovane citi su sučastou pojmu lasky takze taky mensi paradox...Shark NX napísal: ... Graaaau pomeee Bez citou pre...ehm ako kus masa ...
A dodam ..stalo sa mi ze som ženu zvadzal a bol som trochu rozvašnený a išiel som jej už do nohavi no ona zašeptala nie ..tak som sa uvedomil a pokračoval iba takzm maznanim ja to bolo užasne a krasne
-
TOMIAW
Light Expert
tiez nemam skusenosti.
ale jako dal by som si volakedy povedat ale ja som ten tip ktory si hovori sak ju mozes buchnut uz cestou z disko ale potom si uvedomim ze nebudem taky kok a neham to tak. a hra tam aj faktor ze vzdy ked sa ocitne prilezitost tak mam priatelku
ale inac som rad ze som rad aspon sa o mne nesuskaju volake klebety
ale jako dal by som si volakedy povedat ale ja som ten tip ktory si hovori sak ju mozes buchnut uz cestou z disko ale potom si uvedomim ze nebudem taky kok a neham to tak. a hra tam aj faktor ze vzdy ked sa ocitne prilezitost tak mam priatelku
ale inac som rad ze som rad aspon sa o mne nesuskaju volake klebety