Zlodeji

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja by som neriskoval.
Na Slovensku a v Česku si svoj majetok proste úplne brániť nemôžeš. Ak mu napr. zlomíš nohu, tak máš trable, síce si si zachránil majetok pred krádežou, ale jemu si ublížil.

Kamarád mi rozprával príhodu, že nejaký chlapík mal odstavené auto pred obchodným domom a keď sa vracal, tak mu nejaký grázel kradol autorádio a klačal pri tom na sedáčkách. Pribehol k autu, zabuchol dvere a zlodejovi dolámal kolená.
Síce zachárnil auto pred poškodením a krádežou rádia, ale za ublíženie na zdraví išiel sedeť.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked som mal asi 8 rokov mi ukradli BMXku, s kamaratkou som sa siel hrat do jamy a ked som vysiel bycikel bol fuc, potom neskor o dakych 5 rokov som rozbil svoj bycikel(ohol predne koleso o 90 stupnov) dovliekol domov a nechal asi cez noc na dvore, ale za domom, kam vidia asi len susedi a odvtedy ho nemam. holt smula. ale raz som ukradol z obchodu maly kosik, som si pozrel cely obchod, zamyslel sa a odisiel aj s kosikom von. sice som nic nenakupil ale hanbil som sa poriadne. :oops:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

zelovoc napísal:ked som mal asi 8 rokov mi ukradli BMXku, s kamaratkou som sa siel hrat do jamy a ked som vysiel bycikel bol fuc
LOL, sorry, ale to je také milé :oops: :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja som raz nechal moj super atala bike vo vchode idem domof na napit kde vydem bicykel nikde utekam do pivnice a pri druhom vchode niekto uteka s mojou atalou pustil ho lebo bol fest tazky a uteal ...ttaky som bol rad :)

k veci: kradez je strane nieco ...nechapem tych ludi co kradnu ked nemusia... dakych narkomanov, chudakov v uvodzofach "viem" pochopit ale toto je svinstvo!!
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

neznasam zlodejov... no myslim si, ze uz sme si zvykli na otazku od romskeho spoluobcana: "kolko je hodin?" :lol:

ked som este nemal skusenosti s kradezami, tak som ochotne vytiahol mobil, povedal som mu kolko je (ja hlupak ) :lol: a zacala sa sarvatka o moj mobil.. ulica bola prazdna a vdialke isiel nejaky pan s rotvajlerom a potom sa rozutekal ten deges prec...

v jeden den som si kupoval zmrzlinu, zaplatil som, penazenku dal do vrecka a prisiel za mnou romano so slovami: daj mi penazenku a ukazal na jeho specialnu palicu s klincom na konci... to ma pekne nasrdilo, vytrhol som mu ju a tresol ho nou po hlave (z opacnej strany jak mal klinec) a utekal prec :lol:

ked som mal okolo 7 rokov, mal som taky pekny zlty bicykel. pri nasej bytovke, mame take garaze a bicykloval som sa za nimi. bol tam nejaky rom, mohol mat 13 rokov a povedal mi, ze ma pre mna anglicak. ja ako vasnivy zberatel matchbox anglicakov (neviem ci poznate :D) som to neodmietol (naivne dieta), zhodil ma z bicykla a usiel prec. ja som plakal pod oknami, vysiel dole otec, ten zavolal policiu a ked sme obchadzali mestom tak sme ho zbadali, policajti sa rozbehli, zatkli ho a potom dlhe papierovacky... :roll:

asi 3krat nam vylomili pivnicu s bajkami, ale odniesli si "len" olprany za 2000 korun z tesca :-D mojho milacka mam hore v byte :)

v jeden den som hral s kamosmi futbal. hrali sme s mojou futbalovou loptou, nike geo merlin (samozrejme nie original na 100% :) ) a prislo k nam asi 20 romov o rok starsich priblizne ako my. (ano 20) mali sme okolo 11, zobrali nam loptu a machrovali, ze ju prepichnu a tak. kamarat potajomky zavolal otca (milovnik zbrani), pribehol na aute do 3 minut, rozbehol sa za nimi a ti svinski degesi si uz potom nedovolovali, loptu vratili :-)

z vrecka mi este nic nevytiahli a tiez uz nepritahujem zlodejov (lupeze :D). mozno sa boja mojho vyrazu alebo co, lebo ked vzdy vidim podozriveho nahodim pohlad vraha a stisnem paste :lol: :lol:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

tak nam raz zlodeji vykradli dom a zobrali nejake malickosti ale hlavne take vzacne obrazy co sme mali v obyvacke...a este nam asi 10 krat vykradli chatu ale nato sme si uz zvykli...ale odkedy mame take petlice na oknach a dverach tak to je v pohode...a takto ze by mi dakto ukradol daco z vrecka sa mi este nestalo(nastastie)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

noo, otom sa da umna vela kecat, ale len tak v skratke, mne toho vela nenakradli, nanajvys album Pokemon :cry:
a dnes som sa "zucastnil" na kradezi retiazky na krk, ktoru kamos zabudol vratit, ale mam z toho kurevsky zly pocit. ale co uz teraz s tym...
a este raz mi dajaky parchanti ukradli spred domu z dvorka karu.
Napísať odpoveď